Kim Vo me je naučio da volim da šapnem | BA.inspinre.com
Stil

Kim Vo me je naučio da volim da šapnem

Kim Vo me je naučio da volim da šapnem

Top 4 stvari koje sam naučio kod Kim Vo je salon: -U ljudi osećaju kao porodica-ona su prijateljski, iskren i vole ono što rade -Kim Vo mogu obojiti neki kosa Reci svoj stilist želite da "šapat, razgovora ili uzvik" s kosu. Na taj način, vi ćete govoriti istim jezikom-on ili ona će znati da li će se te Auburn naglašava svjetliju crvenu (uzvik) ili da ih ublaži na lakšu stranu smeđe (šapat). -Ne posvete ništa upitno uz čašu crnog vina, da li je to frizura ili uslugu za prijatelja. Nešto što svi bolje.

Nedavno sam putovao u LA da sustigne sa starim prijateljima i posjetiti s nekoliko industrije poznanici NaturallyCurly-a.

Iako sam bio u mogućnosti da vidite sve neverovatno brendova i partnera u tom području, nisam razmaziti sebe sa drive-by Chaz Dean oaza kao i jutro proveli u Montage Kim Vo. Šta ove dvije imaju zajedničko? NaturallyCurly, Serenity i Bravo TV programa (vidi Chaz i Kim).

Prva stanica: Chaz Dean

Moram priznati, ja sam poznat da gledam Bravo šou Flipping Out i da je podešena u epizode Jeff Lewis renoviranja Chaz je salon stranice. Da ga vidim u osobi je nešto drugde divno. Zen. Salon je zdrav dio cijeli blok samo od Sunset Boulevard i nije mogao dalje od Hollywood vreve osjećati.

load...

Različite kuće i vrtovi dot krajolika dekana domena. Zahvaljujući Craig, njihovo poslovanje menadžer, za turneju, kao Chaz i većina njegovih posade su bila ugašena na QVC.

Potrudio sam se da se natovariti na neke od mojih omiljenih mirisa i PROIZVODA sam ovisni o slatkog badema Mint čišćenje regenerator -I ostavio mir i Wen svijeća mirisna u čistim krastavac.

Sljedeći korak, na kraju, ali svakako ne i najmanje važno-Kim Vo salona u luksuznom hotelu Montage na Beverly Hillsu.

Ja bih ranije upoznala Kim na industriju šou, a moj drugi put u njegovom prisustvu bio u skladu sa prvim. Nisam siguran da sam sreo više ugodan i iskrene stilista-a osoba u to. Gledajući Kim tkati kroz njegov salon i interakciju sa klijentima, čak i ako nisu bili lično njegov, bio čest prizor. On mi je govorio kroz finesama kako komunicirati s stilista. Na primjer, svi smo imali taj rez, boju ili stil gdje smo pitali za jednu stvar.. I otišao s nešto sasvim drugo. Njegov jednostavan tajna u tome kako prevazići ovaj-vidi # 3 od mojih top 4 uvida iznad.

Zahvaljujući Kim za boju koja drži slanje komplimenata putu-četiri nedelje kasnije.

load...