Kako svojoj prirodnoj kosi dati odmor sa minijaturnim obrtanjem | BA.inspinre.com
Stil

Kako svojoj prirodnoj kosi dati odmor sa minijaturnim obrtanjem

Kako svojoj prirodnoj kosi dati odmor sa minijaturnim obrtanjem

Evo jednostavan način da biste dobili vaše kose iz tvoje lice, dok na vrućini i istovremeno, dati mu odmor od svih manipulacija. #protectivestyles

Naravno, zaštitna stilova mogu se nositi u bilo koje doba godine, ali tijekom ljetnih mjeseci kada kovrčave kose zajednica stvarno postaje kreativan. Dok ja nisam veliki fan stilova koje uključuju ekstenzije za kosu iz nekoliko razloga - osim ako su instalirani na ispravan način - Volim da mini-savijaju svoje kose. 

Mini-obrte vam iste prednosti bi dobiti od bilo koje druge zaštitne stil - jednostavno možete staviti kosu dalje bez stalno brinuti o tome. Volim i da se mogu nositi na gotovo bilo koju dužinu kose i dalje izgledaju stilski bez obzira na koji način ste ih nosi.

Da li ste raspoloženi za leto mini-obrte?

Evo nekih ključnih stvari koje treba imati na umu prilikom kreiranja svoj jednostavan mini-obrte rutinu:

  • Iako ćete da vaš mini-obrte da traje, izbjeći ih instalirate previše čvrsto; vaše vlasište i kosa će vam zahvaliti kasnije.
  • load...
  • Možda želite uzeti u obzir instaliranja obrtima u četiri dijela. Dijeljenjem svoj posao, vi ste manje vjerojatno da izgube pamet kada se čini da je proces instalacije je zauvijek uzima.
  • Budite sigurni da duboko stanje vaše kose unaprijed. Ćete najvjerojatnije zadržati svoj obrta u nedeljama odjednom, tako da ćete želite da date svoj prirodnu kosu malo ljubavi.

Ovdje je jednostavan tutorial o instalaciji svoju mini-obrte:

Kako zadržati svoj mini-obrte tražim svježe?

Samo zato što ne morate da oblikujete frizuru svaki dan ne znači da treba zanemariti vaše kovrče. Nanesite tanak odsustvo u uređaj ili losion barem nekoliko puta tjedno.

Jedan od glavnih načina na koje možete držati obrta potrazi svjež je da ih vežu uz šal noću.

Pratiti koliko dugo su instalirali vaš obrta - ne želite da ih zadrži u predugo gdje su početi u LOC (osim ako je to vaš cilj). Preporučujem ne više od mjesec dana, a onda nastavimo sa dubokim uređaj.

Možete vidjeti više o tome kako održavati i protegnuti obrte ispod:

Šta ljeto stil je svoj go-to za dobivanje kosu iz vaše lice i dajući svoj namotaja pauzu?

Imam više vrsta 4 savjeta prirodne kose na mom blogu, Classy kovrdžav.

load...