Kako se prijaviti za zajedničku stipendiju za udruživanje vlage | BA.inspinre.com
Stil

Kako se prijaviti za zajedničku stipendiju za udruživanje vlage

Kako se prijaviti za zajedničku stipendiju za udruživanje vlage

Afro-američke žene počinju da se pojavljuju kao lideri u svim industrijama, iskorištavanje svoje ekonomske i političke moći priznajući svoju kolektivnu moć. Njihova elastičan način razmišljanja je prisutan u njihovim raste samopouzdanje, samosvijest i raste prihoda. Afro-američke žene ne samo da redefiniše šta znači biti žena za sebe, ali su na prethodnica promjene rodnih uloga i neograničene mogućnosti za američke žene svih dobi i rasa.

Dokaz je u puding i to je vidljivo istaknuto u stvaranju novih poslova: 2016. American Express OPEN State Of vlasništvu žena Izvještaj je utvrdio da vlasništvu žena porasla pet puta brže od nacionalnog prosjeka od 2007. Godine, podstaknut prvenstveno od afro-američkog i Latina žene.

Iako afro-američke žene suočavaju sa većim nedaćama i prezentovani su manje prilika, oni i dalje biti najbrže rastući grupa poduzetnika u Sjedinjenim Američkim Državama. Neki od njihovih najvećih izazova uključuju institucionalnog rasizma, rodnih nejednakosti, pristup kapitalu, i mentorstvo. Ono što je još inspirativan je da oni koriste nedaće goriva svoju odlučnost, usavršili svoj talenat i izgraditi svoju otpornost. I sada oni koriste svoje uspjeh da podignu svoju vidljivost, dijele svoja iskustva i oslobode više žena da se izazove liderstva i poduzetništva.

load...

Ne samo da su žene koje koriste njihov uspjeh osnažiti druge žene, ali muškarci su i ulaganja u vlasništvu žena i pružajući priliku za rast, mentorstvo i pristup kapitalu. Richelieu Dennis je mozak kožu i kosu vodećih brendova Shea vlage, nubijski baštine i Madam CJ Walker Beauty kulture. On je izgradio carstvo koje je cross-kulturne i inovativne, služe bezbroj obitelji za više od 25 godina i ulaganje u vlasništvu žena. Dennis vjeruje u moć trgovine promijeniti svijet i stvorio Program Zajednice Commerce koja služi više od 700 žena, kao i pružanje mentorstvo i sredstava za žene pripadnice manjina direktora i vlasnika preduzeća u partnerstvu sa jednim od najboljih poslovnih škola. U nedavnom intervjuu, Dennis dijeli kako mu izazove motivirani da vjeruju u svoju svrhu služenja drugima, "Da bi došli do određenog nivoa liderstva i uspjeha, morate imati osudu u ono što radite. Morate imati svariti da se drži to što radiš, jer izazove s kojima ćete se suočiti, bez obzira da li izgradnju poslovnog ili čelnih ljudi, će biti mnogo. Zato se pobrinite da ste spremni da se drže s onim što vjerujemo u. Radili smo to već 26 godina. Trebalo mi je 16 godina samo da bi se naši proizvodi na policama maloprodajnih objekata, tako. "

O Sundial Brands Zajednice Commerce

Uz poduzetništvo kao osnovni stub Sundial brendova, direktor Richelieu Dennis je vodio inicijativi za pružanje žene pripadnice manjina rukovodioci, vlasnici poslovnih i poduzetnika priliku da prisustvuju Tuck School of Business Dartmouth i biti u mogućnosti da definišu svoju poslovnu strategiju da napreduju i skalirati svoje poslovanje. Kao diplomirao na koledžu Dartmouth Tuck School of Business programi za etničke manjine, Dennis su smatrali da je kritična da bi priliku na raspolaganje više zaslužuju manjinskih poduzetnika u 2015. Za 26 godina, namjenski prešao poduzetništva je u srži Zajednice Commerce Sundial a poslovni model. MBE programi Dartmouth sada diplomirao 15 Zajednice Commerce Fellows više od 3 godine, počevši na poljima od odjeće za proizvodnju zabavi za odnose s javnošću.

Kroz ovu stipendiju, kandidati će biti u potpunosti financira Sundial Brendovi da pohađaju program Dartmouth April 2018 - "Izgradnja visokih performansi manjina Business" - koji je posvećen pomaganju poduzetnicima da prilagode svoje poslovne strategije i poboljšati poslovanje napredovati, rasti u razmeri i korist od drugih ponuda. Program traje od travnja 15-20 2018. Godine i sada je otvoren za kandidata.

load...

Prijave za stipendiju

Da li ste vlasnik ili viši izvršni kompanije manjine u vlasništvu sa najmanje 3 do 5 godina iskustva vođenju malog biznisa i najmanje 300 € godišnje prodaje?

Saznajte više i primjenjuju do 15. Marta, 2018. Godine, 23:59 EST

Provjerite 2016. Momaka i saznajte kako Sundial Brendovi Zajednice Commerce program odigrali zamršene ulogu u uzdizanje svoje poslovanje.

load...