Kako se brinuti za suvu kosu dok se prelazite | BA.inspinre.com
Stil

Kako se brinuti za suvu kosu dok se prelazite

Kako se brinuti za suvu kosu dok se prelazite

Ovaj tjedan jedan od naših NaturallyCurly saradnika, Janelle Sands, je naš specijalni gost odgovara na vaša kovrčava pitanja o Curly Q & A. Janelle je umjetnik, učitelj, pisac, ljubitelj žena, i konsultant slike. Ona ima 12 godina iskustva u kosi i ljepote, a ona akcija koje sa ženama na svom blogu Secret Curl društvo. 

Pitanje:

Ja sam bio u tranziciji za jednu godinu i 9 mjeseci, a nedavno je moja kosa je dobila super suho! Imam loše peruti tako da moram da perem kosu svaka četiri / pet dana. U posljednje vrijeme to je čini mi kosa osuši tako da sam odlučio da probam cowashing između pranja i kosa mi i dalje izgleda jako suho nakon što sam oprati. Čini mi se kao da sam se koriste šampon, kosa mi dođe u takvu oduzeo osjećaj. Ja ne znam šta da radim. Ja duboko Co Dition, koristite ostaviti, ulje ali to puno ne pomaže. Ovo je tek počelo da se dešava, kada bih perem kosu često prije nego što ne bi moja kosa tako osuši. Jedina stvar koja nije promijenilo u mom režim je koristim laneno sjeme gela kao i moj Styler, ali sumnjam da bi moja kosa osjećati suho. Proizvodi ja koristim su vo5, Jabukovo sirće, Eden tijelo radi DC / ostaviti, maslinovo ulje i laneno gela. Sta da radim? - Breg123

load...

Odgovor:

Kada ide prirodno mnogo promjena dogoditi. Postoji nešto što se zove "linija razgraničenja." To je linija između prirodnu kosu i opuštenom kosu. To linija označava prepoznatljiv razlika na osnovu stanja vaše kose. Ono što bi moglo biti događa je da vaše prirodne kose ima različite potrebe od opuštenom kose. Tako da nazad kako ti je stalo ili opušteno kosu. Tako ćete nastaviti da se brine za nju. Opušteni kosa treba više proteina i prirodna kosa treba više vlage pa budite sigurni da daju ono što žudi. A sada je da se prilagodi svoj raspored opreme. Trim kosu svakih 6-8 tjedna od sada pa na dalje. To će zadržati svoju kosu u boljem stanju i ubrzali proces tranzicije. Koristite sulfat free šampon ili prebaciti na čišćenje uređaj. Ako želite znati više o razlici između čišćenja uređaj i redovne uređaj možete pročitati ovdje.

Konačno nakon što očisti i stanja, koristite odsustvo u uređaj za prskanje i zapečatiti uljem (LOC METODA) ovo bi trebalo da vam pomoći na tom putu. Nadam se ovo pomaže!

Ukoliko imate pitanje za Janelle, možete ga objaviti na Curly Q & A ovdje.

load...