Kako popraviti lošu dozvolu | BA.inspinre.com
Stil

Kako popraviti lošu dozvolu

Kako popraviti lošu dozvolu

Da li je pregib je preusko, niste uspjeli pri at-home minival ili jednostavno ne sviđa rezultat, koji se bave loš minival ne mora biti dosadan ili rutina mijenja zadatak. Postoji bezbroj načina da se ukroti ili osloboditi vaše vlasi loš minival. Kao i kod svakog lijeka, budite sigurni da pažljivo pratiti svaka instrukcija, tako da nema daljeg oštećenja kose se radi na svoj uvojcima.

Prije nego što mogu dobiti sve do osnove kako ispraviti loš minival, prvo moramo shvatiti koji je tvoj problem. U zavisnosti od problema, može biti kod kuće popraviti. Nažalost, neki minival greške se ne mogu ispraviti kod kuće, barem bez oštećenja vaše kose i tražiti još više. Možda će biti potrebno profesionalno savjetovanje, ali prvo, prije nego što izađe iz kuće sa maramom ili šeširom krije katastrofa, analizirati problem i shvatiti gdje vam je potrebno za početak.

load...

At-Home Perm Remedy

Trim fishtails samo gdje ti rez neće poremetiti pregib obrazac. U osnovi, samo izrezati ravno dijelova!

Ovaj at-home lijek uključuje uređaj, plastičnom folijom, i ulje repice. Primjenom ulje na prljave kose je najbolje.

Za mnoge, ovaj proces će pomoći da olabavite minival. Međutim, drugi će možda morati da se ponovi ovo kod kuće lijek nekoliko puta u razmaku od nedelju dana da vide efekte početi za držanje.

Što ćete Need
 • Ulje repice
 • Plastičnom folijom
 • A Towel
 • Nježni šampon, kao Elucence Volume šampon
 • Škare
 • Fen
 • Duboko regenerator, kao Bee Mine Bee-U-Ti-Ful duboki regenerator
uputstvo
 1. Pronađite područje koje će uhvatiti vaše prosipanje. Stavite glavu iznad sudopera, kada, kantu za smeće ili bilo koji drugi odlaganje predmeta. To je vjerojatno da ćete dobiti proizvod u cijelom području, tako da znam šta nosiš i gdje se nalazite na mogu uzeti batina.
 2. Nanesite ulje i zamotajte kosu. Nanesite dovoljno ulje repice, kako bi se potopiti kosu od korijena do vrha. Umotajte kosu u plastičnom folijom, ili bilo koji drugi pokrivač koji će zaštititi vaše odjeće i predmeta. Zatim zamotajte glavu u ručnik. To će pomoći u sprečavanju bilo kakve kapi i držati vlage i toplote unutar tretmana. Ulje treba da ostane na kosi najmanje jedan sat.
 3. Isperite blagim šamponom. Nakon sat vremena dodaje, potpuno isperite kosu. Imajte na umu da će trebati dosta vremena da isprati sve naftu. Ako imate problema, koristite blagi šampon
 4. Stanje i ponovite. Nakon ispiranja kose nafte, uslovljavaju kosu i ostavite ga da odstoji najmanje dva do tri minuta. Isperite uređaj i ponovite postupak uređaj još jednom.

Ispravljanje Fishtail

Za mnoge, loš minival je rezultat nepravilne primjene minival štap. A Fishtail može dovesti ako kosa nije omotao oko trajnu štap ispravno.

Isto tako, ako je kosa izuzetno ravna ili grube, možda neće završiti kako treba, što je rezultiralo u pravoj, a ne kovrčava izgled. Srećom, popravljam riblji rep je jednostavan.

load...
 1. Trim krajevima. Jednostavno trimovanje kraju riblji rep može riješiti problem. Budite sigurni da koristite par škara, a ne običan škare. Napraviti rez samo na ravno dio kose. Rez ne bi smio ometati rotora obrazac na sve.
 2. Uklopiti kosu. Također možete koristiti vruće alat, kao što je fen ili figaro, kako bi se uklopio kosu više prirodno.
 3. Imate profesionalnu opciju. Ako je Fishtail izgled je previše drastične za vaš ukus, pitajte svog stilista da ponovo pročačkaš je fishtails tako da se uklapaju. Čekati najmanje tri dana nakon prve trajnu, međutim, kako ne bi došlo do previše štete na kosu.

Chemical Zloupotreba

Mnogo puta trajnu ide loše, jer je trajnu rješenje nije ostavio na za odgovarajuću količinu vremena. Osim toga, ako kosa nije u zdravom stanju, on ne može uzeti rješenje pravilno.

To može dovesti do trajnog oštećenja na kosu. Većinu vremena, ovaj tip greška može dovesti do velikih frizuru, kako bi se popraviti grešku. Bad Stalni često mogu biti ružan, dovesti ni u kovrče na sve ili otvorite primjetno neposlušnu izgled.

Koristite dobar duboko uređaj za hidratizira kosu natrag na zdravlje. To će smanjiti kovrča i dovesti do bolje izgleda minival.

Stanje, stanje, stanje!

Zdrava kovrdžava kosa treba uređaj, i često, što znači da oštećene kovrče potrebno još više! Toliko pregib dileme su zbog nedostatka uređaj, tako da tvoje mane na pravom putu!

Final misli

Loš minival može biti frustrirajuće, ali da li si samo nezadovoljni rezultatima ili je došlo do greške u procesu aplikacije, moguće je da se kroz njih. Javite nam što ste isprobali!

load...