Kako ovaj takmičar uživa u standardima za ljepotu | BA.inspinre.com
Stil

Kako ovaj takmičar uživa u standardima za ljepotu

Kako ovaj takmičar uživa u standardima za ljepotu

Dok je većina gledalaca su vodeći računa o Steve Harvey krunisanja nezgode, prirodnu kosu zajednica je bila fokusirana na Miss svijeta Jamajka i njena slavna kruna dredova, koja je održana ove godine u Sanya, Kina. Dvadeset četiri godine starog Sanneta Myrie je dobila titulu Miss Jamajke sa prekrasnim, sredinom leđa dužine Locs da je tekla sa svakim gracioznim pokretom je na pozornici ispred milijune mesto posmatrača i TV gledatelja. Iako ovo nije prvi put da je inscenacija takmičar je nosio dredove na izbor za mis, to je još uvijek rijetkost u izboru ljepote franšize i prvi za Miss svijeta.

Ljepota, pamet, i korijenje

Sanneta, certificirani doktor medicine i samozvani ljudi ljubavnik, je odrastao u ruralnim Jamajci i od tada je preuzeo ljubavi cross-country trčanje, volontiranje za razne zdravstvene organizacije, i ples na nju izgubljeno vrijeme. Sporo vino, anyone? Zadivljujući otok gal volontira na University of West Indies, i javno je izrazila želju da se pridruži Doktori bez granica. Na pitanje Jamajka Observer na njenom ličnom stilu, Myrie priznao svoj rodni grad za koji utiču na njen ukus u odjeću, ljepota, i kose. 

load...

Ona je otišla na spomenuti da su stanovi i štikle čine jednak dio njenog kolekciju cipela, rekavši da štikle predstavlja svoju "ženstvenost i stil", a stanovi bi je uzemljen. Dok jednostavnost i sofisticiranost su ključni za Myrie, ona ne krije značajna uloga joj korijeni su joj dali tokom putovanja u izboru uspjeh kraljica i priznanja.

Konačno, objavljen i rastuću raznolikost u ljepoti ideala

Mi smo uzbuđeni da vidimo šta Sanneta ima u trgovini za svoju budućnost, posebno sa svetlom na nju kao jedini ljepotica ove godine rock njena prirodna kosa tokom Miss svijeta 2015 konkurenciju. Prvi okrunjena sa prirodnim Locs je dragulj u industriji koja teži da ponovo uključi pretežno slične ljepote idealno, vremena i vremena.

Kao članovi zajednice prirodne kose, mi aplaudirati ove, inače ekskluzivne franšize za početak da pokažu više jednako lepe žene koji predstavljaju najčešće previdi etničkih i rasnih grupa samo zato što se ne uklapaju u usku zapadni standard ljepote. Dok je još napreduje sporije nego što smo se nadali u 2015. Godini, došlo je do napretka u inkluzije, a mi smo ovdje za više od toga da dođe.

Nadamo se Myrie i dalje vodi pomak u grli i prihvatanje onoga što priroda ju je predstavljen, baš kao Maria Borges učinio nedavno tokom Victoria Secret Fashion Show. 

load...