Kako ostati cool i izgledati vruće ovog leta | BA.inspinre.com
Stil

Kako ostati cool i izgledati vruće ovog leta

Kako ostati cool i izgledati vruće ovog leta

Florida dnevni - nosite šešir, jednostavno. Nažalost, to je tako nije tako jednostavno. Sunce + Heat + znoj + Hat može iznositi hat-head katastrofalnih razmjera sigurno. Ali za one događaje koji zahtijevaju dugo je neko vrijeme radio na suncu, radite svoj uvojci (da ne spominjemo vaše lice) uslugu ih štiti što je više moguće od sušenja, boja blijedi, gori zrake. Pokrivanje uvojci bi zaštitili ih ni na koji način oblik prihvatanja poraza i "bacanje na šešir" - to je samo još jedan način da budu fenomenalne dok štiti vaše imovine.

Ljeto Hats

Fedora šešir je bio veliki hit u posljednje vrijeme i prevodi lijepo u ljeto go-u. Izgleda posebno sladak sa Aviator sunčane naočale za "upravo stigao u LAX" izgled, ili sa Wayfarers za "Ja sam previše napora kul da čak bave" izgledati.

Ako nikada niste bili "tipa šešir," stop govori sebi da. Ozbiljno. Širok oboda floppy šešir može izgledati slatko na gotovo nikoga i kada je uparen sa velikim sunčane naočale, dobit ćete veliku dodatnu nijansu za kovrče i lice i postizanje istegnute zajedno izgledaju s vrlo malo truda.

load...

Hot Lips

Nemojte potcjenjivati ​​moć izjave odluka ruž za usne kao klasični crveni. Moj omiljeni je Lancome Red Stiletto, crveno plavi zasnovan koji naginje prema roze crvene ili Mac ruske Crvene, koja ima bakreno prizvuk) ili go-nigdje bronze-gol (Yves St. Laurent Pur Shine Natural Pink 24, Nars Turski užitak ili Višestruko u Laguna), koji se može koristiti na obrazima i kapcima da završi ovaj izgled, a vi ćete biti na vratima u rekordnom vremenu i spreman da zgodna dok si, dobro, zapravo jako vruće.

Lica Mists

Obratite pažnju na osvježavajuće magla lica na ruku da vas ohladi i zadržati taj rosnim sjaj? Da li ista stvar za vaše kovrče! Obratite pažnju na putovanje veličine bocu Botanički Boost Ouidad je, zaštitu od sunca, ili svoju mješavinu kao DevaCurl jedan uslov mlijeko i osvježiti i napiti se tokom dana. Savjetujem klijentima zadržati torbu mali hladnjak (veličine novčanik-friendly kozmetička torba) s gore navedenim sprejeve i njihove karmin / sjaj i pohraniti u hladnjak kada kod kuće.

Možete isprobati ove savete ovog vikenda na kovrčavu Pool Party! Da li ste poslali u RSVP za kovrčavu Pool Party? Ne propustite ovaj pregib-TAS-tic događaj!

load...