Kako napraviti Wash n GO preživeti vaš najbrži trening | BA.inspinre.com
Stil

Kako napraviti Wash n GO preživeti vaš najbrži trening

Kako napraviti Wash n GO preživeti vaš najbrži trening

Operite i go obično ne traju dugo, tako da kada je vrijeme da se aktivno, to može biti problematičan odluku. Da li treninga ili čekati dok ne bude vrijeme da ponovo moju kosu? svi mi želimo da zadržimo naše kose izgleda dobro za što je duže moguće, ali i dalje moramo da ostvare tako, ono što je devojka da uradi kada ona želi da sačuva njen pranje i idite zadržavajući njen fitnes. Da bismo odgovorili na to pitanje, evo nekoliko savjeta kako bi vaša kosa u taktu dok održavati figuru kada se radi van.

Ananas

Ovo je pokušao i pravi tehnika će zadržati svoj stil u takta u većini slučajeva, ali definitivno ne radi za svaku frizuru ili dužine. Na primjer, ako ste pokrenuli, vaša kosa će dobiti veći i neposlušnu zbog pokreta. Međutim, ako radite nešto na mašinama u teretani onda ananasa biti dovoljno dobro.

Labave lepinje ili dimova

Ova tehnika uključuje izgradnju labave, ali siguran lepinja skroz na vrhu ili stražnjoj strani glave. Ne samo da drži kosu od tvoje lice, to ga štiti od raznose oko previše. Naravno, ne možete učiniti će sve kovrdžave i coily frizura i dužine, ali za suhu, set za pranje i otići, ne bi trebalo imati nikakvih problema sve dok to nije prejako. Za srednje dužine kose, razmislite dva bočna dimova ili strani lepinje.

load...

Traka za kosu

Za one koji se znoje puno, nosi vježba za glavu zajedno s bivšim dvije opcije stil (tj ananasa i labave lepinje) je velika mogućnost da zadrži vlagu pod kontrolom i držite pranje i otići netaknuta. Plus, niko ne želi proizvode pregazi njihova lica! Nosi traka za kosu može pomoći spriječiti akne. 

Probudite se i otići

Pa, možda ne probudi i izađe iz kuće točno kako ste spavali, ali nešto slično. Ova tehnika uključuje nosi maramu baš kao što bi kad spavaš. Ako možete napraviti sladak glave wrap ili imaju sladak kosu šal vezivanje tehniku ​​koja radi jako dobro za očuvanje kosu duže, onda to!

Kombinacija

Ponekad različite vrste vježbe zahtijevaju različite tehnike zaštite. Možda ćete morati da vezati kosu drugačije kada se radi u odnosu na radio kluba Pilates ili yoga. U svakom slučaju bilo koje od ove tehnike vam mogu pomoći kada želite dobar trening i dalje održavati željeni izgled.

Ananas radi dobro za mene dok vježbanje. Moj glavni cilj kada se radi van je da bi mi kosa sadrži i sa puta. Ako to učinim jest ne bude sjebano. Druga opcija je da radi za mene je pažljivo i labavo izgrađena lepinja. Ova tehnika se koristi kada je moj stil dobro postavljen i kratko vrijeme da je u punđu neće uticati na to. Ananas dolazi u ruci kada sam na one Pilates mašine.

 Kako se sačuvati svoj pranje i otići dok vežbate?

load...