Kako ja osnažim žene kroz moje prirodno putovanje kose | BA.inspinre.com
Stil

Kako ja osnažim žene kroz moje prirodno putovanje kose

Kako ja osnažim žene kroz moje prirodno putovanje kose

Kada sam prvi put počeo moj blog upoznala sam ženu u Walmart, koji je bio na ogradi o odlasku prirodno. Obojica smo bili u prolazu gledajući proizvoda za kosu i okrenula se i pitao me šta proizvoda sam mislio da treba da da joj pomogne suhu kosu zadržati vlagu. Dao sam joj informacije blog i rekao joj da sam dijelio savjete i tutorijale o prirodnim kose. Rekao sam joj da se pretplatite na moj blog tako da bih se sve postove i otišao svojim putem.

Godinu dana kasnije sam slučajno naletio na tu istu ženu u isto Walmart. Kako je to ludo? Ona me je prepoznao i odmah mi je dala zagrljaj i zahvalio mene. Ona je rekla da sam joj pomogao da u proteklih godinu dana sa svojom prirodnom kosom. Kada je počela putovanje bila je obeshrabreni i frustrirani pokušavaju da pronađu stilova i proizvoda koji su radili za kosu. Ona je objasnila da je moj blog, Srećom Ever prirodne, ne samo da joj je obrazovan, ali i inspirisao da bude uvjeren tokom svog putovanja. Ona je izrazila zahvalnost da me upoznao tokom putovanja u Walmart godinu dana ranije i bila sam tako oduševljen da joj my blog pomogao. Nakon tog sastanka sam zapravo inspirisala da nauči još više i proširiti na različitim društvenim medijima platforme, tako da sam mogao dostići više žena. Za mene, blogging nije o tome da popularni ili zarađivanja novca; to je o pomaganju drugim ženama. Osjećao sam se tako ispunio u tom trenutku.

load...

Tokom godina sam bio u mogućnosti da dijele svoje znanje i iskustva sa ženama iz cijelog svijeta. Kad sam dobiti e-poštu od žena koje traže savjet o njihovom prirodnom kosom, ja sam podsjetio da sam ispunjava svoju svrhu. Primarni cilj Happily Ever Natural je osnažiti žene da budu sigurni, hrabar, i jedinstven. To me čini jako dobro znati da to radim samo da kroz platformu.

Nikad nisam pomislio da dijele svoje iskustva sa prirodnom kosom bi se pretvoriti u nešto što nastavlja da pomognu drugima. Planiram da nastavim da edukuje, inspiriše i osnaživanje žena koristi moju platformu.

Kako ste bili inspirisani kroz prirodni put kosu? Ono što je pomogao na putu?

load...