Kako bezbedno ukloniti proizvod iz kose | BA.inspinre.com
Stil

Kako bezbedno ukloniti proizvod iz kose

Kako bezbedno ukloniti proizvod iz kose

Ne samo da je proizvod kosa nagomilavanje nije lijep prizor za vidjeti, to može biti štetno tokom vremena. Ona uklanja prirodan sjaj vaše kose i može napraviti izgled kose pod stresom i prljavo. Proizvod nagomilavanje sprečava kosu od raste (to klompe folikula dlake). S vremena na vrijeme, svi smo uočili nagomilavanje u kosu. Ili, možda tvoj frizer obavijestio vas da počnete da koristite silikona proizvode da pomogne osloboditi toga. Prije kupnje u onim skupim tretmanima i druge nepotrebne prodaje parcela, probajte neke od ovih vrlo jednostavnih načina za uklanjanje neželjenih nagomilavanje dok ne skidanje dlaka svojih prirodnih ulja.

Sirće

Ocat ima nevjerojatan čišćenje svojstva koja čini čuda za proizvod nagomilavanje. Jednostavno kombinirati 1/4 šoljice jabukovog sirćeta, 1 galon sok od limete i 1 Gall vode zajedno. Nakon šamponiranja kose, pour oko 2 šolje mešavine preko glave i ostavite da se zasititi cijelu glavu. Rade smjese kroz kosu prstima zatim isperite hladnom vodom. Čuvajte ostatke preparata u frižideru i koristiti ga svaka 2-3 tjedna da bi vaša kosa zdrava i čista.

Također možete pokušati ovaj metod sa slada sirćeta i ostavite da se upije u kosu za do 30 minuta, a zatim svoje redovne tretman pranja i uređaj.

load...

Soda bikarbona

Soda bikarbona je još jedna stavka domaćinstvo koje mogu pomoćnik u čišćenju kosu. Mix dva dijela sode bikarbone sa jedan dio vode u veliku posudu zatim nanesite pastu za kosu u debelim slojem. Ostavite tijesto da se upije u kosu do pola sata zatim isperite, šampon i stanje kao i obično. Raspolagati bilo dodatnih preparata kao što se može koristiti samo jednom.

Deterdžent za suđe

Šamponiranje sa jelo sapun može osloboditi teških nagomilavanja i dodajte telo kosu kao dobro. Nakon pranja kose sa jelo sapun, pratiti sa svojim redovnim uređaj i ostavite uređaj na uz 5-10 minuta. To može biti grub za neke kovrče, pa testirati ovo na mali dio vaše kose prvo da vidim da li se slažem sa tobom.

Ovi tretmani će ostaviti svoju kosu bez nagomilavanja, tražim još zdraviji i osjećaj mnogo čistiji. I, vaša kosa će biti u stanju da raste!

Pisac Tara Lisciandro-Hornich je tip 2 / Tip 3mom na kovrdžave kćeri, kao i zdravog načina života zastupnik. 

load...