Je li to frizura 2018? | BA.inspinre.com
Stil

Je li to frizura 2018?

Je li to frizura 2018?

Kao što smo se duboko u 2014. Godine, prioritet mnogih je za odmrzavanje iz polarnog vrtloga. Za protekla dva mjeseca, sve da su mnogi mogli razmisliti o je kako ostati suha, hidrirana, i toplo, a koja je uključivala kosu. Sada možemo konačno korak unazad i vidjeti pored ledeni snijeg da mislim o proljeće i ljeto frizure za rock.

Bacili smo se naprijed malo dana, a sada imaju više osunčane dana da izgledaju slatko i bezobrazno. Mnogi od nas su zaglavili u zimsko-wear-kosa rut tako svoju kreativnost može biti malo ustajale i iz prakse. Vjerojatno vam je potrebno za slanje te odvesti u raspoloženje za proljeće i ne postoji bolji način da se doteram vaš izgled nego ljuljanje najnoviji i najveći frizure godine!

Ne počinje svake godine van sa 'it' frizura za naturals ali nismo imali nikakvih problema da shvatim ko je bio vođa ove godine... Lupita! Da li je potresla TWA, fade, s akcentom duboko dijela, pa čak i ispravila nje spirale, Lupita Nyong'o nas onesvestila rano s njom se stalno mijenja TWA. Ona je u paru njoj razvija kosu s prekrasnim haljinama koje je ukrao crveni tepih i oduševio sve modnih kritičara koji su ostali žudnja za više. Ako joj je kraljevski izgled nam ništa drugo ove godine naučili, to nam je omogućilo da ostvari TWA je svestran, sexy, hot, i izgled 2014!

load...

Dakle, mnoge žene plaše ide prirodno zbog zabluda da oni moraju veliki chop (BC). Odobrila dugoročni tranziciji može biti izazov, mnoge žene plaše kratku kosu. Neki smatraju da je to manje ženstven ili čak ograničena u stilu. Sa nama Lupita podsjećajući kako to ne može biti dalje od istine, mislim da ćemo vidjeti više žena ide na hrabriji rezove TWA bilo da su početnici ili samo rezanje sve to off zbog stila. Samo razmišljam van kaznenog prostora je najbolji način da se ostvari bezbroj načina TWA može se ljuljao.

Dodavanje boja, pramenovi, fen krede, pribor, češalj motanje, ili radi duva na TWA su samo neki od načina da se probije iz zimski ljuske ovog proljeća. To je vrijeme za proljeće pauze, prom, a odmor i što bolji način da budemo tamo gde morate ići brže sa pixie rez, TWA, ili nestati? Lupita me je također naučio kako naš seksi tijela mogu biti dio stila, kao i njen prekrasan okvir je izgledala ožive, a kosa joj je upravo predstavio svoju lepotu. A kovrčava nikada ne treba osjećati dužina je potrebno kada je u pitanju seks žalbu i mislim da su mnogi napokon slušaju.

Dakle, zapamtite moje riječi... 2014 će vidjeti navala na salonima kao mnoge žene će vidjeti potencijal TWA, fade, i pixie rez. Kratak pogled je tako svježe i funky za proljeće, i dodavanje hrabar boja bi ga samo sizzle. Ne spavam na TWA Naturals... Ne želite da se ostavio iza sebe.

load...