Hemijski ispravljena kosa za telo tela | BA.inspinre.com
Stil

Hemijski ispravljena kosa za telo tela

Hemijski ispravljena kosa za telo tela

Shvatio sam koliko je odmakla sam na putu da kovrdžava kose oporavka - i sam napravio ovo ostvarenje u najčudnije mjesto: moje vježbe klase. To je klasa tijelo oblikovanje koji koristi svoju tjelesnu težinu i balet bar da vas dovesti u red. To je izuzetno popularan sa NYC žene ne samo zbog zadivljujuće rezultate možete požnjeti, već zato što većina ljudi ne znoje dovoljno da upropasti svoju kosu. No, ostvarivanje studio ne pohvaliti o tome na njihovoj web stranici, ali to je nešto što sam čuo bezbroj žena rave o.

Dakle, pitate, kako to dobiti veliki trening bez znojenje? Pa, prije svega srca pumpanje je, aerobik intervali su intenzivni, ali kratki tako da su više prije nego što počnete znojenje. Drugo, izgradnju mišićne znači da poveća svoj metabolizam. Konačno, i najvažnije za dobru kosu, oni blast klima uređaj. Bilo koji curly- ili valovite kose djevojka zna da je to božji dar, jer većina nas su imali razdoblje u našim životima kada su naši treninga vrti oko naše kose.

Moj je bio odmah nakon Graduate School. Sam intervjuisao za nekoliko radnih mjesta, ali onaj koji mi je ponuđen je jedan sam hemijski ispravio moju kosu. Bio sam uvjeren da mi je glatko niti su bili odgovorni za svoj uspjeh, pa sam počeo da ih puše ravno cijelo vrijeme. To je značilo da nije mogao raditi ili plivati ​​onoliko često (što je vjerojatno zato sam stekao više od nekoliko kilograma), ali sve dok moja kosa je bila pod kontrolom (ili tako sam mislio), nije me bilo briga.

load...

Otkrio sam klasi vježbe uzimam sada kada sam još kemijski ravnanje kosu. Prvih nekoliko nedelja nakon ispravljanje nisam stalo znojenje, ali i ja kada bi moja kovrčava korijene rasti i kovrče na vrhu. Ipak, to nije bilo sve do danas da sam vidio ludilo ne prime kosu radi ono što želi da uradi prirodno. Klima uređaj bio slomljen u studiju tako iznenada ovog znoja bez, sat vremena treninga nas je sve natopljena u prvih petnaest minuta. Pošto idem kovrčava, nije me bilo briga. U stvari, svidjelo mi se, jer sam bio u plamenu gasi nekoliko više kalorija, što mi je bilo potrebno nakon prošle noći brownie binge!

Ali sa svakom kapi znoja, gledao sam otkriven-heteroseksualnih žena oko mene idu u kosu paniku. Radili su sve stvari koje sam radio da bi moje kovrče iz razgorevanju. Jedna žena stavi peškir oko vrata, tako da je znoj bi se apsorbuje, a ne zadržavaju u njoj brave i izazvati temeljni sloj frizz. Još jedna uradio "jednorog" - stavljajući svoju kosu u labavu konjski rep direktno na vrhu glave.

Ovo neobičnog izgleda stil (koji sam koristio da rezervišu za privatnost mog doma) podiže kosu dalje od tijela, tako da ne dobiti kao topla i drži bilo znoj daleko od vaše kose. A treća žena toliko često da je propustila većinu vježbi obrisa čelo, kose i potiljka vratu. Četvrti jednostavno izašao iz klase na prvi znak znoja - gunđajući da joj spasio udarac-out je bio važniji od toniranje njeno dupe.

Neću stavljanje bilo koji od ovih žena se, jer sam učinio sve te stvari i još da ostane ravno. Ali bio sam sretan što sam mogao da se znojim kante i nije me briga što moja kosa je radio (što nije bilo mnogo, zahvaljujući puno uređaja i DevaCurl Angel!) I više od toga, shvatio sam da sam napravio puno napretka u tarifni off ravno i uski. Moj život više ne vrti oko hemijski uspravi kosu, a ja imam tonirane ruke i noge da to dokazati!

load...