Frizz predviđa predloge proizvoda | BA.inspinre.com
Stil

Frizz predviđa predloge proizvoda

Frizz predviđa predloge proizvoda

Borba protiv sitnog danas? Ti si na pravom mjestu. Imamo preporuke proizvoda i brza rješenja za vas, nadam se da frizz slobodu.

Feeling Dry kao kost? Zivjeti na rubu? Looking Good i žele da izgledaju još sjajno? Rekao da Pack Your pomada za kosu?

Vlažnost: 0% - 25%

Suva kao Bone

Tip 2s

Valovita tipove kose mogu dobiti stan u kosu klimama. Tražiti lagan vlažilac oblikovanje proizvoda koji biste poboljšali valova, kao što su John Frieda Frizz-Ease Take Charge Curl-Boosting Mousse, Ouidad Playcurl regenerator za volumen pjena ili dlake Pravila Wavy Mousse.

Tip 3s

Donja vlažnost može značiti elastična, kovrča bez kovrče. Da biste poboljšali kovrče, pokušajte gelova i stil kreme, kao što su Miss Jessie Quick Curls, Curls Goddess Glaze i Batia & Aleeza Bio-Herbal Mineral gel za oblikovanje. Ako je vaša kosa ima tendenciju da se stan na vrhu, staviti u neki Duckbill snimke na kruni i difuzne.

load...

Tip 4s

Kinkier tipove kose je potrebna dodatna ovlaživača kada je vlažnost padne. Odlučite se za hidrataciju stajling kreme, kao što su Miss Jessie Curly Pudding, Curl Junkie Guava i proteinski Curl krema i Pomiješan Beauty Curl Styling maslac.

Vlažnost: 25% - 60%

Izgleda dobro

Tip 2s

Da podstakne Luscious talasa, probajte mousse ili gel, kao što su Devacurl Angell, Jessicurl Rockin 'uvojke Styling Potion i AG pjena bestežinski regenerator.

Tip 3s

Ovo je vrijeme da kovrdžav žude. Odlučite se za lake stajling kreme ili gelovi koji daju definiciju bez vaganja kosu, kao što su Alagio Crazy Curl Enhancer balzam, Curlisto kontrole sam gel i Cutler curling krema.

Tip 4s

Definirati Kinks zapali, hidratantnih krema i custards, kao što su Kinky-Curly Curling Krema, lokne Curl Euphoria Elixer i Curl Junkie Coffee-Coco Curling Creme.

Vlažnost: 60% - 80%

Na rubu

Tip 2s

Valovita tipove kose može postati mlitava kad je postalo neposlušnu kada postane sparno. Odlučiti za styling proizvode sa malo više čekanje, kao što su Jessicurl samopouzdan zavojnice, kovrčavu kosu Solutions gel i Curlisto Bio-Gel Mousse.

Tip 3s

Tip 4s

Dobili najviše iz vašeg Kinks sa stilom proizvode sa pomoćnim čekanje, kao što su Miss Jessie Kovrčava Meringue, dlake pravila Kinky Curling krema i Pomiješan Beauty Happy Nappy Styles.

Vlažnost: 80% - 100%

Spakujte pomada za kosu

Tip 2s

To je vrijeme da se izvuku velikim pištoljima kovrča-proizvoda za borbu protiv dizajniran da zadrži vlagu van, kao što su grimase Top Anti-Frizz gel, lokne Goddess Glaze i DevaCare Arc Angell. Lock te talase u mjestu sa DevaCurl oslobodi ga ili Curlisto Structura sprej.

Tip 3s

Eksperiment s koktelima, kao što je kovrčavu kosu Solutions Curl Golman pod Batia Aleeza Bio-Herbal Mineral gel za oblikovanje ili Curlisto Structura losion pomiješana s Curlisto Control Gel II. Obratite pažnju na pomada u torbici da se bore kovrče tijekom dana, kao što je Curlisto neposlušnu Paste ili Devacurl Set Me Up! (Stavio graška veličine DAB između dlanova, trljati zajedno i okrenite kosu natrag - od glave do kraja) ili kupiti gotove Curly Koktel: u Curl & Tonic.

load...

Tip 4s

Da bi Kinks gledajući njihove najbolje, odlučite se za vlažnost borbi kreme, kao što su kovrče Curl Souffle, gospođice Jessie Stretch svilenkasta krema ili oyin Handmade sjaj i definiciju serum. Ili pogledajte jedan od naših gotove koktela proizvod, Hot Buttered Curls.

load...