Ekspert za fitnes dijeli svoje tajne zdravoj kosi, uma i tela | BA.inspinre.com
Stil

Ekspert za fitnes dijeli svoje tajne zdravoj kosi, uma i tela

Ekspert za fitnes dijeli svoje tajne zdravoj kosi, uma i tela

Ja nisam u to, ali treba ga ipak kupuju. Osim super intervjua, kovrdžava uvide, i kosa-zdrava receptima ćete dobiti svoje ruke na hard mišićave teško fotokopija gospodin Warner King Washington II, stručnjak za fitnes, coily kraljevske, i moja budućnost ujak Jednom sam postaviti ga sa teta J.

Govoreći to u postojanje.

Ali Warner nije odgovorio na moje e-mailove, samo da se besramno žudeli od strane punomoćnika, on ima neke sjajne savjete za nas u vezi, kosa, zdravlje i sreću; i to je bila moja apsolutno zadovoljstvo da se mini-konsultacije iz njega u obliku intervjua.

Evo što je imao da kaže!

U redu, tako da si trener. Da li stvarno moramo biti tako zabrinuti zbog znoja i afro-teksturom kose druženje na redovnoj osnovi?

load...

King: Zabrinut u činjenici da je važno znati svoju kosu i kožu ponašanja i osjetljivosti. Izgubio sam se u vezi za njegu kose dok nisam upoznao Anthony Dickey i njegov tim na dlake pravila u New Yorku. Nekada sam primijeniti sve vrste proizvoda u mojoj kosi, pitajući se zašto moja skalp je suho. Ja bih se neugodno, samostalno ili na neki drugi način, kada bih ustati iz ravnoj klupi i vidjeti pahuljice na glavi za dlanove.

Koristio sam dobro poznate komercijalne perut proizvode koji su trebali spriječiti pahuljice na glavu i ramena. Ja bih koristiti šampon i regenerator u teretanu nakon svakog treninga, koji obično znači jednom dnevno, nesvjesno obavlja ozbiljan lošu uslugu skalp oštećuju moju kožu na bazi alkohola kemijske pranja.

Tek prijatelj Insistirao sam posjetiti Dickey da sam pronašao svoj put. Učenje da ne treba da koriste proizvode za "sve tipove kose", bez pažljivo čitanje oznaka, jer obično proizvođač nije posebno usmjerena na mojoj koži i teksturu kose.

Pratite do tog, kako li se pobrinuti za tvoj? Bilo koji proizvod želite da viču?

King: Dickey i članova posade počeo školovanje za njegu kose trenutka kada sam ušao i kosa mi je samo dobio zdravije i duže od tada. Kunem se dlake pravila proizvoda, krema za čišćenje Moisturizing Ne Suds šampon, Quench Ultra bogati regenerator, Prehrana ispire se jako rotirati. Kad sam stajling za određenu priliku, ja koristim dlake Pravila Blow It All Out ili Kinky Curly krema. Dani između I CO-pranje sa Aussie Moist koja je dostupna na većini njegu kose i veliki lanac ljekarni i relativno jeftina alternativa predložio za kosu pravilima posade. Kao što je režirao, ja ne bi bilo šampon koji proizvodi sapunice i ja samo shampoo nekoliko puta tjedno max, dok uređaj i ispiranja dnevno.

Moj najveći problem u teretani nije obično bio moj frizuru, ali moja kosa veličine. Svaki savjet posebno za one od nas koji još uvijek žele da trenira sa dužim ili više obiman pletenice bez da se užasno ensnared u adductor mašinu?

King: Prvo, da ćeš sebe i svoje mišiće u blizini vaše ischium uslugu po izlasku iz adductor mašinu i radi čučnjeve, Iskorak, itd i različite avione kretanja.

load...

.well dang, u redu onda.

King: Ja obično povući moje amo natrag ili ga pleteni za zaštitu pri radu van. Vidio sam muškarce i žene sa impresivnim dredove, Fros, itd različite dužine učiniti sve što je u odnosu na isti kao i ja da se ulaganje u specijaliziranim kape, kosa veze, itd

Dobro je znati! Od našeg razgovora, ja tek treba da idu u Krav Maga ili klase pol sa ogromnim heklanje pletenicama, ali znajući da je manje brinuti o je super!

Kako je vaš odnos sa svojim tijelo je više od života? Da li ljubav prema sebi dolazi nakon fizičke ciljeva ili ranije?

King: Ja sam bio ranije gojazna. Blizu 300lbs i 40% tjelesne masnoće. I imao i spustio težinu 150 lbs zatim počeo bodybuilding što je dovelo do mene odmara oko 185lbs ~ 8%, dok je sam po uzoru. Idu iz jedne krajnosti u drugu, i kako društvo odgovorio na vitkiji mene kasnije, definitivno izvitoperen moje tijelo slike i ja sam stalno kritikuju. Posebno kao što sam mature, ja bore ravnodušnost, samozadovoljstvo, i pomak u prioritetima. Ili možda povišen povjerenje u sebe poništava preterno kompenzuje. Znam da sam sada volim sebe više nego što sam učinio prije mnogo godina. Ja bih biti velika studija slučaja za nekoga. :)

Kako bi bilo sa kosom? Da li ste ikada išli close-cropped? Ako je tako, što je navelo da odlučite da rastu 'amo (što je super, usput)?

King: Moja porodica gradi se od manje poželjan početaka. Trijumf i uspjeh su prestižnu. Sećam se vlada sir u tankom kartonu kontejnerima i žitarica sa hidrirana mlijeko u prahu da pohađaju privatnom fakultetu pripremni internat. Uz socio-ekonomski napredak moje porodice, imao sam mnogo faza samo-istraživanja. S vremena na vrijeme izgubiti sebe, da budem iskren. Očekivalo se da će biti "uredan", kako bi se boriti sa unapred percepcije. Trebalo mi je bilo i svaki prednost za uspjeh. Plus sam imao problema suhe kože. Kada sam došao u New York Htio sam postaviti svoju pravila i pokažem svoju frizuru ne umanjuje moje sposobnosti. Moje neusaglašenih kosa ne da me neotesani. Želeo sam da ospori status quo.

Ne znam puno o demografiji u kineziologije industrije, ali afro-teksture kosa je pogrešno učinjen kamen spoticanja u mnogim profesionalnim sferama. Neka vaše kalemova ikada bio nečiji problem u vašem poslu?

King: Da. Ima. Ja nastavljam, jer je presedan treba da se postavi. Jedan može biti odličan i imaju "prirodno frizuru".

Jo-jo od interesa za obuku i vježbe, u cjelini, je prilično ozloglašen. Novogodišnja je došao i prošao, a to može biti još jedna godina da su ljudi skliznuti pokretnoj traci again.metaphorically. Nadam se. U vašem iskustvu, ono što čini ljude najviše recidiva?

King: Nije postavljanje realnih očekivanja i lažno vjerujući ponašanje može biti trajno promijenjen donošenjem sekunde.

Kako se suprotstave da je u privatnom životu?

King: Postavio sam ciljeve po potrebi. Ja stalno kritikuju sebe. I tražiti znanje i povratne informacije. I stvoriti ili se pridružiti zajednicu koja podržava moje interese.

Posebno mi se zadnji dio!

Dodatke, Shakes, i kao da je bio lični interes moj neko vreme. Da li povećati svoju ishranu s bilo posebno? Ili se osjećate da su više od inferiorna zamjena za ishranu prehrambenih proizvoda na bazi?

King: Ja se fokusirati na pružanje moje tijelo sa ishranu je potrebno iz dijetu koja se sastoji od hrane raznih boja i tekstura. Ostavljam dodataka na miru. Pokušao sam korak sa dodatak industriji. Što više učim o ishrani i kako tijelo radi, manje me zanima dodataka.

Kako je čist jelo i vježbe pogođeni kosu? Uzorak promjene? Rast? Ili si primetio nešto uopće? Da li bilo koji od vaših kovrčava klijentima rekao da su videli promjenu?

King: Ja sam uvjeren moja kosa je duga i snažna raste zbog moje ishrane i za njegu kose navike. Ja se fokusirati na ponašanje i izbjegli koji se odnose na hranu kao loše, dobra, čista, prljava, itd Postoji vrijeme i mjesto za gotovo sve. Porcije i umjerenost su važni. Primam komplimente na moju kosu redovno. To je super.

Pitam se da li sam dobio bilo inča tokom bez šećera Challenge.

Osobno, mrzim sklekove, ali ja volim plivanje. Da li postoji neki poseban vježba vam se ne sviđa? Kako ti to zamijeniti sa, ako je tako?

King: Naša tela su zanimljivi. Oni se prilagođavaju stresora koje djeluju na njih. Ako želite da izgradite snagu gornjeg tijelo držati sklekova. Ako želite poboljšati mišićav i kardiorespiratorne izdržljivost, plivanje je super. Ako je vaš cilj je bivši, a drugi neće podstakne potrebne adaptivni odgovor. Cenim rezultati vježbe koje su me motivira da izvrši potrebne radnje. Ja nemam nikakve vježbe ne volim. Ja ću rijetko proći na mogućnost da se mrtvo dizanje, razočarao.

Pretpostavljam da želim da bude u mogućnosti da se više od mojih namještaja.

Na kraju, imate li popisa za reproduciranje ili omiljenog izvođača koji će vam pomoći napumpati ili ohladi? Upitan slušaoci žele da znaju!

King: Imam eklektičan playlist da skače od Bone Thugs-N-Harmony, Florence and the Machine, French Montana, RiRi, to Death Cab za Cutie i Jimmy Eat World da navedemo samo neke.

Zvuči kao veliki mix!

Tako kovrdžav, planirate li da savjet Warner?

Javite nam o vašem fitness rutine u komentarima!

U međuvremenu, možete pratiti Warner dalje podvige u ostvarivanju na njegovom Instagram, i na Twitteru. Bonus, da dobije uvid u svoju kreativnu stranu, možete provjeriti svoju umjetnost nalog! Ne zaboravite, tu je još više kovrdžava dobrote u knjizi samo po sebi pa budite sigurni da pokupiti kopiju The Curl revolucije, ako već niste!

Sve fotografije koje Karston Tannis.

load...