Drew barrymore-jeva pada boje i stila | BA.inspinre.com
Stil

Drew barrymore-jeva pada boje i stila

Drew barrymore-jeva pada boje i stila

Nedavni Drew Berrymore novi izgled ima topao, svjež osjećaj za predstojeće hladnije mjeseci pada 2011. Godine.

Možete lako replicirati joj boju i stil sa insajder ovih tipova. Ovaj izgled će raditi najbolje za prirodni tip 2 valovite kose.

Dobiti Drew je Valovita frizura

Izgled je jednostavan dug slojeviti oblik. Ukupna dužina je obrubljen da stvori solidnu osnovne linije.

 1. Cut pravo preko makazama. Rastavi kosu na sredini terena, i ogrnuti svake strane preko ramena. Cut jednu stranu, a onda drugi da odgovara. Potez kosu iza ramena i provjeriti s leđa u ogledalu da bi bili sigurni obje strane slažu. Podesite ako je potrebno.
 2. Cut slojeva u jednom rez. Okupiti sve kosu u konjski rep iznad i ispred svog čela. Najduža vaše kose ne bi trebalo da dostigne u ponija. Držač konjski rep bi trebalo da bude dovoljno daleko od glave, kao da predstavlja dužinu najkraće dugog slojeva želite stvoriti u ispred šišanje. Odrežite sve dlake izvan držač ponija. Najduži dužine s leđa i sa strane nisu smanjene time preostalih netaknuta za očuvanje čvrste osnovne linije.
 3. load...

Što je Volume Developer?

 • Volume programer se koristi sa profesionalnim ili stalni boju kose da olakša pramenove.
 • Svaka boja kose ima neku kategoriju, na primjer crna kosa je nivo 1 i da će trebati programer 40 nivou da olakša kosu 4 nijanse.
 • Kada koristite volumen programer, trebalo bi da se drži strogo, da se upute na bocu ili kutiju.
 • Obratite pažnju na koliko dugo ostavite uređaj. Za neke, kosa će morati okrenuti neželjene boje prije nego što olakšava da željenu boju.
 • Ne ostavljajući proizvod na dovoljno dugo neće samo stvoriti tamnije boje nego što je želio, ali to bi vrlo lako mogao biti različite boje svi zajedno.
 • Dostupan za kupovinu u Sally Beauty.

Kopija Drew bakra Tone

Topao, nivo 6 bakra crveni je lako kopirati. Ako je vaša kosa je prirodno tamnija od Drew, izaberite nivo hlad 7 ili 8 oznakom bakra crvena, sa narandžastim bazi. Trebat će vam neki lift, tako da će 30 volumena developer biti dobar izbor. Ako vaš boja je prirodno lakši, potrebno je da uplatite pigment. Nivo 6 bakra crvena s narančastom bazom je izbor. Proces s 10 volumena developer za više pigmenta depozit. Na lakši za kosu, odabrana niti može biti izostavljen stvoriti neki istaknuti učinak. Na tamnije kose, male količine kose posvjetljenje može se ručno oslikane na odabranim pramenovi na vrhu obrade osnovna boja za stvaranje naglašava.

Postići Drew je gotovo stil

Konačni izgled Drew je labav i lako, što ga čini stil ostvariti kod kuće!

 1. SCRUNCH veću količinu mousse ili stil glazura na ručnikom prosušenu kosu. Pustite da se kosa osuši, scrunching sa svojim rukama povremeno kako bi se poboljšala stepen talasa po želji. Ako je vaša kosa ima tendenciju da bude odricanje od željene kraja, učiniti manje scrunching. Ako je vaša kosa ima manje talasa, malo dodao scrunching će biti od koristi.
 2. Power Dry sa difuzorom za brži finiš. Flip glavu nad jednom suhe i lak za kosu iz ispod ako dodao punoću se želi. A na bazi silikona sjaj proizvod može se miješati sa mousse ako imaju tendenciju da frizz. To će smanjiti frizziness koji se mogu javiti. Na bazi silikona proizvodi su u redu da koristite na kovrdžava kosa dokle god shampoo često riješi bilo kojeg proizvoda nagomilavanje. Ako ne često šampon, odlučiti za silikon kovrdžanja borbe proizvoda.

Žele više?

Dobiti osoba stilista savjete o dobrim novim bojama i stilovima pada kosu!

Final Thoughts

load...

Crvena niti su za sve ove sezone, a vi ne morate da odlaze u salon kako bi dobili izgled. Koristeći bojenje kompleti iz vaše lokalne apoteke, označen sa odgovarajućim razini boje za vas trenutnu boju kose i sa zapreminom programer za profesionalni izgled, vi ćete biti ljuljanje ovaj topli nijanse u svakom trenutku!

Javite nam šta kose ti misliš pops ove sezone!

load...