Domaći plivački talasi | BA.inspinre.com
Stil

Domaći plivački talasi

Domaći plivački talasi

Plaža valovi à la Gisele su uvijek na našoj ljeti listi kosa želja - ali stvarni odlazak na plažu nije uvijek opcija. Osim toga, moj "dan na kosu plaža" je manje seksi, razbarušene valova i više od MOP peskom prelivene masne kreme za sunčanje.

SHOP: Uzmi Nauka o Salt + Shop Proizvodi Dokazano rad

Stvarni koncept ovih labave valova uključuje morske soli u moru koje je poznato da daju svoj teksturu kose koja stvara neuredan (aka "beachy") izgledaju to je tako željenu, kompanija sada je boca za veliku lovu. Evo dogovora: Ne morate potrošiti gomilu novca kada možete napraviti kod kuće. Testirali smo najbolje recepte za DIY soli sprej, a ovo čini rez za najbolji kupatilo plaže talasa.

VIŠE: Šišanje za kovrčavu kosu

load...

DIY Sea Salt Spray recept

  • 8 oz. Tople vode
  • 4 ili 5 kapi eteričnog ulja po vašem izboru (kokos ima veliku plažu-y miris) ili makadamija ulje
  • 2 kašičice naravno morske soli ili Epsom soli
  • 1 kašičica gela
  • Sprej boca (dodati sve gore zajedno i protresite!)
  • Sprej na ručnikom osušenu kosu i SCRUNCH rukama.

VIŠE: Najbolji sprejevi za kosu za svaki stil

Ja nisam DIY vrstu l, ali većina flaširane brendova sadrže prekomjernu količinu soli ili alkohola, i da se osuši kosu (kao okean!) Pokušao sam Sally Hershberger Shagg Spray (13 €), a ja sam zadovoljstvom mogu da kažem da to ne isisati život iz kose zahvaljujući bi-fazu formulu koja ima i svile proteina i morske soli.

VIŠE: Šišanje za valovitu kosu

Sea Salt Proizvodi Dokazano rad

Sachajuan, Ocean Mist i Clarisea, Beachy Waves Salt Spray: Kosa

Ruben Colon, viši Stylist na Sally Hershberger Downtown New York salon kaže da je ključ za at-home plaži kose je da se počne sa "ne-tako-clean" brave. Colon preferira kosu koja je već nepran za dan ili dva, jer je prirodna ulja pomažu da je to vrlo beachy utjecati.

VIŠE: Pronađite najbolje frizuru za svoj oblik lica

On savjetuje da se prijave za nanošenje na vlažnu kosu. "Sedamdeset posto suhu kosu sa samo malo vlage je bolje, jer potpuno osuši brave daje previše čekanje. Odatle, možete jednostavno sprej, poviti (ne previše ili ćeš dobiti hrskavi, teško vidi!), I to je to. "Colon dodaje:" Sve je u redu da se malo kovrča i Windblown teksture. To zapravo izgleda cool na taj način. "Sada kada je nešto što možemo dobiti iza.

VIŠE: Boja kose i Vaš tonus

load...