Curls i kokteli u Njujorku sa fito specifičnim | BA.inspinre.com
Stil

Curls i kokteli u Njujorku sa fito specifičnim

Curls i kokteli u Njujorku sa fito specifičnim

PHYTO POSEBNI nedavno debitirao svoje Curl Legend kolekcija u salon pun nekih od naših omiljenih kovrčava djevojke u New Yorku. Coral, također poznat kao @curlswithcoral na Instagram, bio prisutan da pokriju događaj i podijeliti ono što ona misli linije sa svim gostima. Evo šta je rekao o Curls & Cocktails.

Curltalk, odlične proizvode i čašu vina je kako smo svi pozdravili za "kovrčama i Cocktails". Ovaj događaj je predstavila NaturallyCurly prošlog četvrtka u Mark Garrison salonu u New Yorku. Sebe, Cristina Cleveland od NaturallyCurly, i preko 30 od mojih omiljenih uticajni prisustvovali kako bi proslavili vlastitu Curl Legenda liniju PHYTO POSEBNI a. Ovo PHYTO POSEBNI Curl Legenda linija je 98% botaničkih i potpuno usmjeren na prirodan, kovrčavu kosu!

load...

Postoje 4 proizvoda u ovoj liniji:

  1. Čišćenje krema: Može se koristiti kao ko-pranje i savršen je za leto, kada želite da očistite svoju kosu nakon što je na suncu cijeli dan, ali ne žele da se prijave bilo kakve oštre šampon. Ovaj proizvod zaista odličan posao na čišćenje vlasišta, a ne što ga čini osjećati oduzeta od bilo kojeg prirodnog ulja. Konačno, tu je mlaznica savjet za jednostavnu primjenu (100 dodatne bodove za PHYTO!).
  2. Curl energizirajući sprej: Ovo nije tvoj redovni jasno sprej takve "drži" sve na mjestu sa tvrdim cast. Ovaj sprej izlazi sa zaista kremaste konzistencije koji radi baš kao i savršen odmor. To je super lagani i možete ga koristiti za dana 2 i 3 da osvježite svoj kovrče i držati ih tražim bez mane.
  3. Gel-krema: Savršena količina čekanju držite lokne mekan i definirani. Vi ćete imati blagi cast nakon što je sušeno ali kada SCRUNCH to ćete ostati stvarno mekan i skakanje kovrče. Jedan od glavnih sastojaka PHYTO koristi za ovaj proizvod je Quinoa, koja se može super hidratantna za kovrčave kose.
  4. Baobab ulje: Mješavina ulja se sa baobab, shea, kotač, Roucou, i karanja ulja. To se može koristiti za kosu i tijelo, tako da pogodi ko će biti sjajna ovog ljeta! Također možete koristiti ovo ulje kao tretman pred-šampon ili odsustvo-u tretmanu nakon kosa osuši. Ova mješavina također miriše predivan!

Svi smo dobili goodie torbe ispunjene sve ove odlične proizvode. Iako sam bio koristeći proizvode za neko vrijeme, govorimo samo o svim prednostima proizvoda su me super uzbuđen za moj sledeći pranje i otići. Također, ovi proizvodi su uglavnom biljnog izvedena, tako da znam o čemu se primjenjuju na vaše kose je priroda najbolji!

Kroz salonu bilo je nekoliko stanica: koktel područje, prikaz proizvoda i diskusija području, skalp analiza stanica, i na suhom stajling stanice. U području analize vlasišta, kamera će se postaviti na glavu da vidi količinu nagomilavanje imate. Na osnovu analize možete dobiti prijedloge o tome kako da ga izvadite i učiniti vaš skalp zdravije.

load...

U suhom stil zasedanja, stilisti stvorio neke zaista prekrasne frizure, ništa od pletenice u up'dos koristeći proizvode iz fito POSEBNI Curl Legenda linije.

prije

nakon

Apsolutno uživali u ovom događaju. Ja stvarno volio vidjeti kovrče iz svih vrsta. Od Tip 2 na 4 i sve između. Biti u istoj sobi sa svim ovim raskošnih žene zaista osećam sreću da budu dio ove prekrasne zajednice.

Hvala vam puno na oba PHYTO POSEBNI i NaturallyCurly tim za ovu divnu priliku da se okupe za tako posebnu priliku. Svi su imali najbolje vrijeme i otišao kući zadovoljan sa torbom ispunjen goodies! ne mogu čekati za sljedeći put :)

load...