Curlformers su savršeni za uvlačenje u boji | BA.inspinre.com
Stil

Curlformers su savršeni za uvlačenje u boji

Curlformers su savršeni za uvlačenje u boji

Vaš kovrče su teška, ali to ne znači da treba biti opterećen primjenom teških proizvoda, prekomjerne topline, ili preko manipulacije. Oni zaslužuju više, kao i ti!

To je razlog zašto vam je potrebno Curlformers, ključ kovrdžave djevojka da lijepo stilu, bezgranična kovrče.

Imajući pretražili nekoliko resursa, otkrio sam vrh 3 razloga zašto vam je potrebno uvesti zdrav curl-centric stil alata u vaš život. Uzeti u obzir!

Top 3 razloga zašto vam je potrebna curl-sigurno stajling alata za kovrče i obojene ekstenzije

Razlog 1 - Sigurniji za prirodno kovrčavu kosu

Ne dozvolite da toplota oštetiti vaš dugotrajan brave.

load...

Nije tajna da je toplota će razbiti vašu prirodnu strukturu uvijanje. Visoke temperature imaju potencijal da ošteti kosu. To je najbolje da koristite postavke niske temperature na toplinskim oblikovanjem alata, uključujući sušila za kosu.

Razlog zašto tvrde naučnici athstc = 233819073.8f69a1828b7ba435c18bce75ebf22f01.1478230373149.1491419631461.1491486106781.20__hsfp = 617894564 "> The Natural Haven je:". Ako zagrijati keratin na oko 215-235 ° C (419-455F) alfa spirala počinje da se topi Ovo je fizičke promjene i to je nepovratan, vaša kosa će zadržati oblik topio keratina na molekularnom nivou. Kosa vam pokazuje to molekularna oštećenja ne da se vratimo u svom prirodnom pregib ili talasa i borave ravniji. "

Zastrašujuće, zar ne? Pa, to je samo jedan od razloga morate uvesti Curlformers alate u svoj stajling rutinu.

Razlog 2 - Mali rizik od oštećenja kovrčava ekstenzija

U boji ekstenzije, pre-Curlformers!

Bez obzira da li instalirati sintetičke ili ljudske kose u svojim prirodnim kovrče, njihove velike razlike zahtijevaju vašu brigu i redovno održavanje. Prema Whitney Iz Blog, "[Ljudska kosa] je visoke kvalitete i više najbliže odgovara teksturu i sjaj vaše kose, a [sintetičke kose] će vam ponuditi cijenu prednost jer je napravljena od sintetičkih vlakana."

Iako su ove ekstenzije su veoma različiti, oboje imaju koristi od heatless stajling koji ne kvare svoj oblik dok daje teksturu želite.

Razlog 3 - Minimalna pregib manipulacija

Savršeno (bezdušno) stilski kovrče!

Najbolja stvar u vezi Curlformers je njihova curling moći će Vam pomoći da smanjite vrijeme stil, što dovodi do minimalne pregib manipulacije. Možda misliti, "Zašto ne bih diraj moje kovrče toliko?" To je zato što "pretjerane manipulacije dok je kosa još uvijek vlažnu može poremetiti pregib obrazac i uzrokovati kovrdžanje." YIKES! I kada je vaša kosa suva ne želite da se skinu lokne proizvoda koje ste primijeniti ili njihovih prirodnih ulja.

load...

The Bottom Line: Curlformers će zadržati svoj kovrče zdrav nakon stajling!

Volite li ovaj izgled? Jednostavno treba da se uhvati za Curlformers i Softhood fen privrženost podesite kovrdžave ekstenzije i prirodno kovrčavu kosu!

Kupiti set sada, posjetite SHOP NaturallyCurly danas!

load...