Cozys Corner proizvodi za odrasle rade za kosu djece | BA.inspinre.com
Stil

Cozys Corner proizvodi za odrasle rade za kosu djece

Cozys Corner proizvodi za odrasle rade za kosu djece

Pitanje: Imam 2c / 3a kosu. Moja kćerka je bliže 2a / 2b. Ja ne znam šta proizvode za korištenje u kosi. Pokušao sam malo od mene, ali oni imaju tendenciju da se vagati joj kosu.

Udoban: Ti si pametan tražiti odgovarajuće proizvode za vašu kćer. Dječje formulacije imaju tendenciju da budu nežniji i bave različitim potrebama koje djeca imaju. Pretpostavljam da su u potrazi za proizvod koji će pomoći poboljšati njene prirodne kovrdže i eliminirati frizz- bez vaganja joj kosu. Pokušajte "scrunching" u So cozy Kooky Kiwi Styling krema nakon kupanja. Prije nego što scrunching, iscijediti višak vode i pokušati primijeniti ravnomjerno. Za touch ups, možete koristiti ovo na suhu kosu previše pomoći reaktivira kovrče.

Pitanje: Ja ludim. Imam 4-godišnji (djevojka), 3-godišnja djevojčica i malo onaj koji je upravo napunio godinu dana u septembru (dječak). Ja sam crna, sa veoma suvu gustu kosu, a moj suprug je bijele boje sa tankim, tanku kosu. Moj najstariji kćer ima jako dugo kovrčava, ali uglavnom valovit, kosu. To je tanak kao ona tate, već zato što ima toliko toga, izgleda stvarno gust. Upravo sada, ona koristi za odrasle šampon i uređaja i dijete Detangler. Pokušao sam Pert Plus, ali to nije učinio dovoljno. Ona je tako tender glave. Moja najmlađa kći ima kovrdžavu kosu poput Shirley Temple - duga prsten kovrče. To i nije tako strašno, ali moram koristiti anti-kovrdžanja krema tako njena kosa ne izgleda kao veliki kudro. Koliko često bih trebao oprati kosu? A šta su neke dobre prijedloge proizvod?

load...

Udoban: Hajde da odvoje svoj pitanja. 1. Preporuke proizvoda: Trebalo bi definitivno dječje proizvode za oba djevojke. Oni su nježnije i imaju vitamine i hranjive tvari koje treba raste djeca. Proverite Tako Cosy proizvoda u CurlMart. Vi ćete imati svoj izbor svih vrsta odlične proizvode za kosu za djecu, koje dolaze u voćnim mirisima koje djeca vole. 2. Za zaplete vaše kćeri, pokušajte Tako Cosy Lucky Lime Pre-raščešljavanje kose tretman u kadi. Nanesite velikodušan iznos nakon pranja kose, a zatim češlja kroz sa češljem širokim zupcima. To je vrlo važno da uzmete centimetar pramen kose, držite ga jednom rukom i početi češljanje sa dna ,, rade svoj put do kose. Ovo sprečava vuče na nju skalp, što može biti vrlo bolno. Raditi svoj put oko glave. Možete dodirnuti sa So cozy voćni Delight Detangler kada se bave zaplete u pokretu. 3. Frizz- Nakon kupanja, iscijediti višak vode i "poviti u" nekim Groovy grožđa gel za oblikovanje kose ravnomjerno oko kosi. NIKADA iščetkajte kosu. Ovo će odvojiti kovrče, što ga čini izgledaju neposlušnu. Da biste ponovo lokne tokom dana, sprej u tzv Cosy Fruity Delight Detangler i SCRUNCH! Budući da je i odsustvo-u uređaj, što je dobro za nju kosu previše!

Pitanje: Moj 2-godišnja kćerka ima lijepe kovrče. Oni nisu super uske uvojke - više od labave uvijanje. Ali su definitivno više kovrčava nego valovit, što je ono što je moj 8-godišnja kćer ima. Ja imam problem sa kosom s njom! Ona je apsolutno mrzi kad sam nered sa kosom. Ja sam samo shampoo o jednom ili dva puta mjesečno, a najčešće je to samo sa regeneratorom. Ja češlja samo joj kosu kada je mokra uređaj u kadi. Problem je da će do kraja dana ili sutradan, kosa joj je neposlušnu i svuda!

Što više neposredni problem je što joj je kosa uvijek u njenim očima, a to joj je jasno smeta. Ona neće ostaviti ništa u kosi - snimke, rajfova, scrunchies, itd biva iščupao roku od nekoliko minuta, i stavljajući ga u je bitka. Ona provodi većinu svog reprodukcije gura kosu iz očiju. Ne želim da fiksiranje kosa joj je ogroman bitku, a neki su predložili da smanji svoju kosu u stilu koji neće biti u njenim očima. Problem je u tome da je volim lud za kosu, a ja ne želim da se smanji! Što je još važnije, ja ne znam šta stilova će biti sladak i upravljati za nju. Ja sam ravno kose mama, tako da sam naučio sve što znam o upravljanju joj je kosa - što nije mnogo - od mog kovrdžava prijatelj.

load...

Udoban: Prije svega, važno je da ste dobili pravo frizura joj je jedan koji ćete volim! Sjećam se kako je tužan sam bio smanjiti moj sin duge kose prvi put. Ali sam se koliko sam više nakon toga voli svoju kosu! To nije neuobičajeno da vide roditelje plače tokom prvog šišanje, umjesto djecu! Konsultovati dobar stilist koji vas mogu vjerovati. Drugo, jasno je da vam je potrebna vrlo jednostavna rutina za sada. Ova faza će na kraju proći. Ali u međuvremenu ne želite da biste je sa pravilnom grooming u formativnim godinama. Ja bih preporučio Tako Ugodna tropskog voća 2-u-1 šampon, da spoji dva koraka zajedno. Za rukovanje kovrča, koristite Tako Cosy voćni Delight Detangler. To je sprej-u regenerator i pomoći će glatku kosu i poboljšati njene prirodne uvijanje. Budući da je odsustvo-u uređaj, što je odlično za svoju kosu previše!

Pitanje: Prije dvije sedmice, uzeo sam kćerku u da joj duge kovrdžave kose rez. Završili smo rezanje ga u bob i donirati svoje duge kovrdžave brave na Brave ljubavi. Od tada, ja sam bio u stanju da joj kosa sklupča. Koristila sam svojih redovnih šampon i ostaviti da se osuši prirodno, ali ništa? Zašto se to dogodilo i kako da popravim?

Udoban: Sasvim je moguće da je mijenja kosa vaše kćeri, a nisi shvatio da zbog dužine kovrče. Možda ste primijetili da je vrh kosa joj je bila ravnije nego na dnu. To je sasvim uobičajeno za dječje (kao i 'odrasli) kosa tekstura promijeniti u svom životu. Možda možete izvući prirodni wave / pregib sa različitim rez, dodajući neke davno slojeva. U svakom slučaju, važno je da vas prime njena prirodna kosa da podstakne dobro samopoštovanje u vašeg djeteta, bez obzira na ono što joj je tekstura.

Pitanje: Ja sam odrastao mrzeći moje kovrče, jer niko nije bio u blizini da me nauči da su prekrasne. Zapravo, nisam znam da sam imao kovrče dok sam bio 15. Sve što sam znao je da sam imao kosu koja je neposlušnu i nepregledan. Osim toga, stalno čujem da je moja kosa je morala da izgleda "lijepo", što je značilo glatko i savršeno. Rečeno mi je prirodno kovrče Izgledao je kao da si zaglavio prst u sijalicu. Konačno sam otišla kovrčava na 16, a moja kosa na kraju je izgledalo dobro i me komplimente. Dakle, moje 3 1/2 godišnja kćerka ima valovite kose, a ja pokušavam da se brine o njoj kovrče i pustite ih na slobodu. Ja ne želim da mrzim svoju kosu kao nekada.

Udoban: Vaša kćerka je sretan da ima mamu koja potpuno razumije koliko je teško kovrčava kosa može biti za dijete (i odraslih, previše!). Ništa ne izgleda gore nego se uspravi, neposlušnu kovrčava kosa! Odrastao sam ne razumijevanje moju kosu, provodeći previše sati brinući o tome. Zvuči kao da će joj pomogne da prihvati prirodne lokne, što je dar! Nastavite sa dobrim radom!

Za više informacija o kupnji Tako Cosy proizvoda, posjetite CurlMart.

load...