Čizme na terenu tokom cele godine | BA.inspinre.com
Stil

Čizme na terenu tokom cele godine

Čizme na terenu tokom cele godine

I Love Love Love hladne trend ramena, jer volim ga u 90-ih godina, ali biti uzrasta 0-9 u to vrijeme, izgled je malo previše porastao za mene. Sada sam otimajući ih koliko god mogu pred izgled više nije na policama, ali da budem iskren, čekajući na 'prošle sezone' klirens možda nije najgora ideja.

Ja sam pigtailing na ovaj dan, jer volim puna, još strukturiran izgled na sebi. Krivim moju ljubav prema anime kose. Besides.Braidception! Jer su kutije pletenice su stil u sebi, i to kapa treba da traje ja imam samo malo rosewater spritzed na skalp za vlagu.

Cassandra JK / april B

Zlatno srce vijaka su iz ličnog prijatelja i mali biznis laserski badass Katie Cowden Killer Queen dizajna. Šešir je za Scala, i blagoslovi ih zbog toga što kul pokrivala za glavu koja dolazi u veličinama XXL! Moje masti kosa ne može se stisnuti u bilo šta. Je karo sprej na pantalone su iz Torrid, i moram reći, ne žalim ih ne kupuju u više boja, kada sam imao priliku! Oni su savršeni za vrstu ruba mogu odvesti do ureda, što će reći dosadan ruba. Ali, oni čine mi jedan dobar tražim maslac nožem.

load...

Imam Beauty Bakerie u Dare to Eclair na usnama. Crno-vlasništvu crna sjaj koji se kreće za samo kokosovo ulje i šećer? Srce to. Ja isto nosim moja omiljena Sugarpill hlad u azilu na oči. WOC vlasništvu šminka brendovi su ovdje ubijaju. IT-a.

Cassandra JK / april B

Bilo je slatko stripa sam pročitao waaaaaaaaay nazad u dane pre mog vozačku dozvolu da sadržanu srna-eyed kick-stražnjica vampir dama (šok), koji je imao puno prilično gustu kosu, a neki autori "bilješke u leđa o tome kako oni su joj odjeću da bi bilo čvrsto vrh + flowy dna ili flowy vrh + čvrsto dno. Toga dana sam saznao 'modi matematike i počeo žele da se strukturira moje odjeće na isti način! Ali nikad se ne zna kad bih mogao da ga tresti i idi sve prilagođene. PS ako neko zna strip pričam, baci ime, nikada nisam bio u stanju da je trag

Mogu se bave praćenje paketa, iako, i ja kupovati online često! Za cipele, kao što su ovi Torrid čizme, to je obično jedini način na koji mogu roll, kao što sam nositi dame '13, i niko ne želi da zadovolje da u cigle i malter mjestima, kašalj kašalj. Sada, ako sam mogao odgovarati moje nalete online potrošnje u vrijeme kada sam zapravo imaju priliku koristiti kupone uvijek dobijem, to bi bilo lijepo.

Što se tiče moje garderobe sada, ja zapravo smanjenja! Imam loše Loše navike pokupiti stvari koje ne da mi baš odgovara jer su sooooooo sladak i jeftini, a ja idem u teretanu, tako da će stati uskoro zar ne? Naizmjenično stvari koje me ne uklapaju u suprotnom smjeru jer "Imam bloaty dana, a ponekad i ne udariti u teretanu tako često, a ja mogu samo da se to prilagođena, zar ne?"

Cassandra JK / april B

Ja baš ništa od toga. 

Selim kuću, tako da je pravi trenutak da se smanji u velikom način! U dnevnom boravku je puna sve ću prodati / donirati i ja počinjem svježe! Naravno, ovo smanjenje će pratiti neke velike ekspanzije. Ja ne mogu čekati!

I kao što sam voziti ovaj ormar plima i protok, vidim da sam definitivno dobila još formalno kao godine prolaze! To je uvijek bio puno crne, punk klamerica obrasce kao što su karirani i leopard print, i lobanje, ali sada umjesto za bojenje kože kostim nakit i peel-off Djubre otisci, sam dobila bolje armatura, dugotrajnije komada u mom repertoaru. Tako da znate. DOBRO kostim nakit sada. DOBRO crni ruž za usne.

load...

Cassandra JK / april B

Ako bih mogao proširiti držeći moj mali grabby ruke nikome garderobe, moram reći da sam malo tesko za slavne u (hipotetički) ukrasti iz! Idealan status RAID nije toliko osoba jer nekoliko modnih namaza! Beyonce zapravo ne oblače kao ona garderobu u Lemonade, isti za ove dame u ovom W Magazine šut iz nekog vremena mogu dobiti rezervne materijala, naći dobar krojač, i samo početi pljačkali afro-gothic photoshoots.

W Magazine / stilist Edward Enninful

^ Ciljeva.

Nisam sam u ljuljanje pogled sa malo ugriza, zar ne? Da li su neki od vas ikada uzeti putovanje na "tamnu stranu", sa svojim modnim izborima? Slika molim vas!

load...