Cantu Shea maslac kokteli za prirodno kovrdžavu kosu | BA.inspinre.com
Stil

Cantu Shea maslac kokteli za prirodno kovrdžavu kosu

Cantu Shea maslac kokteli za prirodno kovrdžavu kosu

Među bezbroj mogućnosti da ćete se suočiti na cjeloživotno putovanje prirodne kose, postoji jedna hidratantne sastojke morate investirati u kao kovrdžave girl: Shea maslac. Datiraju iz Kleopatre vrhuncu, Shea maslac je dugogodišnji ljepotu spajalica za žene u raznim kulturama. Osim što je kraljica ublažavajući dobrote, Shea maslac i igra s drugim kreme i eteričnih ulja. Nije ni čudo što kovrdžav želite da ga pospem na kosu i kožu!

Moj tip 4C uvojci su vruće nered izraziti ako se ne vlaže i zamotajte ih u satena šal prije nego odem u krevet. Takođe moram primijeniti hidratantnu kremu nakon buđenja u jutro izbjeći suho, razbijanje kovrče. Koristeći koktel Shea maslac bogat proizvodi ne samo da mi pomaže izbjeći suhu kosu, ali me ohrabruje da rock moje TWA na redovnoj osnovi. Bacite pogled na ove koktele iz Cantu i vidjeti što će raditi najbolje za vaše kovrče!

The Bounceback Blowout

load...

Ako ste znatiželjni kovrdžave, verovatno ste zainteresovani za najzdraviji način da Blowout vaše prirodne kose. Pa, ovaj koktel je od suštinske važnosti za vaše potrebe topline-styling. Kombinuju protiv sitnog kovrčanja Smoothing ulje sa visokim pogon toplinske štit za zaštitu od toplote za prirodno oblikovanje kose uspjeh. Spray te shea maslac prožet ulja na vlažnu presecani od kose prije feniranja ili sušenje zraka. Jednom kada je vaša kosa potpuno suha, lagano zamagliti kosu u svakoj sekciji prije upotrebe stan željeza. Dodaj dodatni sjaj sa Anti-Frizz Smoothing arganovim uljem.

Šta je ovo Koktel najbolje za?

Za prirodno da želi da koštano-ravno izgled koji pretvara glave, u Bounceback Blowout koktel je odličan za elegantan, topline stilu izgled.

Coconut Twist

Ovaj koktel će obrte outa ističu! Shea maslac omekšava kovrče i promovirati definicije. Zato je najbolje da se prijave Smooth Coconut Curling krema dio po dio, na vlažnu kosu. Dodaj hidratantna Twist i gel Lock za definiranje i izdužiti kovrče koje prkose skupljanje. Gel ne sadrži mineralna ulja, sulfata, parabena, silikona, ftalati, a tropski miris miriše dan na plaži.

Šta je ovo Koktel najbolje za?

Coconut Twist vlaži i oblikuje kovrče svih obrazaca i vrste tekstura uz zadržavanje tih twist outa tražim glatko i definirani.

The Power Protector

Ovo je moj omiljeni koktel, jer mi omogućava da se ojača moju 4C kovrče s lakoćom. Za redovne pranje-i-go dana, ja nanesite malu količinu ojačati Jačanje tretman mojoj ivica, hramove, i krajevima. Nakon tretmana, stavio sam malu količinu odsustva-u na krajevima moje kovrdže i lagano manipulirati moje kovrče u zaštitnu stil-moje omiljene što pletenice i Bantu čvorova. Kada je moj kovrče treba više vlage, ja ću ostaviti tretman u preko noći. Ovaj koktel je tako velika za moju kosu jer je tako brzo osuši. Volim to!

Šta je ovo Koktel najbolje za?

Zaštitna stilova pomoći naturals stvoriti zapanjujući izgled tijekom cijele godine, tako držati one kovrdže vlagu prepun Power Protector koktel.

Budite svoj prekrasan!

Ja ću biti prvi koji će priznati da selfija su super zabavno u (umereno). Oni su još zabavnije kada znate, izvan svake sumnje, da je vaš TWA ili obrt outa ili eksplozija je "ne-filter" besprijekorna. Dakle, ne stidi se da pokaže one kovrdže na Instagram, djevojke - biti svoj lijepa, svaki dan!

load...

Ohrabrujem vas odrediti koji od ovih Cantu shea maslac Cocktails, istaknuta u ovom Cantu sponzorira infographic, za kosu radi najbolje! Ja sam veliki fan Power Protector koktel-ti? Ako niste dobili priliku da probaju ove neverovatne koktela, možete pronaći čitav Cantu Beauty Naturals linija proizvoda na svojim lokalnim trgovinama ponude droga i ljepote, Target i Wal-Mart.

Recite mi koji koktel koristite za prekrasna eksplozija i lokne?

load...