Bekijev talasasti pregled proizvoda: ona je kompleks ulja uljane ruže | BA.inspinre.com
Stil

Bekijev talasasti pregled proizvoda: ona je kompleks ulja uljane ruže

Bekijev talasasti pregled proizvoda: ona je kompleks ulja uljane ruže

Većina kovrdžav i wavies podjednako mogu složiti da SheaMoisture je sveti gral brend, a ja sam drugačiji. Kad god vidim novi SheaMoisture proizvoda na policama, ne mogu da se zaustavim od branje gore. Nedavno sam pronašao proizvodi stil od svojih novih mir ružino ulje kompleks liniju na Target i odmah ih dodao na sve veću zbirku.

Peace Rose kompleks linija pohvaliti sposobnost da hidratizira i definirati suhu, krhku kosu. To je, naravno, bez sulfata, parabena, ftalata, propilen glikol i mineralna ulja.

Istaknuti sastojci

Mir ružino ulje Complex: spoj Alpine, Damask i mošus Rose ulja koja njeguju i svilenkaste suhu kosu

Datum Palm Ekstrakt: prenosi hidratantnu, zaštitni sloj koji zaglađuje zanoktice kosu

Camellia ekstrakt lista: prirodni antioksidansi svojstva pružaju bitne prednosti poboljšava vlasi mekoću i sjaj

load...

Njeguju i SILKEN STYLING gel krema

Ja sam bio najviše uzbuđen o ovom proizvodu. Ja apsolutno ljubav kreme za kosu, ali nisam bio u mogućnosti pronaći onu koja ima dovoljno čekanje da ga mogu koristiti bez uparivanje s gelom. Za proizvod koji tvrde da je i gel i krema, nisam bio siguran šta da očekujem od njega. Je to će imati vlage kreme ili čekanju gela? Ovaj proizvod tvrdi da definišu lepa, kriza bez valova i kovrče sa i iz mog iskustva, to radi.

Kako sam se prijavio ga

1. Koristio sam malo manje od dlan pun glatke kroz kosu dok je kosa mokra nakon tuširanja.

2. Scrunched sam proizvod u moju kosu.

3. Sam koristio dodatni iznos kvartalu proizvoda SCRUNCH u krajeve kose.

4. Difuzno sam valova na niskim postavkama dok je bio 80% suhe.

5. I neka moja kosa zrak potpuno osuši i scrunched bilo kakve krize.

Moja recenzija

To je neverovatan stil proizvod! Iako sam imao malu količinu krize u mojoj valovi nakon moja kosa je potpuno suha, bio sam lako mogao da SCRUNCH ga i imaju mekan, skokovito valovi koji su hidratizirana, ali drži dan. Ne bih očekivao da je pronašao jedan proizvod da bi mogli učiniti puno, ali ovo je proizvod koji bi mogao brzo kretati u sveti status gral.

Njeguju i SILKEN HOLD MIST

Isprva sam mislio da je ovo više kao tradicionalna sprejeva vlage SheaMoisture, ali ispostavilo se da je to više od laka za kosu za kovrče! Ona tvrdi da poveća sjaj i osigurati srednje čekanju sa pokretom. Obično pridružiti Hairspray sa hrskavim teško čekanje proizvod koji čini da se osećate kao da ćeš gušiti kada je sprej u maloj sobi. Bio sam veoma zainteresovan da ovom magle probati.

Kako sam se prijavio ga

1. I prska tri puta na vrhu moje glave na suhu kosu koja je mlitavo ili ispadanje.

2. Okrenuo sam kosu preko i prska 3 do 4 puta na donjoj strani.

3. Fluffed sam kosu od korijena da ohrabri zvuka.

Moja recenzija

Sviđa mi se da je ovaj sprej ima i malo čekanje da ga tako da je, baš kao i sa gel krema, imam dva proizvoda u jednom. Nisam imao nikakve hrskava ili hrskave osjećaj nakon toga, što je veliki plus. Proizvod mi je dao mogućnost da ukroti dosta mojih kovrča i flyaways, previše.

load...

Sve u svemu, veoma sam uzbuđen zbog nove linije iz SheaMoisture!

Ja ne mogu čekati da se moje ruke na šampon i regenerator kao dobro. Jedna stvar koju treba napomenuti o tim proizvodima je da su veoma mirisna poput ruže, tako da ako ste osjetljivi na sve, to može biti jedna linija koju treba otvoriti i miris u trgovini prije kupnje. Također, veliki plus za ovu liniju je da je dio zajednice trgovine liniju kako 10% od prodaje idu u programima trgovinu zajednici!

Za mene, Shea vlaga je to opet učinio i pod uslovom liniju da svaki pregib tip će uživati ​​razmazim kosu s.

load...