Ako imate nežnu kožu, vaše ko-pranje je potrebno ekstrakt biljke | BA.inspinre.com
Stil

Ako imate nežnu kožu, vaše ko-pranje je potrebno ekstrakt biljke

Ako imate nežnu kožu, vaše ko-pranje je potrebno ekstrakt biljke

To je ono što se može učiniti za vas prirodno kovrčava, coily, i valovite kose.

1. Jača slabe kose

Ekstrakt bambusa sadrži 70% silicijuma, prirodna supstanca koja promovira rast jake i zdrave, nokti, koža i kosa. Poznato je da se ojača vratila kosu koja štiti i sprečava kosu od gubi svoju elastičnost i razbijanje. Zbog toga, ekstrakt bambusa se koriste u suplementima rast kose i multivitamine za liječenje stanjivanje kose. Ekstrakt bambusa se nalazi u komercijalnim anti-aging kozmetičkih proizvoda sa kolagena učvršćuje opuštene kože (bore).

2. Nježno čisti vlasište

Ako mislite da je vaš šampon ostavlja kosu osjećaj previše čista, suha, i zamršeni, šampona je prestroga za vaše vlasište. Ekstrakt bambusa može se naći bez sulfata šamponi, uređaja, i ko-pranja. To neće ostaviti kosu suho ili krhki dugo nakon čišćenja. To je lagan, prirodno sredstvo za čišćenje da spere prljavštinu, višak ulja i proizvoda nakupljanje bez skidanja dalje kosu prirodnih ulja i vlage.

3. Omekšava i zaglađuje neposlušnu kosu

load...

Ponekad uz višak izvlačenje i stresa smo stavili na našu kosu, ona gubi to je život i oslabi, šepajući, i umoran. Bambus mlijeko će dati svoje kovrče da poveća to potrebno. Bambus mlijeko ima bestežinskom teksturu i ne stvara ljepljive film na kosu. Umjesto toga, to je u stanju da natopi kosu i proizvode meka i glatka, voluminizirajući kovrče.

4. Vraća beživotno lokne

Istina je naša kosa voli vlagu! Dakle, kada prirodni kovrče osjećati pomalo suho i beživotno, postoji šansa da vaša kosa pati od nedostatka ili hidrataciju. Sastojci naći u bambus uvjetima mlijeko i daje kosi sa maksimalna hidratacija. Savjet: dodati tretman duboko uređaj koji uključuje bambusa mlijeko na svoj režim kosu. Koristite ovu maska ​​za duboku njegu dok radi tretman parom za najbolje rezultate.

Ovi kovrdžava kosa proizvodi sadrže bambus mlijeko

  • Briogeo Budite nježni, Be Kind zelenog čaja šampon
  • SoCozy Boing Curl regenerator
  • Obrisati Top Leave-it-u regenerator
  • SheaMoisture Yucca i bokvica protiv lomljenja Jačanje Styling Milk
  • Tamne i Lovely Au fizičke Anti Skupljanje Curl definirajući Crème Glaze
load...