8 razloga da se ovo ljeto nosi lako | BA.inspinre.com
Stil

8 razloga da se ovo ljeto nosi lako

8 razloga da se ovo ljeto nosi lako

Krajevi su podložnija suhoće kada su labave. Podignute frizure drži većinu niti od izloženosti tih elemenata. Drugi faktor je podignuta kosa stilova su jednostavni za hidratizaciju bila neka spritz vode i omiljeno ulje ili condish-mix. Miks je odličan za osvježavajuće svoj Updo naročito noću i poklopac sa šal za sjajnom, hidrirana stil ujutro.

JD Winters dijeli video s podignutom kosom lepinja (da, lepinja može biti podignute frizure) koja ostaje hidratizirana i može trajati nekoliko dana uz pravilnu noćne rutine.

Manje trenje

Manje trenje znači manje zaplete, čvorova, i oštećene vlasi. Kada se kosa nalazi u podignutom kosom, on se ne kreće i treba biti u potpunosti zaštićeni. Ste dobili manje trenje od drugih lanaca i iz odjeće i novčanik trake.

Više frizz kontrola

Kovrdžanja je monstruozna ovo doba godine sa povećanjem vlažnosti, ali podignute frizure sprečava kovrče Keep kosu i iz frizzing elemente kao što su vlažnost. Jedan od najboljih načina da se tuku kovrče drži kosu, posebno kada na plaži ili negdje vjetrovito.

load...

Confessions of a Hairstylists pokazuje kako više kovrdžav može imati veliki Updo koji će biti savršen za večernji izlazak, a poseban događaj, a sve uz zadržavanje kosa svježe, kovrča bez, i bori sa flyaways s Bobby igle i lak za kosu.

Manje skupljanja i klupka

Podignuta kosa stilova se može postići na produljenom kosu ili ne-protezala kosu. Jedan od najboljih poklona podignute frizure mogu dati svoju kosu pomaže da se protežu ili ostati protezao, koja se bori skupljanje. Čvršće kovrče često bore skupljanja i iako skupljanje je znak zdrave kose, može napraviti neke stilove teško postići. Frizure drži kosu prostirala i bez zapetljavanje. Višnje kosu dok se borio off zaplete s ljetnom podignutom kosom.

Izvrstan za Transitioners

Tranziciji kosa može biti problematično kada je u pitanju frizure. Miješanje može biti pravi izazov kada se radi sa dva različita tekstura. Twist-outa, pletenica-outa, a valjak setovi su veliki za Transitioners i podignute frizure su također odličan na maskiranje više teksture i štiti kosu. Ograničavanje zaplete i držeći svoj kosu idealna je za prelazak kosu.

Evo EbonyCPrincess stvara prekrasna i ujednačen stan obrt stil koji će trajati danima, nedeljama, ili čak i duže.

Niska održavanje

Niske stilovi održavanje zaštitne stilova, jer im je potrebno malo ili nimalo manipulacije, ostavljajući manje prostora za štete. Frizure spadaju u tu kategoriju, jer su trajati danima i samo zahtijevaju satena šal ili poklopac motora noću da zadrži stil netaknuta i da zadrži vlagu.

Dugotrajniji stil

Ova pogodnost se podrazumeva. Frizure trajati duže od pranja i odlaze, twist-out, ili čak roler. Oni su osigurani od vaše odjeće i krajevi nisu izloženi, tako da imate stila koji će trajati duže i izgledati svježije.

TheChicNatural uvijek ima kreativnih stilova i to Updo nije izuzetak. Ona stvara seksi i dugotrajan lepinja-sokol Updo na protezao kosu koja zahtijeva minimalno održavanje. Dodano kosa samo daje ovaj prekrasan stil neki njuh i satena ili svileni šal može održati svoju eleganciju.

Izvrstan za disanje život u starijih stilova

Mnogi kovrdžav bave period kada njihova kosa nije prljav, ali stil je otišao ravno. Vaš twist-out ili oprati i otići izgubio svoj sjaj i nisu ni blizu dan za pranje ili jednostavno nemate vremena da ga operem. Podignute frizure je savršen stil promijeniti svoj stari stil i dati vam neki život do dan za pranje veša.

load...

Angela Lauren dijeli brz i elegantan Updo koji se stvara na starom stilu i diše novi život u njega. Ovo podignuta kosa je savršen za vlažnih dana koje su upropastili svoj stari pranje i otići ili twist-out.

load...