8 neophodnih alata svaka devojka sa finom potrebom za kosom | BA.inspinre.com
Stil

8 neophodnih alata svaka devojka sa finom potrebom za kosom

8 neophodnih alata svaka devojka sa finom potrebom za kosom

Možete kovrdžava kosa alat arsenal čini drugu polovinu.

Postoji 8 apsolutne osnove da ja osobno ne mogu živjeti bez.

1. Afro Pik

Ako je volumen je ono što želite, afro PIK je obavezno. U stvari, možda žele da ulažu u dva, tako da imate jednu kod kuće, a drugi u torbi. Koristeći pik može dramatično promijeniti izgled vašeg stila da se stvori velika kosa. Možete lako prevariti svakoga u misleći da je vaša kosa je gusta.

2. Miješanih Hair Accessories

Ova lista može ići dalje i dalje, ali neki od mojih potreba uključuju:

Bobby igle: Ovako mali i jednostavan za kosu pribor koji mogu stvoriti beskrajne podignute frizure i zadržati individualni uvojke iz vašeg lica.

Kosa lastika, scrunchies i veze: U svakom trenutku ćete naći jedan od tih omotana oko mog zgloba spreman za moju ananas rep.

Metal dvaput krak curl klipova: To su vrlo svestrani, jer ne mogu ih koristiti za držanje valjci na mjestu, dodajte lift u svojim korenima i protežu pojedinačnih kovrče dok je moja kosa suši.

load...

Kosa Flair: Uzimajući moje stilove od casual do elegantnih je kao jednostavan kao dodavanje ukrašen beretku, traka za kosu, banana snimak ili češalj za kosu.

3. Difuzor

Air sušenje moje kovrče imaju prednost, ali ako sam u žurbi ili želite dodatni podsticaj volumena, ja difuzno. Prilog će pomoći smanjiti količinu kovrče da fen sami možete kreirati. Držeći je na najnižu postavku topline (ili na hladnom postavka) će dati svoje kovrče najbolje rezultate.

4. Dlake Parobrod

Korištenje pare u moje kovrče novija koncept, ali sada kada sam bio koristeći ga, ja ne mogu živjeti bez nje. Q-Redew Handheld pare Wand je život mijenja za moje kovrče jer je toliko višenamjenska. To preoblikuje moje kovrče kada počnu da izgledaju beživotno, dodaje volumen svojim korenima, zaglađuje i proteže se s lakoćom, i čini mom dubokom uređaja efikasnije.

5. Heatless Styling Alati

Imajući asortiman Flexi i trajne šipke vam daje mogućnost za promjenu veličine i izgled vašeg pregib obrazac. Postavljanjem vaše kovrče u ovih štapova, možete imati izvrsne rezultate bez upotrebe topline. Na mom fino kovrče, flexi šipke rade odlično i samo zahtijevaju mokro-set sa vodom na protezao 2. Ili 3. Dan kosu.

6. Satin Jastučnica

Veliki noći rutinu će osigurati savršen lokne sutradan. To je razlog zašto je potrebno neki oblik satena kako bi zaštitili svoje kovrče preko noći. Dok saten šalove i kape su popularne, volim spava na satenski jastučnicu jer ja nikada morati brinuti o tome sklizne glavu; moja koža koristi od toga previše.

7. Kapa za tuširanje

Kako bi se držim drugog i trećeg dana uvojke kovrdžanja besplatno, kada je vrijeme da se kupa, nosim veliki kapa za tuširanje. Čak i najmanja količina vode na moje kovrče će izazvati neželjene kovrče, tako da zadrži jednu pri ruci pod tušem. Osim toga, ja koristim za jednokratnu upotrebu kape za tuširanje za duboko uređaj tako da mogu da ih bacim nakon i ostatak ne ostaje u kapu.

load...

8. Wide-Tooth Comb

Nije bitno šta Curl tip imate, sa širokim zub češalj je od suštinskog značaja za rukovanje svoj zapetljavanje. Nakon nanošenja moj uređaj, koristim ga lako otpetljati po početkom u mojim krajevima i rade sve do korijena. Šire mjesta u saću pomoći tom procesu.

Koja je vaša denziteta? Koja sredstva su u stilu arsenal?

Javite nam dole u komentarima.

load...