7 stvari koje svaki veliki helikopter treba da poseduje | BA.inspinre.com
Stil

7 stvari koje svaki veliki helikopter treba da poseduje

7 stvari koje svaki veliki helikopter treba da poseduje

Odsekavši sve vaše kose može biti stvari noćne more su napravljeni od većine žena. Uprkos tome, sve više i više žena su veliki sjeckanje da se pridruže tim prirodno.

Kao što bi trebao biti! Idem prirodno može biti najuzbudljivija, a prema mnogim ženama, najbolja odluka može napraviti. Malo pripreme će pomoći da put do prirodne glatka kao moguće. Pročitajte na nekoliko must-have trebate u svoj veliki helikopter arsenal.

7 Stvari Svaki Big Chopper potrebama

Kamion opterećenje proizvoda

Kosa proizvodi nisu jedna veličina odgovara svima.

Ono što radi za jednu kovrdžave može ostaviti još jedan sa strašnim zapetljavanje. Dakle, kako bi se pronašli ono što radi najbolje za vaše jedinstvene kovrče stvoriti stilove koji odgovaraju vašoj ličnosti ćeš morati eksperimentirati.

Dobra vijest je da eksperimentisanje proizvod je jedan od najzabavnijih aspekata kao kovrčava. Većina naturals kao da je toliko da oni i dalje eksperimentirati dugo nakon što smo našli ono što radi za njih. Plus dobra vijest je da su kompanije stalno stvaraju nove proizvode, tako da uvijek će biti proizvod pique radoznalost i gorivo svoj bjesnio junkyism proizvod.

load...

Sačuvajte centi

Nakon što je rekao da ako si kovrdžave na budžet ima dosta jeftinih rešenja koja će vas i dalje omogućiti da eksperimentišete; kao što su koristeći jedan proizvod za više namjena (koristeći svoj uređaj kao duboko uređaj ili leave-) ili stvaranje neke kod kuće smjese poput lanenog gel koji neće slomiti banci.

Samopouzdanje

Teško je ići protiv zrna i odabrati da nose kosu u stilu koji, na ovaj dan, mnogi smatraju neprofesionalno, raščupana i nije u modi.

Mi, naravno, znamo da je prirodna kosa je nevjerojatan, ali dok se ostatak društva uhvati ćeš trebati debelu kožu. Vaš samopouzdanje nikada ne treba odrediti drugi ljudi, jer na kraju krajeva jedino mišljenje je važno, kada je u pitanju svoj izgled, je svoje.

Dobar par škare

Ovo bi trebalo da idem bez rekavši, ali vaš svakodnevni škare domaćinstvo treba nikad doći u kontakt sa svojim kovrče jer su previše dosadna. Ni ne razmišljam o tome!

Učini sebi uslugu i ulagati u neke dobre škare za kosu i nikada ih ne koriste za ništa drugo osim rezanja kose. (Isto tako ugrožavaju nikoga u vašem domaćinstvu sa tjelesne povrede, ako ih uhvatiti pomoću kose škare).

Informacije

Postoje 2 vrste velikih helikoptera: uspešnih i onih koji neminovno završavaju se vratimo na opuštajući svoje kose.

Obično je razlika između dva je da je uspješan veliki helikopteri, koji je otišao na rastu svoje prirodne kose, prvo obavili svoj zadatak. Proces učenja za mnoge je strma, jer mnogi od nas nisu vidjeli naše prirodne kose od kad smo bili djeca, tako da nemaju iskustva koje se bave s tim.

Ako čitate ovaj članak onda ste već na putu do uspjeha!

Dodaci

Dobra dodatna oprema treba biti u arsenal bilo Naturalista, ali oni su posebno važni za početnik.

Kada ste početnik neizbježno je da ćete imati jedan ili dva loša kose dana. Kada tih dana valjanje oko vas možda nemaju luksuz čekanja ga dalje preispituje oči.

load...

Tu dodatnu opremu dolaze u. Kape, šalovi, klipove i lukovima pomažu da se ili ne može sakriti svoju kosu ili biti toliko nevjerojatan, kao da se ponašaju kao ometanja.

Slatka pribor može biti posebno korisno u TWA fazi. Kada je novost kratku kosu nosi off a ti si zaglavio sa kosom prekratak da bi se stvarno stilu, dodaci mogu pomoći da ponovo zaljubiti u kosi.

Žele da eksperimentišu

Ne postoje dva kovrčava glave su slični i naši režimi su personalizovani za naše kovrče sa svojim jedinstvenim ličnosti. Postoji toliko mnogo metoda i tehnika, tamo od cowashing, pre-pooing i topline koja se proteže i svi oni imaju svoje prednosti i mane.

Kada ste početnik dugujete to vaše lokne da saznaju šta im se sviđa, a jedini način za to je da se eksperimentirati. To može biti teško u početku stalno eksperimentira ali kada ti se konačno nastaniti na režim će biti kao nebesa su se rastali i kovrdžave kose anđeli su počeli pjevati.

Big kotlet prijatelj ili prirodni prijatelji

Kada pravite veliku život promjena je uvijek lijepo imati nekoga u istom brodu kao što ste za podršku koji ga dobije.

Imati prirodni prijatelj znači da ćete uvijek imati nekoga oko zamijeniti proizvode sa, uključe u vijugava razgovor o svim stvarima prirodnu kosu i savjeta pomoći da tih dana kad je dosta (jer su oni bili tamo).

Ali, ako nemate nikakve prirodne kose dame u vašem životu onda ne gledati dalje od online prirodne kose zajednice. Prirodna kosa foruma okupiti kovrdžav iz svih krajeva svijeta da razgovaraju o temi toliko volimo: kosu!

Oglasnim tablama kao CurlTalk su puni kovrdžav koji će vam ohrabriti, pomoći sa preporukama proizvoda i stil, i jednostavno ogovaraju što je novo i topla u prirodnom kosom svijeta. To je odličan način da zadovolji kovrdžav u vašem području pohađanjem Meetups.

Da li postoje druge stvari mislite da bi trebao biti na buduće naturalistas to-dobiti popis prije nego što radi njen veliki odrezak?

load...