7 Šarmantni stilovi za rastezanje vaše kose | BA.inspinre.com
Stil

7 Šarmantni stilovi za rastezanje vaše kose

7 Šarmantni stilovi za rastezanje vaše kose

Jedna od velikih stvari o tome da kovrdžava kosa je da imamo različite frizure za izabrati iz. Ne možemo nositi kosu ravna, kovrčava, valovit, pa čak i podignute frizure. Ne možemo nositi pranje i otići ili manipulirati našim pregib obrazac s produljenom frizura. Da li ste zainteresovani za obnovom uobičajenim go-to protezala stilova? U potrazi za novim stilom da pokuša? Pogledajte ovaj vodič za protezala prirodnih frizura.

Twist Out

Twist izlasci su vrlo jednostavne i su popularni go-to stil za mnoge naturals jer su tako lako. Rastavi kosu u rubrikama i primijeniti svoj omiljeni ovlaživač i Styler. Otpetljati kosu i nastaviti sa dva-Strand obrte. Za najbolje rezultate, ostavite obrte u preko noći. Što duže ostavite obrta, više definisana kovrče će biti. Prije nego što razotkriše obrtima, primjenjuju lakog ulja na prste da biste sprečili kovrče kao što se odmotava. Samantha, također poznat kao Ahfro Baang, nam pokazuje kako je ona postiže njen twist auta. Ovo je savršena tutorial za one koji žele obnoviti svoje tehnike.  

load...

Glasi: 8 Razlozi Vaš Twists Out su A Hot Mess

Stan Twist Out

Stan twist izlaza su malo više unaprijed nego twist van. Međutim, postoje toliko tutorijala sa ovim stilom. Stan obrtima se postižu uvrtanjem kose u pletenice umjesto pletivom. Breanna, također poznat kao Mini Marley, ima veliki tutorial na ravnim uvrtanje. Ako ste dosadno s twist, onda pokušati stan twist napolje.

Braid Out

Pletenica izlaza su odlična opcija ako želite više potezu ili želite da se pripremimo za podignutom kosom. Iz mog iskustva, pletenica izlasci protežu moja kosa više nego obrt outa. Ako Zanima u stilu koji pokazuje većina mojih dužine, pletenica izlasci su put kojim treba ići. Jessica, također poznat kao Mahogany Curls, ima veliki tutorial za pletenicu van.

Heatless Blow Out

A heatless udarac iz je lakše nego što zvuči. Možete postići veći kosu bez upotrebe topline i stoga ne morate brinuti o oštećenja topline. Vjerovatno se pitate, kako je to moguće? Whitney, također poznat kao Naptural85, pokazuje kako da se postigne heatless ugasiti. To je jednostavnije nego što vjerojatno mislite.

African Threading

African threading je još jedna tehnika koje možete koristiti da se protežu vaše kose. Jednostavno sekcija kosu, koristite konac i zamotati ga oko pramen kose. African threading se može koristiti kao zaštitni stil da pomogne zadržati dužinu i rasti zdravu kosu. Dephne Madyara pokazuje procesa u tutorial.  

Trake

Trake je tehnika koja će zahtijevati neko vrijeme i dosta od rijetkih kose veza. Jednostavan sekciji vaše razvezane kosu i siguran kosa veze duž te sekcije. U zavisnosti od dužine, širine i gustoće kose, možda će biti potrebno 2-5 kosa veze po sekciji. Ovo je također odlična opcija za udarac iz izgled koji ne zahtijeva topline. Classcie nam kako je bendova svoju kosu prikazuje.

Curlformers

Koje su vaše omiljene protezala stilova? Da li postoje koje želite sada probati nakon ovaj vodič? Molim te podijeli!

load...