6 hacks za korištenje curlformersa | BA.inspinre.com
Stil

6 hacks za korištenje curlformersa

6 hacks za korištenje curlformersa

Volimo Curlformers jer oni su heatless način da promenite curl obrazac za nekoliko dana. A kada perete kosu znate svoj kovrče će se vratiti nazad sa svojim prirodnim kovrče bez ikakvog rizika od oštećenja topline. Znamo da učenje novi alat može biti zastrašujuće, ali to su tako jednostavno za korištenje - na bilo pregib obrazac. Pazi za cuvari Nikki, Evelyn i Kristina su smislili za dobivanje najbolje Curlformers rezultate.

1. Pobrinite se da vaša kosa potpuno prvi razvezane

Da bi imali svoj najbrži i najlakši Curlformers iskustvo, izuzetno je važno da se prvo otpetljati kosu. To će učiniti Curlformer klize preko kovrče mnogo više glatko, a također može pomoći višnje vaše kovrče za najbolje rezultate. Otpetljati kako i obično, bez obzira da li je to prije ili za vrijeme vaše tuš s klizavim uređaj u kosi. Ako je vaša kosa je već suho, a zatim ga SPRITZ s vodom u spreju da ga navlažiti i otpetljati prstima, širok zub češalj ili četka. Nikki koristi Curlformers Delux Četka za uklanjanje joj zapetljavanje.

load...

2. Spot poslastica topline oštećenu kosu sa Curlformers

Možda ste vidjeli tutorijale gdje se Curlformers koristiti na svim kose, ali to ne mora biti slučaj. Cristina ima kosu oko lica koja odbija da se uvijaju, a to je vjerojatno zbog oštećenja toplote ili manipulacija vuče kosu često. Ona koristi nekoliko Spiral Curlformers na nju suhu kosu uočiti tretira one kovrdže bez korištenja topline (što može dodatno oštetiti njenu kosu). Da biste to učinili, jednostavno sprej sa vodom ili primijeniti lagani styler u sekcije koje želite da uviti, zatim staviti jedan ili dva Curlformers samo na mestima kojima je potrebna pomoć curling. Možete ih ostaviti dok si stavio na šminku i oblači se za taj dan, a zatim ih uklonite i imate lokne koje odgovaraju ostatak glave. Također možete koristiti ovaj trik kad se probudite ujutro i imaju nekoliko kovrče koje izgledaju izobličena ili neposlušnu.

3. Što učiniti ako vaš Curlformer zaglavi

Ako je štapić zaglavi kako ti se povući svoju kosu kroz Curlformer, ne vuci i prisiliti ga kroz. Jednostavno gurnite štapić back up, tako da možete početi ispočetka s tim uvijanje. Potrebno je samo drugi, i tako jednostavno uraditi.

4. Pobrinite se da vaša kosa potpuno suva prije uklanjanja

Ovo je jedan od najvažnijih savjeti, ne preskočite ovaj jedan! Ako uklonite Curlformers (ili bilo valjak) prije nego što je vaša kosa 100% suhe, vaša kosa će vjerojatno kovrča i izgubiti rotora definicija koje ste radili tako teško postići. Ako nemate strpljenja čekati dok se ne osuši, ili ako imate jako porozna kosu koja traje dugo da se osuši, koristite kapuljačom vezanost za blowdryer koji će ubrzati taj proces. Podesite blowdryer na hladnom postavku da izbegne topline.

5. Kako ukloniti Curlformer

Razvezane si kosu, staviti u Curlformers, i čekao dok nisu bili potpuno osuši. Šta sad? Uklanjanje ih je zapravo prilično jednostavan, pogotovo ako znate ovaj trik. Najlakši način je da se protežu na Curlformer iz prstima, a zatim stisnite kraju u blizini vašeg korijenje i jedan po svojim krajevima ga otvoriti, a zatim povući. Vaša kosa će lako iskliznuti bez ikakvog pritiska na kosu ili vlasište. Možete vidjeti Nikki uklanjanje Extra Wide Curlformers od njene kose za stvaranje velike bure kovrče.

load...

6. Kako sačuvati svoj lokne za 2. Dan kosu

Ako želite da vaš stil traju 2., 3. I 4. Dan kosu, najbolji način da se očuva jeste spavao sa tvojom kosom u ananas. Ovo će vas spriječiti da petljaju vaše kovrče dok je ležao na njih da spavaju. Na ananas, jednostavno povući sve svoje kose na vrhu glave i učvrstite ga vrlo labavo sa amajlija ili kose kravatu. To ne samo da će zadržati svoju kosu od trljanje na jastuk, ona će vas sprečiti stvaranje trag u kosi, gdje je kosa kravatu. Ako je vaša kosa je prekratak da bi dostići u ananas, pokušajte multi-ananas povlačenjem kosu u nekoliko labav kosa veze, umjesto samo jednog.

load...