5 načina liječenja sindroma ruku u kosi | BA.inspinre.com
Stil

5 načina liječenja sindroma ruku u kosi

5 načina liječenja sindroma ruku u kosi

Ruka u sindrom kosa je poremećaj gdje se ljudi sa svim vrstama kose ne mogu zadržati svoje ruke iz kose. Oni povući u svoje kovrče, peru kosu previše, dodirnite svoju kosu kada je sušenje, zavrtite ga oko svoje prste, i drugih akata preko-manipulacije. Ovdje je vodič o tome kako ruku pod sindrom kosa na odstojanju.

Ruka u sindrom kosa može dovesti do loše simptome kao što su slabiji kosu, ispucale vrhove i lom.

Sve ove stvari čine ga teško održavati zdrav kovrče i / ili zadržati dužinu kose.

1. Dobro pogledajte u ogledalo prije nego što napustite kuću.

Ponekad možete dodirnuti vam kosa iz nekoliko razloga. Možda ste nervozni o svom izgledu. Se osjećate kao da imate komade kose koja su izvan mjesta tako da ćete stalno pokušavaju da ga popravi. Zaustaviti ovaj problem tako što kompaktan ogledalo na tebe u svakom trenutku, tako da možete diskretno provjeriti, čak i kad god ste u javnosti.

load...

2. Nikada ikada češljate kada nije Sopping vlažne uređaj.

Četkanje kose dok je suva uzroka loma i ispucale vrhove. To je zato što tvoja kosa kovrče i obrte oko sebe, a vi se cepa čvorova sa svojim kistom. Kada se koristi puno uređaj, klizanja što je potrebno da sigurno otpetljati vam omogućava da odvoji kosu bez podrivanje komada off.

2 načina da Finger ravnanje kose

3. Stil kosu dok ste pod tušem.

Nanesite odsustvo-u dok je kosa još mokra. Na taj način se ne manipulišu kosu kada je suho, tako da ne lako slomiti. Ne diraj to nakon što završite styling ili će ukovrdžati.

4. Izbjegavajte bezumne zadataka.

Mnogo vremena kada sam ja nosim kosu, mislim da se igra sa mojom kosom odsutni bez predrasuda dok radim stvari kao što su gledanje televizije ili surfanje internetom. Kad god radim više privlačan stvari osećam više svjestan svojih postupaka, a ja sam još efikasnije u mogućnosti da se zaustavi se igraju sa mojom kosom.

5. Stavi kosu.

Povucite kosu u rep ili bun na sebe zaustaviti od čupanja i uvrtanja to. Kada je vaša kosa gore, morate učiniti više do njega i nadamo se da će to učiniti više svjesni onoga što se podsvjesno taj način možete svjesno staviti u nastojanju da se zaustavi sebe.

Glasi: Are rep Loše za vas?

load...