5 načina korištenja morske soli za kosu | BA.inspinre.com
Stil

5 načina korištenja morske soli za kosu

5 načina korištenja morske soli za kosu

Jedan takav čudo od Majka Priroda je morska sol ili natrijev klorid. Proizvodi se isparavanjem oceana vode ili vode iz slane vode jezera. Ovisno o stvarnom izvoru vode nakon malo obrade, postoje određeni minerali u tragovima i elementima ostavio iza sebe i oni dodaju okus i boju morske soli, u skladu sa Katherine Zeratsky. Morska sol se razlikuje od kuhinjske soli u ukus, teksturu i obrade. Tamnija morske soli i veća koncentracija "nečistoća" i trag hranljivih materija.  

Morska so je odlična za piling, jer može ukloniti mrtve stanice kože od vaše vlasište. Ovo potiče perifernu cirkulaciju krvi i pomaže u koži ili vlasištu obnove. Mnogi ga koriste kao prirodni lijek za liječenje psorijaze i peruti. Morska so je također odličan za upijanje viška ulja iz kose i vlasišta. Koristi se često za volumen i odbijanja, pa zašto je povezana sa velikim, plaža valova ili na plaži kosu. Big, obiman kose i piling su dva glavna razloga ovo je popularan resursa i sada ovdje su vrhunske proizvode s morskom soli koje bi trebalo uzeti u obzir.

load...

Graditi volumena

Lush Big Sea Salt šampon je vegan bodybuilding šampon koji koristi efekte odmašćivanje morske soli, ekstra djevičansko kokosovo ulje, i avokado maslac dati savršeno uravnotežen šampon. Lush je dodao svježe citrusne sokove povećati sjaj i povećati volumen vaše kose u nema vremena.

Nježno očistiti

Morska sol, kadulje, stolisnika korijena, i maslinovo ulje dolaze zajedno u ovom savršen Total Body Black Earth šampon od Taliah Waajid. Vraćanje vlage, ravnotežu i čiste kosu od bilo kojeg teksture sa snagom eteričnih ulja i morske soli.

Ljuštiti kožu glave

Christophe Robin čišćenje pročišćavajući Piling od morske soli ima hidratantna formula obogaćena morske soli efikasno očistiti i piling čak i osjetljivo vlasište. Steknite hidrataciju dok detoksikacije da obnovite vlasište i balans ulja kose. Ovo je odličan proizvod za liječenje post-bojenje za ublažavanje peckanja i svraba prilikom uklanjanja višak kemijskih ostataka.

Refresh 2. Dan kosu

Ako je vaše kovrče ili valovi su flattended spavajući na njih, da ih vrati da živi prskanjem svjetlo čekanje, hidratantna morska sol sprej dok scrunching vaše kovrče. Ouidad donosi morske soli i prirodne morske vode na svoj volumen lišeni kovrče u ovoj plaži kovrče u boci, Wave Napravi Sea Spray. Ova mješavina curl-fokusiran hrani vaše vlasi zadržavajući ih hidrirana i zaključavanje u vlage.

Fotografija ljubaznošću Samo Britt

Soft definicija curl

Dodaj tekstura, volumen, i plaže valovi uz pomoć Drybar Mai Tai Spritzer Sea Salt Spray 's zapečatiti soli, aloe, i alge formula. Samo pravo iznos od dobrote dati mekoću za pravu plažu vibracije. To će dati svoj valova ili labave kovrče meka, dodirljiva čekanju bez vaganja ih. Također možete napraviti svoj vlastiti DIY morske soli sprej.

load...