4 neophodne za budžetsku potrebu za studente | BA.inspinre.com
Stil

4 neophodne za budžetsku potrebu za studente

4 neophodne za budžetsku potrebu za studente

Što znači da imate dosta dobro, što znači klišea dolazi svoj put. I mnogo horor priče.

I mnogo knjiga.

Ali najbolji savjet svako će biti u mogućnosti da vam je spasiti. TVOJ. NOVAC.

Ujedno i najbolji savjet svako će biti u mogućnosti da vam je uzeti. Pobrinem. SEBI.

I da će se pojaviti ta pravila za školu biti u suprotnosti dosta vremena, ali iskreno, to ne mora biti. Vaša kosa će i dalje trebati vašu pažnju kada ste napustili gnijezdo i početi rušenje onih srednjoročne sve nighters, a možete puno dalje 'počastite' kada ste na putu za visoko obrazovanje na proračun. To ne mora da se drastično kao što je recikliranje studija-suze za prskanje soli postavljanje! Iako možete. Iskustvo kaže da će biti puno onih. Ali neki ozbiljniji pokazivači uključuju:

load...

Dobivanje Wide Band Bonnet

College me nikada nije vidio spavam tako dobro. Lično, morao sam pokrenuti iz moje sobe da vrištim na ljude (svira violinu u hodniku u ponoć, zaista), ili se bave hrkanje cimerima, svima i njihove Snuck-u alarma momaka 'ide off.mm. I poslednja stvar koju treba da dodam da je glavobolja dodatne glavobolje. Ako imate veliki mozak u veliku glavu, s dugom kosom, a ti si previše klizav od kabine za spavanje za šalove, pokušajte kape sa širim elastičnom trakom, najmanje širine dva prsta, tako da ništa nije pritiskom na vaš glavu noću.

Take Your Vitamini

Koliko god mi se jako DID stresa jesti i dobiju na težini nakon ulaska koledž, ja bih na pod kroz Freshman 15 mit sa realnosti Freshman hrane Desert. Ako nemate pristup kuhinju, jednostavan transport do i od namirnica, u punoj veličini hladnjak, i tako dalje, ti ćeš jesti puno sranja nužno-a to nije tvoja krivica!

Oni trpezariji dolara samo ide tako daleko previše.

Ali vi i dalje treba hranjive tvari-vaš mozak neće funkcionirati bez vaše tijelo to isto! I vaša kosa će biti jedno od prvih mjesta počnete vidjeti bilo kakve nedostatke. Zalihe sa dobrim multivitamin, razgovarajte sa svojim lekarom ako možete, i uverite se da dopuni sve to besplatno Meet & greet pizzu s onim svojim loknama treba da napreduju.

Soft Scrunchies

Ako imate dovoljno kosu vezati natrag, već znate šta se dešava kada nemate dlaku kravatu pri ruci. Naravno, elegantni flop vaše kovrče učiniti preko čela može biti slatka, ali nakon gurajući je natrag 15. Put u pet minuta raspona, ne obraćajući pažnju na svoje bilješke više, a vi gledajte više frustriran nego privlačan. A mi ni ne ulazi u ono što se dešava kada je u lice kako ti rezervacije ga preko kampusa.

Protip: Pogledajte na karti prije zakazivanja svoj back-to-back klase.

Ali pineappling, neuredan lepinja-ing, i jednostavno bacanje da kosu u rep će uzeti svoj danak na pramenove ako ne koristite pravo bendova. Želiš elastična sigurno uvučen u neki pliš saten-y tkanine, tako da vaša kosa ne bude povučen komada tkanine, utrljava suho strane pamuk, ili zakačio na metalnoj bita. Za stil svrhe naravno, imate slobodne ruke preko mane! Ali, ako tražite da bi vaša kosa zdrava, želite kako bi bili sigurni vaš svakodnevni kravatu kosa je mekom i svilenkastom jedan.

load...

A filtera za vodu

Iako je hidratacija je super-duper, extra, mega, ultra važno, zapravo ne znači jedan za frižider i interne svrhe.

IStock / Rapideye

Ipak, iako, ne mogu naglasiti važnost pravilne dovoljno hidratacije.

Jer vi ne znate tvrdoća, pH, itd vode ćete se preseliti u (osim ako si smer u toj oblasti), želite da budete sigurni da ste punjenje svoj sprej bocu s najbolje što možete dobiti. Već sam otišao na rekord kao da ima 0% od problem kupnje SmartWater i druge slične fensi gluposti H2O da stavim u misters, međutim, vaša tetka April je rasla i već dobija udubljenje u studentskim dugove. Ako ste tek počinje out, to je puno pametnije napraviti jednokratni investicija ka filter (+ zamjenu ćumur dealies) za vodu ćete se stavlja na kosu i na vašem tijelu.

Zapravo, sad kad kažem da, možda bi trebalo da dobije jednu.

Da li sve ovo izgleda kao da jedete u svoj udžbenik budžet?

Naravno da možda na površini. Ali imajte na umu, unca prevencije vrijedi pola kilograma lijek. Također, bod u vremenu štedi devet. U osnovi, ono što ja govorim ovdje je da ako ne rade stvari koje će ti kosa ispasti u pramenovima (osim pohađaju koledž na prvom mjestu, ba-dum-tssh), nećete morati provesti put naglašavajući o tome, ili novac pokušavajući ga popraviti nakon toga.

College je buran period u životu-to je cijeli novi svijet nikome, a skoro si tamo! Proučavaju se, pobrinite se da slušati svoje tijelo, i zadržati svoj vjeru u sebe. Ako niko drugi ne navijam za vas, mi smo.

load...