3 jednostavne frizure koje svaka curly devojka treba da zna | BA.inspinre.com
Stil

3 jednostavne frizure koje svaka curly devojka treba da zna

3 jednostavne frizure koje svaka curly devojka treba da zna

Ako imate prirodno kovrčavu kosu, onda ste vjerojatno prelistala svoj sajam udio od časopisa u potrazi za "lako frizura" i ispunjeni sa mnoštvo stilova koji nikada ne bi raditi na svojim lokne (bez upotrebe neke ozbiljne toplote ili manipulacija).

To je razlog zašto smo stvorili ovo brzo cheat sheet frizura da svaka kovrčava djevojka treba znati i probati. Možda ćete morati povući će ove korake za svoj jedinstveni pregib obrazac, ali isto tako može naći go-to stil koji će vam uštedjeti vrijeme na požurili jutra.

Visoki Puff

Ovaj stil može izgledati drugačije na vas ovisno o tome kako uske ili labave vaše kovrče ili namotaja su, kako je gusta kosa ti je, i koliko dugo je to, ali opće koraci će ostati isti. To može izgledati jednostavno, ali kada ste ga savladali to će biti spasilac za aktivan stil života. 

load...
 1. Počnite s hidratizirana i definiran kosu kako bi vaš stil traje duže. Koristite hranjivim uređaj kao što je teta Jackie Moisturizing Co-Wash sredstvo za čišćenje na dan za pranje i praćenje s produžujući Flaxseed Gel za definiciju. 
 2. Povući sve svoje kose prema kruni glave.
 3. Pričvrstite ga s velikim elastična.
 4. Glatko rubovima sa Tame Moji Ivice gel. Ne može biti jednostavnije!

Tucked Francuski Braid

Jedna od prednosti koje imaju kovrčave kose je da se drži pletenica jako dobro, a lokne prirodno imaju puno pokreta koji pletenice nikada izgledati dosadno! Ovaj je mnogo lakše učiniti nego što izgleda.

 1. Počnite sa razvezane i hidratizirana kovrče kako bi kosa lakše raditi. Koristite Detangler kao čvor u mojoj smeni Detangler pratiti sa odsustva-u uređaj poput Half & Half kovrčica kose Milk.
 2. Stvoriti 3 male sekcije na krunu i početi francuski pletenica. 
 3. Pletenica sve do kraja i osigurajte svoj pletenica sa elastičnom (to neće biti vidljivi kada ste završili).
 4. Tuck dnu francuski pletenica pod i osigurati Bobby igle. 

Dva-Strand Twists

To se mora znati tehnika može raditi na svim pregib obrasce iz labave valova na čvrsto namotaja. Ključno je što je manji dijelovima kose, jače je rezultiralo kovrče će biti. Ako koristite ovu tehniku ​​da se protežu vaše lokne koristiti veće sekcije, a ako pokušavaju da stvore čvršću pregib obrazac nego što prirodno imaju koristi manje dijelove.

 1. Počnite s hidratizirana kosa spriječiti kovrče iz upropastiti stilu. Pokušajte hidratantne kreme kao hidratantni kovrčica kose Milk.
 2. Uzmite 1-2 inča Sekcija A i podijeliti na dva dijela. 
 3. Nanesite malu količinu Styler kao Definiranje Curl Whip i početi izvrtanjem 2 dijela oko drugog. Ako imate labave kovrče ili valove budite posebno oprezni da ne koristite previše proizvod ovdje. 
 4. Ponovite ovaj dok se sve kose je uvrnut, i bilo se osuše ili koristite kapuljačom za kosu.
 5. load...
 6. Kada se kosa je 100% suhe, odvojite obrtima prstima. Izuzetno je važno da pričekate dok vam je kosa suha, inače ćete završiti sa neposlušnu twist van i vaše kovrče neće biti definisana. 
 7. Otkriju obrtima. Za više definiran izgled ne odvajaju obrte nakon što ste ih razmrsi. Za veći, obiman izgled keep odvajanje i paperjem prstima dok ne dobijete izgled idete za!
load...