3 izvanredne savjete za stilu za vlagu i friziranje | BA.inspinre.com
Stil

3 izvanredne savjete za stilu za vlagu i friziranje

3 izvanredne savjete za stilu za vlagu i friziranje

Summertime je pred nama, kovrdžav! Dani su sunčani i zabave, što za savršen put za kraj bazena odmaraju uz koktele, vruće melodije, i vaše pregib prijateljima. Kako su dani roll na koju si hiper svjestan da ove sezone zabave na suncu znači da ćete biti borba protiv ekološke štete, pregib suhoće, i kriza proizvoda. Ovi izazovi su neizbježni, ali svaki izazov ima rješenje!

Naši prijatelji u Design Essentials znam ponešto o povrati kontrolu nad kosom koja je postala neizvodljiv zbog faktora životne sredine i nedostatak hidratantnih svojstava u kovrčava djevojka proizvoda. Zato smo se udružili s njima će vam pomoći da steknu znanja o proizvodu, razumijevanje koji su pravo za teksturu i poroznost stajling proizvoda na tržištu, a da vas uputi na stil fokusirane bloga, tako da možete rock vaš ljeti izgledaju s povjerenjem !

load...

 

Dizajn Essentials Prirodni med CurlForming Custard

Ljeti je savršen za prikazivanje off kovrdže ste stalno vlaži tokom jeseni i proljeća sezone, ali ono što se događa kada su proizvodi ste koristili čini da bi vaša kosa ranjivim na ekološke štete? Pa, možete se prebaciti ga sa pregib formiranje krem ​​ispunjen do vrha sa hidratantnim medom i zanoktice umirujuće kamilice.

Šta je to najbolje za?

Dugotrajne Curl Definition: Držeći gadan kemikalija i čunjeva iz jednačine, ovaj debeli krem ​​drži 'oblik vaše kovrče bez nagomilavanja.

Dizajn Essentials Prirodni Curl Povećanje Mousse

Ako ste ikada sumnjao u sposobnost vaše kovrče da budu slobodni od kovrča i obiman u isto vrijeme, vaša vjera će biti vraćena u ovom maslinovog ulja i vitamina B kompleksa formulirana mousse. Ovog ljeta morate srednje učvršćuje drži mousse koji se hrani vaše kovrče jer budimo iskreni: zdrava, hidratizirana uvojci su zapanjujući, bez obzira koje je godišnje doba može biti!

Šta je to najbolje za?

Voluminizirajući kovrdžave i valovite niti: Posebno sa ovim stilom dojavu od prirodno kovrčavu doprinos Pisac Sandra Just kovrdžav. Da bi obiman kovrče, ona preporučuje "da isfenirajte uvojke umjesto njih pustiti osuše."

Dizajn Essentials Coconut & Monoi Curl definirajući Gelée

Toplije temperature i vlažne klime nisu najljubazniji prirodnih sila na kovrčava djevojčica. To je razlog zašto je važno da želatinasta stajling proizvode koji se koriste na lokne sadrže prirodna ulja i bilja kao što su suncokretovo, Marshmallow Root i Aloe. Da biste spriječili sušenje pramenova, izbjeći sve gelove koji sadrže alkohol.

Šta je to najbolje za?

Chic ljeta stilova za kratku kosu: Beloved po kovrdžav svakog pregib obrazac i tekstura, ovo gelée pomaže valovi, kovrče, i spirale zadrži vlagu cijelog ljeta! Kovrdžav da stilovi rock kratku kosu mogu nam gelée kao jedan korak hidratantna i proces definiranja.

Kako ćete zablistati ovog ljeta, pregib prijatelj?

Ovo ljeto se ne radi o upravljanju masu nečuvenim kovrče, valovi i spirale koje odbijaju da ostanu dobro definisane, kovrča slobodan, i hidratizirana. Radi se o razumijevanju kako da ih kupaju u krem, mus, i gelée im je potrebno da izgledaju šik cijele sezone!

load...

Ovo je sada da imate Pin-dostojan infografiku koja je pod pokroviteljstvom Design Essentials tim lako ostvariv. Sačuvajte je na ploče i podijeliti ga sa sobom pregib prijateljima! Također možete prikazati Decatur tim tvoja ljubav prema njima sljedeći na Instagram i Facebook, ili govoreći im svoj pregib priču u komentarima ispod.

Ako želite više ljeti savjete i kovrdžave coily mašu kinky sadržaj, registrirajte se primati naš bilten u kutiji ispod ovaj post. 

Kao i uvek, ostani kovrčava!

load...