3 frizure treba da znaju svaki aktivni tinejdžer | BA.inspinre.com
Stil

3 frizure treba da znaju svaki aktivni tinejdžer

3 frizure treba da znaju svaki aktivni tinejdžer

Tinejdžeri imaju tendenciju da imaju zauzet raspored. Kada škola, priprema fakultet, vannastavnih aktivnosti i nepunim radnim vremenom punite dana, popravljanje kosu ne može preuzeti sve jutro.

To može biti teško žongliranje školu, društveni život, praksa, a što je velika igra na vrijeme, ali postoji način da i dalje izgledaju odlično i znoj u isto vrijeme. Pogledajte ove tri frizure koje su savršene za vašeg treninga i zapakiranog raspored.

Mini pletiva

Mini pletiva su svestrani, moderan, i povoljno. Jednom kada instalirate obrta, možete ih nositi u različitim stilovima, uključujući kike, peciva, i podignute frizure. Jednostavno sekcija kosu, nanesite svoje omiljene proizvode, i dva-Strand obrt sekciji. Manji svoj obrt, duže će trajati s najmanje iznos frizz. Ako je instaliran i pravilno održava, mini preokreta može traje do sedam dana. April Bee prikazuje različite stilove za mini obrtima koji će vas izgleda sjajno.

load...

The Puff

Je lisnato je klasična frizura u zajednici prirodna kosa. Jednostavno češljate u visok konjski rep i koristiti elastičnu traku za glavu da gura svoj kosu, pozicioniranje ga po svom ukusu. Koristite rub krotitelj ako želite elegantan ivice. Ovaj stil je savršen za ostvarivanje i dana igre. Pokazati svoje škole duh noseći svoj školski boje u kosi sa trakama ili znojnica. Mini Marley pokazuje kako nosi svoje stare twist-u dim.

Oprati i otići

Operite i go može biti odličan frizuru dok radite out. Možete povući svoju kosu dalje od lica pomoću šal, znojnica, ili kosu kravatu za vrijeme treninga.

Ono što čini dugotrajno pranje i otići? To je sve o tehnici i primjenu proizvoda. Postoji nekoliko tehnika koje možete izabrati iz, uključujući rake i podrhtavanje i moli metode ruke. Odaberite proizvode bazirane na pregib vrsti i gustoće.

Naptural85 pokazuje kako ona stilova svoju kosu u pranje i otići prije i nakon treninga. To je najbolje da očiste vašu kosu barem jednom nedeljno ako živite aktivan stil života. To vam omogućuje da uklonite naslage proizvoda koji su se nagomilali od znoja tokom sedmice. Prljavština, znoj i nagomilavanje proizvod može izazvati svrbež i iziritirano vlasište ako redovno ne uklone. Ovisno o tome što je potrebno kosu, možete koristiti šampon, regenerator za kosu, ili oboje. Ako odlučite da nosite kosu u pranje i otići, također možete ko-pranje osvježiti svoj uvijanje, ali tokom vremena potreban vam je šampon za uklanjanje težine koja se ograničava kretanje i izaziva stalne suhoće. Budite sigurni da se brzo pogled na svoju kosu nakon što ste ko-pranje kako bi se osiguralo da se ne prate od bijelog ostatka na kosu i vlasište.

Kako se oblikujete kosu pre nego što uspe? Da li je vaš omiljeni stilova napraviti popis? Molimo vas da podijelite sa kovrdžave zajednice.

load...