10 vlažnih proizvoda možete naći u Velikoj Britaniji | BA.inspinre.com
Stil

10 vlažnih proizvoda možete naći u Velikoj Britaniji

10 vlažnih proizvoda možete naći u Velikoj Britaniji

Zdravo moje kolege kovrdžav! Želim da podelim top 10 must-have proizvoda koje možda želite dodati na svoj izbor! Vidjet ćete da sam veliki uređaj fan jer vjerujem da dobar uređaj čini proces stil treba mnogo lakše i manje proizvode. Dakle, budite sigurni da isprobate ove proizvode da ćete biti sretni da nove dodatke!

Mješoviti Roots regenerator i mješovitih Roots Replenishing ulje

Ja primijeniti uređaj i ulje na mokru kosu, što je fantastično za otpetljava. Onda sam završiti svoju kosu u foliju, da se stvori tretman nevjerovatan kose u 20 min.!

Bujna kosa Deep maska ​​regenerator

Ovaj proizvod radi kao maska ​​od gline, tako da nema ostavljajući ga preko noći. Jednostavno se odnose na svježe očišćenu kosu i ostavite 30-45 min. Nema potrebe da ga završiti! Vaša kovrče će ostati osjećaj izvire, polirane, i otpetljati. 

load...

Dostupno na Big dlake Co.

Aveda Dry Remedy ulje

Ovo ulje je 99.9% prirodno-izvedeni i prodire kroz kosu bez nagomilavanja i ne masni osjećaj. Miriše tropskih i sve što je potrebno je da se prijave nekoliko kapi od korena do vrhova, a pod tušem. Pravni lijek ulje suho je savršen za kovrdžav koji imaju suha, neposlušnu kosu i to treba sjaj i lift bez težine. I za kovrdžav sastojak paze, ovaj proizvod ne sadrži silikone.

Dostupno online Aveda.co.uk.

Root 2 Savet Quench Anti Šteta Crème

I imaju tendenciju da koriste sprej bocu s vodom i uređaj, ali ponekad mi je kosa samo treba malo više od jednog udarca! Dakle, pozdravi Root2Tip je Crème! Ja sam 30 dana izazov primjenu ovog proizvoda na vlažnu kosu i to je zaista za hidrataciju. Volim proizvod i treba u većoj veličini! Takođe sam preporučio njihov med sok odsustva-u za one kovrdžav koji smatraju da combo voda i uređaj nije dovoljna.

Dostupno na Root2Tip Co.

Afro Fit kokosovo ulje

Kokosovo ulje je za dane kad mi je kosa treba terapija. Kokosovo ulje je za hidrataciju, dodaje sjaj, a ima i druge velike prednosti. Također koristim kokosovo ulje za stvaranje velike zaštitne stilova kao što su lepinja, twist, i pletenice da odem to nedelju dana.

Dostupno na Afrofit Co.

Aphogee Protein tretman

Koristim ovu jednom mjesečno. Malo je lepljivo i ostavlja hard kosu, ali ne bojim dame. Vaša kosa će se vratiti u svoj prvobitni curl obrazac! Sam koristio ovaj proizvod od 2014, kada sam mislio da mi kovrče su topline oštećene i oni vratili! Dakle, ako mislite da vaša kosa oštećena ili je potrebno trim, a zatim pokušajte ApHogee da vidim da li vaša kosa treba samo tretman proteina.

Dostupno Pak Kozmetika i Beauty by Zara.

Kao što sam ja Co-Wash regenerator

Trudim se da ne koristite šampone često tako da je ovo ko-pranje radi za pakete pranja kada imam ili stilu moja kosa s previše proizvoda. Nanesite na mokru kosu od korijena do vrha i osigurati si ga distribuirati ravnomjerno u cijeloj kosi, tako da se stvaraju naslage proizvod se može ukloniti.

load...

Dostupan Pak Kozmetika, Ljepota od Zara, a većina prodavnica ljepotu.

Tresemme Naturals regenerator

Ona dolazi u velikoj bocu i to je bez silikona! Mislim da ovaj proizvod radi odlično u mom spreju osvježiti kosu. Također je izuzetno velika za otpetljava i to nije skupo! A pregib san!

Dostupan na svim veliki supermarket i ljepotu trgovinama. Superdrug uvijek ima velike ponude na Tresemme. 

Dizajn Essentials Curling Mousse aktivator

Sklon sam da nosim pranje i otići, ali kad styling ja uzmem Design Essentials, jer pruža dugo čekanje kada se koristi Curlformers. To je i nije previše teško na moju kosu, tako da je dobro koristiti kao pranje i otići proizvod stilu. Dizajn Essentials ima paletu proizvoda za različite tipove kose, ali ova je definitivno upotpunjuje sve tipove kose kada styling sa flexi šipke, Curlformers, itd

Dostupno Pak Kozmetika i Beauty by Zara.

Liz Earle

Ovi organski proizvodi su tako bez napora vrste. Odlaze mi kosu ukrotljiv i dubinski hidratizirana. Volim da primjenjuju ove proizvode i ostavili ga na 10-30 min. Nakon šamponiranja.

Dostupno na internetu ili u John Lewis u Oxford Circus Londonu. 

Gospođa Millis

Kao što možete vidjeti Razgovarao sam dosta o uređaja, kao što je moja omiljena stvar pere kosu.

Ja sam trenutno koristi gospođa Millis za stajling. Volim ga zato što se vaš novac vrijedi. Ja sam tri mjeseca u, i još uvijek nije završen. Ostavlja moja kosa hidratizirana i miris jagoda je tako božanski! Sve što trebate učiniti je posipati malo u mojoj kosi sa spritz iz boce spreja za aktiviranje drugog dana kosu.

Dostupno na gospođa Millis.

Javi mi šta proizvoda pokušate i podijeliti svoje kovrdžave slike preko Instagrama i Twitter!

load...