10 stvari koje nikad ne bi trebalo da napuštaju kući | BA.inspinre.com
Stil

10 stvari koje nikad ne bi trebalo da napuštaju kući

10 stvari koje nikad ne bi trebalo da napuštaju kući

Hej Curlfriends! Da li su planovi putovanja dolazi?

Da li ste zabrinuti o tome kako bi kako bi vaše lokne tražim svježe i prekrasna na odmoru? Evo popis top 10 putovanja Essentials svaki kovrčava djevojka treba kada putuju!

1. Empty sprej boca

Napunite ga kada dođete do svog odredišta s vodom i malo uređaj da osvežite kovrče ujutro. Previše je zgodan, ali mnogi Curlfriends zaboraviti.

2. Širok Toothed Comb

Niko ne želi provesti više vremena detangling svoje kovrče. Izbori kroz čvorova malo brže sa širokim zupčastog češalj pod tušem ili prilikom apliciranja proizvoda, a vi ćete biti kroz vrata i istraživanje odredište u svakom trenutku!

3. Satin Jastučnica

Suočimo se s tim, hoteli nemaju poštovanja za naše kovrče! Zar ne bi bilo super, ako su dali satena jastučnice na kovrdžave gostima tako da možemo dobiti veliki noćni san i dalje probuditi sa savršenom kovrče? U međuvremenu, donijeti svoje!

load...

4. Difuzor

Ideš na odmor! Naravno možete pustiti vaše lokne osuše - ali zar ne bi bilo bolje da se ubrza proces sušenja dodajući malo definicije? Univerzalni difuzori treba stati fenovima da većina hotelske sobe su opremljene. Samo ne zaboravite da ponesete svoj omiljeni zaštitu od toplote od onih fenovima imaju prilično visok postavke topline.

5. Pamučnu majicu

Dok većina hoteli imaju velike, mekana i pliš ručnici, oni i dalje imaju velike vlakna koja će pričvršćuju na vaše kovrče koje će stvoriti kovrdžanje prilikom sušenja. Donijeti jedan ili dva od svoje stare pamučne majice da se osuši vaše lokne sa nakon pranja, a vi ćete biti frizz besplatno!

6. Bobby Pins, 7. Klipovi i 8. Kosa Ties

Sve ove stvari će vam pomoći kada je u pitanju hitne podignute frizure! Ako se probudite sa loš dan za kosu i ne osjećaju kao zamajavaju sa kosom, možete baciti ga u sladak neuredan lepinja spasiti stil vremena. Manje vremena stil, više vremena za istraživanje na odmoru!

9. Vaš Omiljeni proizvod (e)

Držite se ono što znate. Svemu što rade najbolje u kosi, da ih sa sobom, samo spakovati lagano moguće! Ako postoje putnih ili uzorak vašeg Faves, uzeti te umjesto da spasi malo prostora. Većina drogerijama prodati veličine boce putovanje koje možete ispuniti šamponom, uređaj ili losiona.

10. Saran Wrap

Jeste li ikada doživjeli svoj omiljeni bocu uređaj eksplodira u kofer? Mjesto neke foliju ispod poklopca za sprečavanje neuredne izlijevanja. Držite unutrašnjost vaš prtljag čist i vaše boce će biti kao nov!

Potreban bonus Savjeti za putovanje?

Uvijek planirati unaprijed! To je najbolji način da se osigura da donese ono što zapravo je potrebno u odnosu na ono što mislite da je potrebno!

  • Budite sigurni da provjerite na vrijeme i svoj itinerer prije svoje putovanje! Vrijeme može biti vodeći faktor u onome što planirate da radite sa kosom i šta planirate da koristite u kosi.
  • Boravak u petlji na da li će biti kiša, vlažno, ili vjetrovito na odredište može vam pomoći isplanirati stilova ispred vremena.
  • load...
  • Ako vaš itinerer poziva na poseban događaj, možda želite dovesti prave alate za elegantan podignutom kosom.
  • Imate li ga u svoje planove da idem na kupanje? Onda ćete sigurno žele da dovedu stvari sa sobom kako bi zaštitili svoje kovrče od slane vode ili klora.

Keep it simple i imaju veliku vremena putuje!

load...