10 najboljih maslaca za kosu visoke poroznosti | BA.inspinre.com
Stil

10 najboljih maslaca za kosu visoke poroznosti

10 najboljih maslaca za kosu visoke poroznosti

Sa toplijim mjesecima iza ugla, vlažnost i ovlaživači će biti dobar prijatelj Naturals sa visokim poroznost kose. Glavni Vrhunac ovog proizvoda je med koji je uključen. Med je prirodni vlažilac, što znači da privlači vlagu. Ovaj proizvod, kada se koristi za pranje-n-go, će napišite uvojke puna vlage iz samog proizvoda, a od vlage okoline.

3. Curl Junkie Coffee-Coco Curl krema (24 € u Curlmart)

Višestruke butters u ovom proizvodu zajedno sa mnogim vlagom bogate sastojcima čini odlično za visoke poroznosti kose. The Coffee Bean Maslac i shea maslac omekšavaju suhu kosu i stvara debeli sloj koji zadržava prijeko potrebne vlage u pramenove kose. Vlaga bogat maslac je odličan za preokret auta i stan preokreta kada se koristi sa svjetlom tečnost odsustvo u uređaj.

4. Darcy je Botanicals organsko kokosovo maslac za oblikovanje (12 € u Curlmart)

load...

Ovaj proizvod sadrži mnoge lagano, ali moćne sastojke koji će održavati kompleksan stil i zaključati vlage u pramenove kose. Dva od najvažnijih sastojaka za visoku poroznost kose su kokos maslac i nagovještaj pčelinjeg voska koji je uključen u ovaj proizvod. Ovaj proizvod ne samo brtve na vlagu, ali dobro je i za stvaranje savršen flexi skup štap kada se koristi na vlažnu kosu.

5. Eden Bodyworks Coconut Shea Pudding Souffle (9 € u Curlmart)

Može se zavarava da je ovaj proizvod mogao učiniti mnogo za visoke poroznosti kose, jer njegovi sastojci su nekoliko, ali ovaj proizvod je o kvalitetu u odnosu na kvantitet. U kokosovo ulje i shea maslac u ovom proizvodu ubrizgale vlage u Strand, omekšavaju grubu kosu, i zapečatiti vlage u debljine karite maslac. Ovaj proizvod najbolje radi sa postizanjem twist-outa kada se primjenjuje na vlažnu kosu sa odsustva u uređaj za dodatnu vlagu.

6. Alikay Naturals vlage Rich dlake Parfait (16 € u Curlmart)

Ovo proizvodi glavni sastojak je shea maslac, što čini za veliku masu i ublažavajući. Jedan od tvrdnji ovog proizvoda je da se zadržava vlagu, glavni potrebu za visoke poroznosti kose. Najbolji twist outa, setova flexi štap, i pletenica izlaza može se postići sa ovim proizvodom kada se koristi na vlažnu kosu nakon pranja ili kada se primjenjuje s Alikay Prirodni Lemongrass Hranjiva uređaj.

7. Cantu Shea maslac Kokos Curling krema (6 € na Target)

Mnogi od sastojaka ovog proizvoda koristi prirodne kose s infuzijom vlagu i zadržavanje vlage. Canola ulje je odličan sastojak za brtvljenje kosu pramen dovoljno da ne stvaraju naslage. Ovaj proizvod je odličan za pletenicu outa i obrt outs od svog oponaša držanje gela.

8. Creme prirode Pudding Perfection (9 € na Sally Beauty Supply)

Ovaj proizvod sadrži više ulja i Baterse koji stvaraju kremaste hidratantne brtvilo za visoke poroznosti kose pramenove. Kombinacija uljem avokada, jojobe i shea maslac omogućavaju kosa imati trajne vlage prošlosti početne dan stajling. Ovaj stil puding radi najbolje za preokret outa i motanje kada se primjenjuje na mokru ili vlažnu kosu.

load...

9. Miss Jessie Baby Buttercreme (32 € u Curlmart)

Nisu svi naturals mogu biti navijači ne-prirodnih ili organskih sastojaka u svojim proizvodima; Međutim, ove sastojke kao što su mineralna ulja su korisni za visoke poroznosti kose pramenove. Razlog je taj što mineralno ulje je korist za visoku poroznost kose je da se stvara gusta ne može prodreti premaz na pramenove kose. Ovaj proizvod je odličan za preokret i pletenica outa kada je kosa mokra, tako da dovoljno količine vlage su zaključani u pramenove kose.

10. Carol kćer dlake Milk njegu i uređaj za oblikovanje maslacom (12 €)

Ovaj proizvod ima mnogo sastojaka koji dubinski hrane pramenove za trajnu vlagu. Kakao maslac ne samo da ima velike hidratantne kvalitetama, ali je dovoljno debeo u dosljednosti da zapečati vlage u pramenove kose. Ovaj proizvod je odličan za preokret outa, pletenica outa, i oprati-i-gos. Kad styling za obrt ili pletenicu svoje najbolje da se stil na vlažnu kosu nakon upotrebe dlake mliječnih proizvoda za dodatnu vlagu.

Poneti

Za naturals s visokim poroznost kose strands postoje mnoge opcije za rješavanje problema zadržavanja vlage. Ključ je u potrazi za debele proizvode sa debelim maslac za zaključavanje vlage u.

Da li koristite proizvod maslac za visoke poroznosti kosu?

load...