Znate i tajne koje možete učiniti poznatim osobama za njegu kože | BA.inspinre.com
Šminka

Znate i tajne koje možete učiniti poznatim osobama za njegu kože

Znate i tajne koje možete učiniti poznatim osobama za njegu kože

Možete imati osoba kožu, previše!

Ne morate biti holivudska zvijezda da izgleda kao jedan! Slavne žele da izgledaju najbolje za crveni tepih događaje i ti, može biti slika savršena za svoj poseban dan.

Održavanje i planiranje su ključevi savršenu kožu. Pokušavam da se prekrasna koža preko noći se neće dogoditi; morate planirati unaprijed.

Pa kako onda postići da prekrasnim sjajem? Ona počinje iznutra i radi svoj put prema van. Velike koži potrebna prehrana jer vaša koža je najveći dnevni organ u organizmu i treba ga hraniti hranljivih materija. Dobre navike u ishrani u kombinaciji sa pije puno vode i redovno vežbanje će učiniti magične stvari vaše tijelo. Uzmite vaš program korak dalje i dodajte vitamina i antioksidanata u ishrani.

load...

Početi mjeseci prije poseban događaj za postizanje lepu kožu. Velike kožu znači da se na redovni program za njegu kože. I nikada ne idu u krevet sa šminkom na licu. Očistite kožu i nanesite pomlađivanje proizvoda za njegu kože za vaš tip kože prije spavanja. Noć je kada će vašoj koži da se obnovi-a koji ne bi želio da izgledaju mlađe ujutro?

Dakle, evo vam vodič za osoba ljepotu tajne:

Dubinsko čišćenje Tretmani lica ili kemijski piling / piling: Start radim oko 3 mjeseca prije događaja. Jedan ili dva tretmana mjesec dana će dobiti svoju kožu vratiti u formu. Radije kemijski ili enzima piling za uklanjanje debeli, mrtvi, mobilni naslage mnogi klijenti imaju kad nisu na dobar program za njegu kože. I bolje vaš program kućne njege, bolje rezultate će biti kad imate profesionalni tretmani.

Ne zaboravite kremu za sunčanje, ako idete van!

Ukloniti površinski ožiljci, fine linije i bore sa laserskim tretmanima. Ovo je još agresivniji način da se pomogne u glatkom i pomladiti teksturu kože i ton. Doživjet ćete crvenilo i oticanje nakon tretmana, tako da planiraju unaprijed kako bi dobili najbolje rezultate. Kućnu njegu je od ključne važnosti da se pomogne kože zaraste glatko. Ovo je definitivno postupak izvodi mjeseca prije vremena. Volim laser Pixel tretmana, jer možete učiniti ih što je bliže mjesec dana, osim bez mnogo zastoja.

Injekcionih punila lica su još jedan način da izgledaju mlađe odmah kao što ispunite duboke linije oko usta području i mogu pomoći napumpati vertikalne usne linije. Da li ovaj tretman barem jedne do dvije sedmice prije nego poseban događaj kao što može imati neke modrice oko uboda. Punila obično traju oko godinu dana, a moja omiljena je Juvederm iz Allergan. Botox je još jedan favorit zadržati linije između obrva i na čelu u opuštenom stanju, sprečavajući na taj način duboke bore. Botox traje oko 3-4 mjeseca.

Koristiti alfa ili beta hidroksi kiseline (AHA) i retinols pomoći preokrenuti proces starenja. Ovi proizvodi uzrokovati kože Peel, koji pomaže ukloniti oštećene stanice kože i stvara gladak teksturu kože tokom vremena. Oni će također učiniti da sunce-osjetljive i treba koristiti samo sa kremama za sunčanje. Noćna je najbolje vrijeme da biste koristili ovu vrstu proizvoda i kombinirati ga sa tretman hidriranje kože / hidratacija za sprečavanje višak iritaciju. Ovo je ključno jer nisu svi proizvodi će raditi za vaš tip kože. Pročitajte etikete i upute prije nego što ih koriste kako bi se izbjegla alergijsku reakciju. Primjer: kada se koristi retinola proizvode, da ih ne nose van jer vas sunce osjetljive, oštećenje kože. Ali nose retinol proizvod nekoliko puta sedmično u krevet, a vi ćete lakše i mlađi izgled kože.

load...

Klonite SUN !!! Vaša koža dobi dramatično sa izlaganjem suncu. Da, treba ti sunce da ostanu zdravi, ali pazi na broj sati idete van i nosite kremu za sunčanje. Imajte na umu da staračkih pjega su zaista sunce oštećene kože uzrokovane sunčanja.

load...