Zbog toga vam je potrebno piling glave | BA.inspinre.com
Šminka

Zbog toga vam je potrebno piling glave

Zbog toga vam je potrebno piling glave

Da li imate tvrdoglavog peruti koja ne isprati nakon tebe shampoo kosu? To bi mogao biti znak da trebate piling vaše vlasište za dublje čišćenje.

Zašto vam je potreban da piling vaše vlasište?

Piling vaše vlasište će pomoći povući nečistoće i mrtve stanice kože da se izgradi na površini vlasišta. Iako svoj skalp baca mrtve kože kroz prirodni proces koji se naziva keratinizacije, koristeći piling može pomoći ravnoteže proizvodnju sebuma, ukloniti ljepljive pahuljice, i stvoriti zdravo okruženje za svoju kosu da raste do svog punog potencijala.

Pokušajte kalcij bentonit gline umjesto šampona

Trichopure je maska ​​za kosu i vlasište da lagano izvlači prljavštinu, bakterije, i ulja na površini vlasišta uz smanjenje prekomjerne kosa pada. Umjesto toga šampona, preporučujem Trichopure svojim klijentima jer maska ​​je dizajniran tako da lagano podignite naslage i može se koristiti onoliko često kao i svaki drugi dan za skalp uvjetima koji zahtijevaju česte čišćenje. Trichopure neće uzrokovati suhu kosu ili suho vlasište, što je odlična alternativa za shampoo od šampona može biti sušenja kada se koristi prečesto, posebno više puta tjedno. Ja također preporučujem Trichopure maska ​​za klijente koji imaju osjetljivost na čišćenja sastojaka u šamponima kao dobro.

load...

Trichopure ima čisti kalcij bentonit u tome, što je gline sa antibiotik svojstva. Kada se primjenjuje na kožu glave, glina pomaže u liječenje infekcija kože i povećati vrijeme ozdravljenja modrica uzrokovane grebanje vlasište. Kažem klijentima da ga koristim umjesto proizvoda ko-pranje, jer neće ostaviti naslage proizvoda na kosu ili vlasište. Nagomilavanje proizvod, također može uzrokovati vlasišta da obrađuješ, ali pahuljice od sastojaka u proizvodu co-pranje ne treba brkati s peruti.

Ako imate masnu kožu glave, koristeći Trichopure je bolje nego koristi šampon. Sadrži cedrovine ulje da pomogne ravnoteže proizvodnju sebuma i ulja čajevca u njemu koji ima antibakterijska i antifungalna svojstva kako bi se smanjila pahuljice.

Kako očistiti svoj skalp

Ako koristite Trichopure, nema potrebe da koristite skalp četkom, jer to može biti iritira vlasište ako četka se koristi za agitovati vlasište. A vlasište četka bolje radi kada se koristi šampon za čišćenje kose i vlasišta, jer četkice pomaže u uklanjanju pahuljice temeljito.

Kada koristite Trichopure, jednostavno treba na mokru kosu i vlasište i nanesite masku na cijeli vlasišta i kose. Dozvolite masku da sjedi na glavi za 20-30 minuta. Primijetit ćete da glina postaje teško kao što leži na vlasište. To je normalno. Pažljivo isperite uređaj i nastavite do uslovljavaju kosu. Nema potrebe da se koriste šampon nakon maske se ispere.

Možda želite da koristite masku jednom mjesečno ako je zdrava kosu i vlasište. Koristite masku za detoksikaciju vlasišta i za sveukupno zdravlje vaše kose.

Ako patite od peruti ili drugog problema vlasišta, koristite masku dva puta tjedno ili svaki drugi dan dok ti pahuljice su pod kontrolom.

Ako ste u potrazi za prirodni lijek da preokrenu prekomjerne kose prolijevanja, pokušajte Trichopure. Važno je da maska ​​se ne koristi manje od dva puta tjedno, kako bi smanjili prolivanja. Ova maska ​​ima ulja paprene metvice u tome da se stimuliše rast kose i jojobe da pomogne zadrži vlagu. Kada kupujete vlasište piling, tražiti sastojke slične onima u Trichopure. Nećete morati brinuti o iritacije vlasišta ili suhoće osim ako nemate osjetljivost na jedan od sastojaka u proizvodu.

load...

Želite da vaš frizer za korištenje Trichopure? Reci im da kontaktiraju inovacije Danas u 214-904-0330.

Da li ste ikada koristili skalp piling? Kakvo je vaše iskustvo? 

load...