Zbog toga je vaša kosa uvek zapletena | BA.inspinre.com
Šminka

Zbog toga je vaša kosa uvek zapletena

Zbog toga je vaša kosa uvek zapletena

Postoje još neki kovrdžav ovde u ovim ulicama preskakanje uređaj korak na dan pranja. Šampon malo podigne zanoktica i uređaji su formulisane za zatvaranje kutikule, što manje trenja. Uređaj je neophodan u borbi protiv stresa i zaplete koji se javljaju nakon čišćenja šamponom da omekša i štite kosu. A duboko uređaj obnavlja zdravlje vaše kose prodirući dublje od obične uređaj za popravak i hidratiziraju iznutra. Nakon ispiranja kose, nanesite odsustvo-u uređaj za održavanje vlage kose i smanjiti klupka kao vaša kosa smanjuje.

Niste u potpunosti detangling u toku dana pranje

To je posao niko posebno voli, ali kada stavite ga ili da pola posla ste pogoršati stvari. Raščešljavanje je nužno zlo dana pranja. Ukratko, pronaći način da radi za vas, budite strpljivi, i rad u sekcijama. Tangled dlaka ne čudesno nestati ako ih ignorisati. Oni samo videti ostale dlake na prepliću s.

Ste ostavljajući starih stilova predugo

Ja razumijem da neke zaštitne stilovi imaju za cilj da ostanu u dužem vremenskom periodu kao što su kutije pletenice, ali šta je sa niskim stilova manipulacija da ste dozvoljeno da gnoji bez hidrataciju jer ste bili lijeni? Zanemarivanje uzrokuje vaše kose mrsi čak i više. Ako odete cijeli tjedan sa pranje i otići i nisu dodao kap vode, uređaj, jelkice, ili čak je dotakao, onda ste slučajno stvaranju zamršene noćna mora. Stop odgađaju otpetljava i hidrataciju kose.

load...

Vi ne štite kosu noću

Spavanje na satenski jastučnice, nosi satena šal, stavljajući kosu ananas, lepinja ili pletenice su sve načine da ne samo zadržati kosu mekom, manje kovrdžava, a manje klupka. Još jedan ne-ne ide u krevet sa mokrom, zamršenu kosu. Nema detangling vila dolazi da vas poseti i otpetljati svoj mokru kosu, pa ako želite ozbiljan noćna mora ujutro, ne idu u krevet sa mokrom kosom.

Potreban vam je trim

Podrezivanje je neophodna komponenta vođenja kovrdžave kose zdrav i zaplet besplatno. Raggedy krajevima ili ispucale vrhove nisu glatke i da će izazvati trenje sa drugim Raggedy krajevima i stvaraju vila čvorova ili zapetljavanje. Vođenje tih ciljeva zdrav i zapečaćena izgleda bolje, ali i pomaže u snižavanju zaplete ne samo to.

Možda ćete morati pokušati razvučeno stilova

Oprati i otići ne može biti vaš stil izbor ako patite od masivnog zaplete uprkos svemu što radite u borbi protiv njih. Pokušajte protezao stilova, kao što su manje skloni zapetljavanje. Setova valjak, trake, afričke navoja, heatless udarac-outa, pa čak i Curlformers pomoći da se protežu teksturom kose.

Kako se držati zaplete u uvali? 

load...