Zbog toga je Mišel Brejer vrhunski skakač | BA.inspinre.com
Šminka

Zbog toga je Mišel Brejer vrhunski skakač

Zbog toga je Mišel Brejer vrhunski skakač

Michelle Breyer je predsjednik i suosnivač TextureMedia, Inc., koja je matična kompanija NaturallyCurly.com i CurlyNikki.com. Sa više od 17 godina u kovrčave kose industrije, ona je pravi Curl Boss. Saznajte šta stvarno inspirisala je da skoči u ovom prethodno neiskorišteno tržište unatoč stalnim pesimiste i sumnje od nje novinar vršnjaka. Ona je sretna žena na Jody Seaborn i majka kovrdžave djevojka Emma.

Grli svoje kovrče se nije dogodilo preko noći.

Da budem iskren, svakodnevni i dalje ustati i boriti sa mojim kovrče.

Putovanje sa kovrdžava kosa je. Zanimljivo.

Uvijek biti spreman. Donijeti alati za plan A, ali i neke Plan B stavke u slučaju da se dan ne ide po planu. Za mene, to znači da nosi moje omiljene Ouidad pomadu, Bumble and Bumble Dry Frizeri ulje, i lak za kosu - ili Bumble and Bumble sprej de Mode, Devacurl Fleksibilni Čekanje ili Ouidad Curl Zadnje Fleksibilni-Hold - zajedno sa nekim rep i Bobby igle u stavim kosu u punđu. Donosim te u slučaju ekstremnih vlage, putne kašnjenja, šešir glavu, ili drugi faktori okrenem kovrče u nezamisliv nered. Takođe sam sa sobom je kompaktni puder, moj omiljeni ruževi - Osećam go bez ruževi - paket žvaka, moj punjač telefona, i dobru knjigu.

load...
Vjerujem velika je novi dug - veći moju kosu, to bolje.

Takođe sam sa sobom one proizvode za koje znam rade u gotovo svim vremenskim uređaji - moja fen, difuzor, i moja curling štapić za reformu one lokne koje ne žele da igra dobro. Volim moju kosu velika, tako da neposredno prije hodanje na sastanak, trljam malo pomada između moje ruke, pognuti, trljati moju kosu od korijena, sprej u malo laka za kosu i flip mi kosu. Vjerujem velika je novi dug, a veći mi kosu, to bolje.

Moje Holy Grails

  • Paul Mitchell Fast Oblik: to je krema-gel koji radi u gotovo svim vremenskim uvjetima
  • Amika turmalin Clip-Free uvijač Wand: Ona stvara kovrdže koje izgledaju prirodno. Samo je potrebno da uradite nekoliko vlasi da dam 3b kovrče više gotovih izgled
  • Curlisto Aktivni kisik sušilo za kosu: To je lagan i suši nevjerojatno brzo. Također dolazi sa savršenim zdjelu difuzor za moju kovrče.
  • Ouidad Clear Control Pomada: Ova stvar je nevjerojatna. Pomaže moje kovrče drže definicija i dobiva osloboditi tog halo kovrči tokom dana.
  • Phillips kukasti Slušalice: možete slušati TV ili filmove na avionu bez ometanja vaše kovrče.
  • Marc Jacobs Perfection Puder: Savršen puder koji dobiva osloboditi od sjaja i čini da izgledam više gotovih
  • Dolce & Gabbana Daring ruž za usne: Prestao sam službenik u Sephora da je pitam šta ruž je nosila. Ovaj svijetle ružičastim izgleda dobro na svima i čini vas izgledati i osjećati glamurozno

Kroz moje karijere, bilo je mnogo ključne trenutke, a ne jednu prekretnicu.

Sjećam se jedan od prvih je bio jedan od prvih "Curl Susreti" kompanije sa sobom ispunjena žene svih uzrasta, sve kose teksture, svih nacionalnosti. Žene mi je prišao mi govori kako našim stranicama su promijenili svoje živote. Jedna žena u svojim 50-im mi je pokazala njene stare kompanije bedž sa svojom kosom čvrsto u rep. Rekla je da je mrzio svoju kosu cijeli svoj život i nikad nije nosio ga dok nije otkrila NaturallyCurly. Žena koja stoji ispred mene s prekrasnim kovrče uokviruju lice i pun samopouzdanja nije nimalo ličio na fotografiji na nju značku.

load...
Žena koja stoji ispred mene s prekrasnim kovrče uokviruju lice i pun samopouzdanja nije nimalo ličio na fotografiji na nju značku.

Drugi trenutak je bio kada smo odlučili da bojkotuju "Princess Diaries" u 2001. Godini, jer je glavni lik potreban veliki preobražaj kovrčave kose da se posmatra kao princeza - tema smo vjerovali poslao užasno poruku tinejdžerki grli svoje prirodne ljepota. Naša bojkot je objavljena širom svijeta, a u tom trenutku, shvatio sam da smo bili glas za toliko mnogo ljudi.

Ja sam Curl Boss jer nemam straha.

Ne bojim se da hoda do ljudi na ulici i reći im kako je lepa kosa i uzmu sliku. Također sam se ne bojim reći CEO na velike kompanije kosu koja im je potrebna da dođu do bolje ponude za kovrčavu kosu ili šef škole kozmetologije da im je potrebno da počnu obuku svoje učenike o tome kako raditi s teksturom. Neko je jednom rekao mi je: "Ne pokušati biti nešto što nisi. Prigrlite šta je to što vas čini jedinstvenim. Povjerenje je sve."

Kovrčave kose industrija je došao do sada.

Kako ga nije promijenilo? Bilo je samo nekoliko proizvoda za kosu u 1997. Godine kada smo prvi put došli na ideju za NaturallyCurly. Vrlo malo frizera znao šta da radi sa kovrče. A ti rijetko vidio kovrčava glumice, osim ako su oni pokušavali da izgledaju divlje i neuredno.

Danas, kovrče su postali dio ljepote krajolika. Postoje velike sekcije u prodavnicama posvećen njima, frizerski saloni koji specijalizirati u njima i stotine blogova i YouTube kanala ugostiteljstvo kovrdžav. Pesimiste shvataju da kovrče i spirale ne treba gledati samo kao prolazni trend - ovdje za sezonu i otišao u drugu.

2015 je bila uzbudljiva godina!

Postoji toliko sjajne stvari događa. U julu, ja ću se prima za životno curlCHIEVEMENT nagradu od curlBOX i da će biti predstavljena na CurlBox TV-u. Kasnije u mjesecu, ja ću raditi uživo segment Karen Tappin je Karen kaže Talk Show. Ja sam također radi na malo zabave kampanje za neke uzbudljive pregib proizvod lansira krajem 2015. I 2016. Godine.

Ipak, ima mnogo posla.

Kozmetologije škole još uvijek ne uče svoje studente kako da rade sa teksturom, i to treba da se promijeni. U pet godina, Zamišljam pojam "briga etničke kose" nastavlja da nestane. Fokus na teksture kosa će rasti. Već vidimo da u radnjama kao što su Target, i većina brendova u kategoriji sada nude proizvode za širok spektar tekstura.

Ja bih svaki kovrčava djevojka da zna ovo: njihov uvojci su vitalni dio koji su. To ne znači da to moraju nositi kovrdžave svaki dan. Ali one kovrdže može biti tako veliki sredstvo ako ih nose s povjerenjem.

load...