Zašto je vašoj kosi obrađenoj kose potreban ljubičasti toner | BA.inspinre.com
Šminka

Zašto je vašoj kosi obrađenoj kose potreban ljubičasti toner

Zašto je vašoj kosi obrađenoj kose potreban ljubičasti toner

Da li imate srebro, bijelo, ili plava boja tretirane kose koja postaje Brassy i žuti tijekom vremena? Da li ste crnka s plavuša naglašava da idu zlatne umjesto dajući vam pepeljasto boja živite za? Ako ste odgovorili da na bilo koje od ovih pitanja, onda ljubičaste šampon je ono što je kosa doktor prepisao.

Ono što je ljubičasta šampon?

Pa, to je upravo ono što zvuči kao: šampon koji je duboko ljubičaste boje. Kada se koristi na kosi koja je postala Brassy i žute, ljubičasti pigment se odlaže da se suprotstavi žutilo na tonsko ga.

Prema osnovnim točka boja, ljubičasta i žuta su suprotni jedan od drugog, što je razlog zašto ljubičasti šampon i tonera radi na borbu protiv žute tonove. Međutim, ljubičasta šampona se ne ograničava samo na plavuše. Brineta ili oni koji imaju ističe također mogu imati koristi od koristeći ljubičaste šampon (na istaknute dijelove kose).

load...

Zašto plava kosa pretvara Brassy

Normalnu boju-tretman blijedi, tvrde vode, izlaganje suncu, zagađenje zraka, klor i neke proizvode za kosu su samo neki od vjerojatno doprinose kosu postane Brassy ili žute boje. Koristeći jasno ili bijelo proizvode kao što su musevi i gelovi će pomoći usporiti pojavu brassiness i držite plava kosa potrazi svježiji duže.

Foto ljubaznošću Nik Merkulov - Getty Images

Saveti za korišćenje ljubičasti šampon

Alternativna svoj ljubičaste šampon s bojom sigurno jedan a. Ako je vaša kosa ima puno mesinga, a vi tek počinju svoj režim anti-mesinga, onda možete biti u mogućnosti da se izvuku sa pomoću ljubičaste šampon za svakog pranja. Ipak, to je najbolje za početak jednom nedeljno i otići odatle. Testiranje Strand je preporučljivo prije nego što počnete anti-mesinga putovanje u izbjegli potencijalne kosa katastrofa. Jednom kada počnete ovaj proces, smenjuju sa svojim bojama sigurno šampon. Također se može miješati oba šampona zajedno.

  1. Isperite kosu toplom vodom u pripremi za šampon. Topla voda će vam pomoći da otvori vratila kosu tako da ljubičasti pigment može biti deponovan unutar vratila.
  2. Šampon kao i obično, fokusirajući se na korijene, a zatim dopuštajući ljubičaste šampon za pokretanje duž kose dok ispiranja. Krajevi kose su porozne i pokupiti boje mnogo lakše nego korijene.
  3. Ako vaš brassiness je teška, omogućiti šampon da sede na kosu za 5 do 15 minuta.
  4. Nakon kondicioniranja, isperite kosu i stil kao i obično.

Kako napraviti svoj vlastiti ljubičaste šampon i regenerator

  • U praznu posudu, stavite željenu količinu šampona ili uređaj
  • Dodajte 2-4 kapi boje za hranu (ljubičasta, plava i crvena, itd) ili pola kašičice boja kose / boja paste
  • Dobro miješati dok se boja je homogena

Ako pokušavate da riješi više žutih tonova, želiš da ti boja da izgleda više ljubičaste, ili pokušavaju da riješi još naranče tonova, napravite pastu malo plavlje kao plavo je direktno suprotan narančaste točka boja. Ako je vaša kosa izlazi sa ljubičastim tonom, šampon sa redovnim šampon poništiti ljubičaste boje.

load...

Pročitajte sljedeći: 

Most Poppin boje za kosu 2017

Top 5 proizvoda za plavu obojenu kosu

To je razlog zašto Bleached dlake Uključuje Orange (I Kako Stop It)

8 stvari koje trebate znati prije nego što pokušate Going Platinum Blonde

Za više korisne članke poput ovog, prijavite se na naš newsletter!

load...