Zašto crne ljepote ostavljaju zeleno lijevanje? | BA.inspinre.com
Šminka

Zašto crne ljepote ostavljaju zeleno lijevanje?

Zašto crne ljepote ostavljaju zeleno lijevanje?

Iako profesionalni kolorista su vješti u primjeni i boja promjenu kose, njihov trošak po satu ne može biti u buduće budžete klijenta. To je kada se privremeno tretmana boja, kao što su ispiranja kose, postaju pomoći. Privremeni bojanje omogućava svestranost bez oštećenja ili ugrožavanja integriteta kose.

Ono što je su ispiranja kose?

Ispiranja kose potpadaju pod privremenom klasifikaciji boju kose. Ispiranja se nanosi nakon čišćenja i uređaj. Kosa ispiranja se koristiti za više svrhe kao što su povećanje sive kose i toniranje niz boja iz stalne boje.

Zašto crna kosa ispiranja ostavili zeleni cast?

"Apsolutno je moguće da je crno polu-stalni ili demi-trajna boja kose, poznatiji kao 'isprati', možete ostaviti zeleni cast na kosu," prema Monae Everett, američki Odbor Certified kosu kolorista i osoba stilista.

load...

"To obično se događa samo kada se bojenja kose tamnija od plavuša, posebno svjetlo plavuša na crno", Everett objasnio je dalje, "Razlog se to dogodi je jednostavan; plava kosa ima puno žute u njemu. Black ima puno plave u sebi. Jednom u kombinaciji, možete dobiti plašio zeleni cast. Najbolji način da se izbegne ovo je da imamo profesionalnu primijeniti boju. "

Od prirodnih tonovima narančasti sve tamnu kosu nijanse 'se uklanjaju tokom procesa sijeva, Everett preporučuje uvođenje narančasta boja u svoj privremeni proces ispiranja. Ovo je posebno važno ako ste u mogućnosti da biste dobili profesionalni kolorista.

"Boja vaše kose dvaput, koristeći dvije različite formule", rekao je Everett, "Prva kose treba imati duboko Orangey ton. Nanesite ga na mokru kosu, ostavite ga da obradi, [i], a zatim isprati. Ne biti iznenađeni svojim primjetno naranče niti. Drugi kose može biti željeni cilj crnu boju kose. Plavi tonovima u crnu boju kose će neutralizirati (otkaz ili stanja) narandžastu pramenove i dati vam pravu crnu boju kose. "

Zvuči kao puno posla, zar ne?

Ako ste do izazov, pratite Everett sugestije i pobrinite se da imate čistu, zdravu kosu prije nanošenja.

Pratite Monae Everett na YouTubeu.

Da li je vaša kosa ikada pozelenela nakon upotrebe crna boja kose?

load...