Zašto bi trebalo da koristite pomade | BA.inspinre.com
Šminka

Zašto bi trebalo da koristite pomade

Zašto bi trebalo da koristite pomade

A pomada je savršena za dodavanje Flyaway i kontrolu ruba, vlagu i sjaj i poboljšava prirodni val i pregib definicije. Evo kako napraviti čak talase pomoću pomada:

  1. Početi zaglađivanja pomada između ruke kako zagrijati se proizvod i olakšavaju rad.
  2. Sekcija tvoju kosu i počne da glatke svoj pomada kroz kosu.
  3. Twist svake sekcije. Jednom kada ste spremni, pažljivo ih rastavljati.
  4. Odvojiti za željeni volumen i definiciju. Koristite prste ili afro PIK dlačica.

Ovaj video ide preko jednog od najpoznatijih volio stilova da koristite pomadu sa, twist van.  

Postoji mnogo različitih vrsta pomade pogledati prilikom donošenja svoju odluku na koji je pravo za kosu, pogledajte dolje da pomogne u pronalaženju savršen meč. Pronađite ih u teksturom sekciji za njegu kose vaše lokalne apoteke.

load...

Carol kćer dlake balzam njegujući Liquid pomada za kosu

Ovo pomada dolazi u bočici, a ne kadu kao i većina pomade, ali ne dozvolite da vas zavara. I dalje posjeduje isto toliko od kovrdžanje kontrole udarac. Ovaj proizvod nema silikone, parabene, nafte, mineralnih ulja i umjetnih boja i ima ulja slatkog badema i shea maslac koji će vam pomoći zadržati vlagu.

Giovanni Wicked tekstura Definicija pomada za kosu

Ako ste u potrazi za ozbiljne Flyaway kontrolu, ne tražite dalje od ovoga pomada. Ovaj proizvod može pohvaliti brojnim certificiranih organskih proizvoda i napravljen je u SAD-u. Ona također uključuje ekstrakt sljez na pomoći da vaša kosa hidratizirana.

Avlon KeraCare Styling Wax Stick

Ovaj on-the-go vosak štap ima pogodnost da bude u mogućnosti da se prijave direktno sa štapom za kosu bez prljave ruke i prodaje se u obliku štap olakšava baci u torbi. Pazite ostavljajući ga u toplom vremenu, iako, jer može završiti topi na vas.

CurlFriends pomada za kosu, Zavedi

Proizvod koristiti na suhim i mokrim kosu u zavisnosti od potrebe. Ovo pomada možete definirati svoj kovrče bez njih ostavljajući krize. To se može koristiti za osvježiti drugi dan kosa. Ne sadrži alkohol, tako da neće napustiti svoju kosu osuši nakon upotrebe.

Cantu Shea maslac frizerskog pomada za kosu

Ovaj proizvod se izraz "manje je više" za srce. Sa samo četiri sastojaka, ova pomada će usloviti kosu dodajući teško držati stilovima. On koristi čisti shea maslac na pomoći u sprečavanju kovrča i dodati sjaj i upravljivost za kosu.

load...