Zaštitite svoje kravlje od polarnog vrtloga | BA.inspinre.com
Šminka

Zaštitite svoje kravlje od polarnog vrtloga

Zaštitite svoje kravlje od polarnog vrtloga

Ok, tako da osim ako ste živi ispod kamena --a lepo, toplo rock on Mars-- onda ste vjerojatno već drhti od zime mećava. Na žalost, samo zbog iznenadne pojave frigidna klime, ne moramo svi imati luksuz zaustavljanja našeg svakodnevnog života i boravak u paketu se u krevetu cijeli dan izbjegavajući ga. Za 99,9 posto nas koji ne, evo nekoliko riječi savjeta za čuvanje vaše mane pod kontrolom kroz zamrzavanje godina.

1. Pečat u vlage

U hladnijim podnebljima, vaša kosa ima tendenciju da gubi vlagu brže nego u toplijim one.

Da li vaši normalnu dnevnu kosu rutina, ali ovaj put posebno fokusiraju na krajevima, jer su oni najstariji dio vaše kose (i najsuvlje).

Probajte tretman vruće ulje. Volimo Arbre de vie Shea vruća nafta tretman i VO5 vruća nafta Tuš Works ali ako radije ostati u zatvorenom prostoru i pokušati kuva svoju izmišljotina, probaj ovo umirujuće domaći recept umjesto.

load...

Gelovi kao Curls Curl gel-les'C i kovrčavu kosu Solutions gel su odlični za zaglađivanje lepršavost i držeći svoj lokne tražim svježe i hidratizirana cijeli dan bez osećaja teško. Ili, ako niste ljubitelj gel, odlučili za zaglađivanje losion poput Curl Junkie Curl Assurance ili gospođice Jessie jastuk Soft Curls.

2. Clip vaše ispucale vrhove

Važno je da se trim svakih nekoliko tjedana, u zavisnosti od pregib obrazac.

Ako ste stavljajući ga, sada je pravo vrijeme da se nastavi i preći ovaj zadatak sa liste obaveza. Ako je vaš stilista žuti karton, ili prošlost odmor te je vezan za gotovinu, pokušajte podrezivanje svoju kosu.

Odlazak mišljenja za lokalne salone sa našim Salon Finder baze podataka.

3. Opt za brzu zaštitni stil

Je posmatrajući da YouTube video sladak kosa tutorial i želite da probaš? Sada je pravi trenutak da ga isprobam. To će zadržati svoj kraj siguran od štetnih elemenata životne sredine. Da ne spominjemo, zaštitna stilova koristi rast kose kao i pomoć zadržava vlagu.

Evo pregib inspiraciju iz naših omiljenih vloggers:

    • Luxy Hair - Tip 2
    • Veronica Meza - Tip 3
    • Mahagonija Curls -Type 3/4
    • 4C dlake Chick -Type 4

4. Stavite poklopac na njemu

Zaštitite svoje Tresses od štetnih hladni zrak i vjetar sa šeširom, glava wrap, ili bejzbol kapu. Sprej neki statički straže unutar sluznice kapu za sprečavanje kovrdžanje i flyaways. Noću, spavati sa satena ili glave svileni šal ili na jastuku od istog materijala. To će pomoći spriječiti statički Cling, čvorova i lom.

Iznad svega, ostati topla i ostati siguran u ovim pada temperature! Jesu li vaše kovrče bori u mećavi? 

load...