Zaboravi me ne: Izvuci se, spakuj, noćno napolje | BA.inspinre.com
Šminka

Zaboravi me ne: Izvuci se, spakuj, noćno napolje

Zaboravi me ne: Izvuci se, spakuj, noćno napolje

Glava puna raskošnih kovrče je lako dodatak sve sam po sebi. Da li obično nosite kosu ili gore, to je uvijek zabavno igrati oko isprobavanju novih stilova i pribor. Kako se sezona počinje da se menja, možda ćete htjeti probati neke različite načine za tranziciju frizuru iz slatka dnevna izgled šik stil spremni za noć u gradu. Verovatno već imate stavke potrebno promijeniti svoj izgled bez potrebe da troše sve popodne na kosu. Evo brzo i jednostavno stil pokušajte koristiti Bobby igle, tako da proverim vaše kupatilo ormari, ladice i stolići!

Twist Out!

Jedan od mojih omiljenih go-to stilova je zaokret od, što je verovatno klamerica stil za mnoge vrste 3c i 4 kovrčava djevojčica. To je prilično jednostavan stil ostvariti, gotovo bez napora za održavanje i nudi više dana habanja. Sa mnom, tipičan twist se mogu lako zadnjih 4 do 5 dana ili više, ovisno o mom noćna rutina i vremenskim uslovima. Ovo izgleda je zabavno i razigrana danju, omogućavajući moje kovrdže biti elastičan i slobodan dok radi poslove ili pohađaju dnevne funkcije. Obično mogu da uključite ovu bezbrižan pogled u strašan noćne stil za manje od 15 minuta, uz dodatak nekoliko dobro postavljeni Bobby igle.

load...

Pin Up!

Volim da prikaže moje lokne kad izlaze na ulice sa svojim prijateljicama, i jedan od mojih omiljenih načina da to učinite je za ljuljanje asimetrični "uradi. Ovo nije samo brz i jednostavan stil, ali i daje izjavu kada imate noćnog izlaska. S obzirom da sam ja obično rade sa nekoliko dana star twist se, održavanje vlage je mora tako da ovo ne ispadne da je neposlušnu nered. Dodavanje malo odmora u proizvod prije nego stil treba dodati malo sjaja i pomoći zadržati flyaways ukroćena.

Nakon odluke koju stranu želite da zakačite nazad, lagano počinju da glatke tu stranu leđa, sve dok ne dobijete oblik želite. Možete zakačite kosu skoro do suprotnog uho za više pretjerana stila, ili negdje između svoje najbliže uho, a sredinom glavu ako želite pokazati više kovrče. Ja obično idem hrabro i zakačite blizu moje najdalje uho za više dramatičan noćne izgled. Ako koristite veliki Bobby igle, možda će biti potrebno 3 ili 4 da osigura kosu, ali koriste onoliko koliko se osjećate potrebno.

Final Thoughts

Naučila sam nekoliko savjeta koji pomažu ovo uspješan stil odluka. Prvo, ja ne predlažem vuče prejako ili ćete izgubiti teksturu vaše kovrče na toj strani. Vaš kovrče neće biti još, jer sam se protezala, tako da ako želite da ponovo nositi kosu, verovatno ćete morati da retwist. Drugo, kad polaže svoju kosu, preklapaju igle Bobby. To pomaže da se stvori jači i sigurno držanje, bez potrebe da koristite odvratan iznos Bobby igle. Nema ništa gore nego zaključak da odmetnuti šnalica kada "misli" kako ste ih sve imam! Happy stajling!

Da li imate omiljeni, bez muke, brzo frizuru za večernji izlazak?

load...