Za šta se koristi brazilska kombinacijska krema? | BA.inspinre.com
Šminka

Za šta se koristi brazilska kombinacijska krema?

Za šta se koristi brazilska kombinacijska krema?

Nedavno smo postali svjesni novu kategoriju proizvoda za kosu. A ako ste Junkie proizvoda (kao što smo mi), onda ova vijest je jako, jako uzbudljivo. Proizvod se zove češljanje krema, ili "creme para pentear" kao Brazilci zovu (pentear znači češalj na portugalskom). Trenutno Možda se pitate gdje je češljanje creme ide u kosu rutina, ili misleći na sebe ", ali ja ne očešljam" - mi smo bili previše. Tako da smo uzeli naša pitanja Carol kćer, koja je upravo objavio svoje vlastitu liniju češljanja Kreme po uzoru na popularni brazilski proizvod.

Kako Brazilski žene koriste češljanje kreme?

Kada Lisa Cijena, osnivač Carol kćer, nedavno je otputovao u Brazil našla češljanje kreme su klamerica za brazilske žene, oni su "koristeći češljanje kreme za vlagu, za kontrolu kovrča, za bore protiv vlage koja se susreću iz dana u dan out je tako u neposrednoj blizini plaže. " Bilo da živite u blizini plaže ili ne, proizvod koji može učiniti sve da se vjerojatno zvuči prilično privlačan upravo sada. Dakle, Carol kćer ima da radi u razvoju formula koja će raditi za nas, jer je Lisa znala "nam je potrebno nevjerovatan raščešljavanje kose, potrebna nam je vlaga naravno, moramo da se bore kovrče, treba nam definicija za našu kovrče."

load...

Ono što je češljanje creme?

Mislimo na češljanje creme kao BB krema za kosu - BB kreme mogu vlaže i štite kožu, mogu se koristiti kao prajmer za osnivanje ili nositi sami. Češljanje kreme imaju hidratantna koristi za kosu i radi kao bazu za premijera kosu za oblikovanje proizvoda, ili ga možete koristiti na vlastitu za drugi ili treći dan za kosu.

Čitav Carol opsega Daughter je dizajniran da pripremimo i premijera kosu za styling, ali je važno odabrati formulu koja odgovara vašem pregib zabrinutost. Ako je vaša kosa osjeća krhke, fina ili kovrdžava, a želite glatka stilova zatim koristite Sacred Tiare češljanje krema. Ako ste u potrazi za poboljšanje definiciji vaše kovrče, namotaja ili valovi onda želite dlake Milk češljanje Creme. A ako je vaša kosa suha, lomljiva ili tupo i trebate dodatnu hidrataciju i sjaj, idu uz Black Vanilla.

Da li nam treba primijeniti ne ispire sa kose nakon češljanje creme? Šta je sa Styler?

Sa Carol kćer češljanje kreme, nećete morati da se nakon toga primijeniti odsustvo-u uređaj. Za styling, slobodno koristiti bilo oblikovanje proizvoda želite nakon što ste primijenio raščešljavanje creme.

Da li češljanje kreme pružaju čekanju?

Naša češljanje creme nije nastala je kao proizvod stajling, već kao Detangler i uređaj za pripreme za styling kose.

Dakle, "češljanje kreme" su ne samo za češljanje. Kako drugačije da ih koristimo?

Ne morate koristiti češalj koristiti češljanje kreme! Mnogi kovrčava djevojke otpetljati prstima i koji radi jednako dobro. Ove kreme stvarno rade na razvežeš zaplete, da li koristite češalj ili ne. Evo još nekoliko načina na koje možete koristiti češljanje creme:

  1. Nanesite ga kao odsustvo u hidratantnu kremu da se osuši ili vlažnu kosu
  2. Poboljšati sjaj za dosadan 2. Dan kosu
  3. Smanjiti kovrča u visokoj vlažnosti
  4. Miješati sa svoj omiljeni gel za vlagu i držite
  5. Osvežite svoje kovrče, svici ili talasi za 2. Dan 3. Dan i 4. Dan za kosu
  6. load...

Ako ste znatiželjni i želite dati češljanje kreme probati, prikupljanje ćerka Carol samo pokrenuta ovog mjeseca i dostupna je na Target! A ako ste već pokušali ih javite nam što vaše iskustvo je bilo u komentarima!

Ovaj članak je pod pokroviteljstvom Carol kćer.

load...