Za prirodne sastojke vaše suve kurlice je potrebno ove zime | BA.inspinre.com
Šminka

Za prirodne sastojke vaše suve kurlice je potrebno ove zime

Za prirodne sastojke vaše suve kurlice je potrebno ove zime

Suočavanje s suhu kosu u zimskom periodu može biti smetnja. Čak i teže pokušava pronaći prave proizvode i maske da pokuša spriječiti vaše lokne od toga da se osuši.

To se posebno odnosi ako boju, koristite topline alate, ili hemijski mijenjati prirodno stanje vaše kose.

Ovo je doba godine, gdje možete zaista dati svoje kovrče malo TLC pomoću ekstra-hidratantne proizvode i pojačava dubokim tretmana uređaj. Pronalaženje sastojke kako bi vaše lokne mekan možda neće biti tako lukav kao što misliš! Možda ćete čak imati neke sastojke te sada mogu koristiti za kovrče u vašoj kuhinji. Ovdje su 5 sastojaka koji mogu pomoći da održite kovrče hidrirana, meka i osvježena.

load...

Maslinovo ulje

Ne samo da je maslinovo ulje velika kuhati sa, već zato što je toliko bogat antioksidansima i vitaminima E i A, ovo ulje može biti savršen pomoći pomaganje lokne povrate vlaže i sjaj. Postoji mnogo prirodnih DIY duboko uređaj masku recepte mreži koja koristi maslinovo ulje. Tretiranje sebe na domaće maske je odličan način da se razbudi suhe i lomljive kose. Također možete kupiti tgin Honey Miracle maska ​​za kosu, koji sadrži i druge hidratantne sastojke poput meda.

Jogurt

Znam šta misliš - jogurt? Iako može zvučati bruto, masti u jogurtu je divan prirodni uređaj, pružajući svojim kovrče s vlagom. Jogurt sadrži mnogo odličnih vitamina poput vitamina D i B5 koji rade na jačanju i date svoje kovrče sa esencijalnih nutrijenata za održavanje zdravlja kose. Ovi vitamini također pomažu u borbi protiv gubitka kose, plus anti-gljivične svojstva u jogurtu pomoći za liječenje svrbi vlasište i perut. Ne želim da DIY? Pokušajte LaCoupe orgnx Honey & Jogurt čišćenje uređaj.

Jaja

Vitamine A, D i E i masnih kiselina u jajima ne samo ojačati i spriječiti štetu, ali također su odličan izvor proteina. Protein je odličan način da popravite svoju kosu od bilo kojeg lomljenja ili oštetiti možda je izdržala i zaista daje vašem kovrče puni reset. Pored toga, žumanca beli sirova jaja su odličan izvor vlage, pomažući da se smiruje vlasište od isušivanja i peruti.

Voda

To može biti najviše osnovni sastojak navedene u ovom članku, međutim, voda može biti jedan od najvažnijih sastojaka na listi. Bitno je da držimo sebe hidrirana jer naša tijela su uglavnom od vode. Kada smo dehidrirani sve što radi je da se osuši naša tijela, koža, kao i naše kose. Ako niste najbolji u vodi za piće, možda želite da počnete! Takođe bi trebalo da bude jedan od prvih sastojaka te bi trebao vidjeti na etiketi svoj stajling proizvoda, jer to obično znači da proizvod ima za cilj da pruži svoju kosu sa vlagom je potrebno. Dakle, piti gore!

Shea maslac

Shea maslac je jedan od najboljih sastojaka možete staviti u kosi. Ne samo da pružaju kosi sa nevjerojatnim nemasna vlage, također je prepun hranljivim vitaminima kao što su vitamini A, E i F. Sve ove vitamine rada na promociji zdravije i mekše kosu. Shea maslac također radi na popravak i zaštitite svoje kovrče protiv oštećenja da li je to od kemijskih tretmana, toplinskim oblikovanjem alata, bojenje, ili od štetnih faktora okoliša kao što su zagađenje i ultraljubičaste zrake sunca. Pokušajte Difeel Premium shea maslac ulje za kosu kao pred-poo na svoj dan pranje.

load...

Potreban još jedan suhu kosu lijek? Pogledajte kako Deep Stanje Vaš suhu kosu s maslinovim uljem

Voli nas na Facebooku

load...