Vrhunski poklon vodič za fitness za sve vaše prijatelje | BA.inspinre.com
Šminka

Vrhunski poklon vodič za fitness za sve vaše prijatelje

Vrhunski poklon vodič za fitness za sve vaše prijatelje

To je ono vrijeme kada svi odražava na njihove prošle godine, planiraju svoje ciljeve za narednu godinu i težnja da žive svoje najbolje život mentalno, emocionalno, financijski i fizički. Jedan od Rezolucije najčešćih novogodišnjih je da zdravlje prioritet i redovno ostvaruju. Za mnoge kovrdžav, vježbanje može biti prilično gnjavaža posebno zbog količine vremena koje je potrebno za pranje i stil kosu nakon treninga. Vjerujte mi sis, razumem tvoje borbe. Trenutno sam ljulja zaštitni stil, svestrani SEW-u sa valovite kose ekstenzije, ali bez obzira na moju frizuru, prirodno kovrdžava kosa zahtijeva malo dodatnog napora. Ove godine sam napravio zdravlje i wellness prioritet i nikada nisam osjetio više samopouzdanja, puni energije i motiviran tako da sam htio da podijelim nekoliko Essentials nadam izazvati požar u da žele da se osjećaju i izgledaju najbolje u 2018. Godini! Evo nekoliko od mojih omiljenih stvari koje bi mogle biti veliki dar za curlfriend ili sebe, kako bi vam pomogli pratite svoj napredak i održavanje kovrče u stilu.

Step Up Your Style

Zašto biti osnovni, kada možete biti izvanredno? Nešto o slatka Activewear me motivira da radim, a ja volim ovaj Joy Lab grudnjak i tajice od Target. Hrabar detalji boje blok olakšavaju gdje možete ići ravno iz teretane koje pokreće poslove u stilu.

Pronalaženje pravo par cipela je od suštinske važnosti i ove Huraches su poznati po tome što bez napora elegantan i udoban.

Boravak Hidratisani

Kada ste u tome da ga osvoji, ključ je da ostane hidrirana. Ova bočica vode je savršen podsjetnik da uvijek dati sve od sebe i izazov sebe svaki put kad možeš. Zapamtite, vi ste ti jedina konkurencija.

load...

Nemojte zaboraviti da ga rastegnem

Bez obzira na to koliko često ostvariti, važno je da se protežu prije i poslije za sprečavanje bol i povrede. Zgrabi ova slatka i udoban otirač da ostanu spremni u svakom trenutku.

Pratite napredak

Ne samo da je ovo šik banlge, ali to je i Fitbit. Pretvorite svoj tracker u ovoj prekrasnoj pribor dok si udario svoje ciljeve.

Ostajemo fokusirani

Nema ništa bolje nego raditi na sebi i blokira sve dok u isto vreme svoju omiljenu glazbu svira. Ovi umeci su odlične za svoj krajnji lit treninga playlist.

Ovo traku je igra changer! To je definitivno jedan od mojih apsolutne osnove da dok sam ostvariti. To mi pomaže da ostanem fokusiran i sa mog telefona i stalno mi je telefon na mjestu bez mene potrebe da držite na to ili izgubiti.

Refresh Vaš Curls

Nemojte dozvoliti da neko ili nešto što zaustaviti od toga da bude veliki, pogotovo ne svoju kosu! Znojiti se s povjerenjem i zadržati svoju kosu od vaše lice sa ovom trakom za glavu.

Da li nosim moja prirodna kosa ili zaštitni stil, moja kosa zahtijeva neku vrstu održavanja nakon što sam ostvariti. Ovaj skalp obnavljanje je super jer čisti moj skalp, bez potrebe da perem kosu.

Koje su vaše bitne fitness proizvod (a)? Javite mi u komentarima ispod.

load...