Uzmite labave probojne talase sa digitalnim permama | BA.inspinre.com
Šminka

Uzmite labave probojne talase sa digitalnim permama

Uzmite labave probojne talase sa digitalnim permama

Kate Middleton je preslatko brave i to-die-za dobar izgled samo poboljšanje njenog stvarnog života bajke sna. I dok joj je vjenčanicu može biti izvan vaše rasponu cijena, možete dijeliti neke novac za svoje meke, skokovito talasa.

Izgled princeza može biti kreiran s digitalnim minival. Digitalni minival je masivna potez od Stalni 80-ih i koristi temperatura regulirana hotrodova da formiraju labave pregib obrazac.

Ovaj određeni tip minival je popularna u Japanu i Koreji već godinama. Sada, zahvaljujući Velikoj Britaniji tantijema, izgled labave zaključavanje skače veliki ribnjak i kupanje sve do Plymouth!

Za one od nas sa super uskim kovrče i Kinks već, digitalni trajnu nije nešto što možda želite uzeti u obzir. Jer su šipke su topla, moraju se držati dalje od vlasišta kako bi se izbjeglo da gori. Dakle, samo krajeve kose dobiti tretman ostavljajući gornji dio u prirodnom teksture. A super čvrsto super labav curl uzorak nije nužno nešto što bih preporučio!

load...

Međutim, za one od vašeg tipa 2 talase koji često mogu biti nepredvidivi u pregib obrazac, u rasponu od polu ravno jedan dan na gotovo savršen uvojke narednih (ako bi samo mogao boca tog dana rutina!), Tretman može biti valovit čudo. Cjelokupni izgled će biti onaj koji možete kreirati pomoću figaro, ali nećete morati koristiti jedan!

Digitalni minival će postaviti kosu u polu-stalni valovi koji će trajati do šest mjeseci! Ali pazi: finija kose dame možda želite izbjeći tretman jer ima tendenciju da sprži tanji, manje gruba niti.

Budite sigurni da naći dobar salon sa sjajne kritike prije nego što krenete u i izlagati kosu do kemikalija i topline. Mnogi Žena u potrazi za više teksture ima svoju kosu pržena zbog salon s manje iskustva. Većina od boljih digitalnih trajnu salonima su japanski i korejski salona. Ako imate japanski ili korejski područje u vašem gradu, otići i početi se raspitujem. Velike su šanse da ćete naići na žene koje su imale uradio tretman sebe i može vas uputiti u pravom smjeru. Ovo nije vrijeme da ne želiš da se raspitam!

Žele više?

Imam digitalni trajnu ili želite dobiti jedan? Glavu za više na CurlTalk forumima i dobiti u akciju!

Final Thoughts

Koristite Salon Finder i pronaći pregib frizerski salon u vašem području koji će vam pokazati kako da na najbolji vaše kovrče bez hemijski to šteti.

load...